ככה טוב

ashura

New member
ככה טוב

ככה טוב תלקק אותי ככה טוב ואל תפסיק אתה שומע? זה נבנה לאט לא בקור, רק בחום לא פתאום בהדרגה הליטוף של היד שלך מכין את המקום ואז החום מכה של חום יודעת בדיוק מתי אתה איתי ומתי הלשון שלך מחוברת אל הזין ככה זה נבנה הלשון שלך מלטפת, או כמה שהיא מלטפת ומניעה אותי הגל מתחיל, הוא כבר קרוב אתה עושה לי טוב אל תפסיק עכשיו זה כבר קרוב אני גומרת מוצפת חום זהוב ככה טוב

ferdinand

New member
ככה טוב....

להפוך מילים לבשר מכיר אותך כבר כל כך מה שמאפשרת הטכנולוגיה (מילים, תמונות, קולות, תשוקות, מעשים...) ומשלים מה שלא (ריחות, מגע, חום....) תמונות קצרות מציפות אותי תמונות שלי ושלך על יום תמונה אחרת "תמונת היום" והתמונות האלו כמו חזיונות כמו הלוצינציות כאלו אמיתיות אבל קצרות שנייה אחת: מגע שפתייך אני בתוכך שפתייך עוטפות אותי מתפוצץ בך ועוד, אלפי תמונות כאלו. והערגה כל כך גדולה שכבר לא יכול להכיל אותה יכול רק להיות מוכל בתוכך..................

ferdinand

New member
חחחחחח.........

יש כאן עניינים רותחים...... אבל לא "כאן" חחחחחחחח........ שתיהיה לי בריא, תם שתיהיי לי בריאה אשורה... ואת אהובתי שתהיי שלי!!!!!!!!!!!!!!!

ashura

New member
למה לא להשאיר את המשחק../images/Emo55.gif

והתעתוע, ההצהרה של פרדיננד היא גם סוגרת וגם פותחת....

ferdinand

New member
אוףףף חם, חם....

bugbuster

New member
אשורה,

קראתי קודם. פשוט לא יכלתי להגיב אחרי התגובה של פאן מאייקר לפיונת. אולי לא מיסתדר לי עדיין הבום הזה של יחסי קירבה כל כך הדוקים שהיתמסדו להם ככה בניע ניד של כישוף בשלוש או ארבע מילים של הפרדינאנד הזה. אבל בכל הכנות, הכתיבה שלך מפוצצת. אחרי התגובה לפאן מאייקר ופיונת אי אפשר היה לסגור סוויץ'. אני מגיב עכשיו, כמי שנלחם בטחנות הרוח של "המכניקה," זוכרת את שטיפתה של ניקי?
זו לא כתיבה, זו ממש ליריקה מזוככת. אין לי מילים אחרות. המעגל הסגור של בין "הככה טוב" בפתיחה, עד ל- " גומרת מוצפת חום זהוב ככה טוב." אני שוב חוזר לתגובה של ניקי אליך. הקצב. הקצב כמו דופק עיצבי ממשי. הפעימה. זה עצום ממש. תודה.
(ופרדינאנד! את חשבון הסנטמנטליות אני עוד אסגור איתך!
)

ferdinand

New member
יש לנו מבחן כניסה! ../images/Emo11.gif

את עומדת במרכז מעגל חברי וחברות הפורום.... ססתתםם! סיפור! סיפור! ספרי לנו סיפור! וחוצמיזה
ברוכה הבאה!!

n y m p h o

New member
אפשר בכל זאת מבחן? ../images/Emo8.gif

סיפורים? אני טובה בלהקשיב. זה נחשב? נראה בהמשך. תמיד רציתי להצליח להעביר תשוקות למילים. אם תתנו לי להשאר כאן אולי בהשראתכם גם זה יבוא לי.

למעלה