ככה זה

ככה זה

ואז יום אחד היה לך אומץ לשאול אותי אם אני רוצה. היה אחר הצהריים. היינו אולי רבע שעה אחרי סקס, סיגריה ועוד אחת. במיטה, הסדין משוך מעל המזרון, הגוף עוד עובד בקצב ההוא, של הרגע האחרון. אתה יודע שתמיד חיבבתי אותו, את החבר הזה שלך. הוא חתיך, זה בטוח, אבל הוא גם ממש ממש כייפי. וסקסי, ראבאק. אז שאלת, ואמרתי שסבבה, כי באמת התאים לי שתיכנסו אליי שניכם. לדירה, למיטה, לגוף. זה קצת הצחיק אותי, אז שלחתי לו SMS עם הודעה: "בוא אלינו כשבא לך, תביא איתך אותך". הוא הגיע בלילה. טרנינג, בקבוק יין, שיער רטוב מהמקלחת. סקסי, ראבאק. אנחנו ישבנו בסלון, טלויזיה מזמזמת בשקט, די "עפים" וקצת נבוכים. הוא התיישב דווקא לידך, חיבוק רגיל כזה של "אהלן, מה קורה, גבר?". חייכתי לעצמי והלכתי להביא כוסות. כשחזרתי אתה ישבת על הכורסא הקטנה והוא על הספה. התיישבתי לידו, אלא מה? שתינו, דיברנו, צחקנו. ערב רגיל שלנו איתו. עשית לי איזה סימן בעיניים, כאילו שאם אני לא אזיז את העסק זה לא יקרה. הייתי שיכורה וקצת עפתי, וברגע של שיחרור הגוף והנפש הנחתי את היד שלי על הטרנינג שלו, ככה, על הזין. הזין שלו כבר חיכה לי שם, ב"הכנס". דלוק, קשה, מאסיבי. בזמן שאני קלטתי את גודל הרגע, אתה כיבית חלק מהאורות ונשארנו עם האור של הטלויזיה ושל מנורת קריאה שעמדה ליד הספה. הרגשתי אותך נישען עליי מאחורה, הזין שלך פועם לי מתחת לעורף ושלו מתחת ליד. זה הניע אותי. משכתי את הטרינינג שלו למטה וגיליתי את פאר היצירה. אכן, פאר. בתנועה לא צפויה ולא שגורה התכופפתי למטה ולקחתי את היצירה בפי. הוא היה חם וחי. תחושה של זין אחר בתוך הפה שלי, אחרי שנתיים של זין אחד. אתה המשכת להצמד אליי, הרגשתי שאתה בלי מכנסיים והזין שלך מטייל עליי. עכשיו כבר היינו שלושתנו על הספה, אני באמצע. שמעתי אותו משתנק לרגע ואז הבנתי ששמעתי בעצם אותך. הסרת ממני את הבוקסר וחשפת את האמת העירומה. הרגשתי אותך מאחוריי אבל הייתי כולי בזין שלו, המפואר, ובביצים שלו שלא יכולתי להפסיק ללקק. התחת שלי הופנה עכשיו למעלה בזמן שהראש ופלג הגוף העליון הופנו אליו. הרגשתי את הידיים שלך אוחזות לי את התחת ומפשקות אותו. הרגשתי את חום הנשימה שלך מתקרב ואחריו את הלשון שלך, מטיילת בין פי הטבעת שלי לפתח המנהרה המוטרפת. מצצתי לו כמו משוגעת. היד שלו טיילה לי על השדיים, הלשון שלך טיילה לי בתוך הכוס. היד שלו עברה הלאה והגיעה אליך, אליי, אלינו. כדי לא לצווח התרכזתי במציצה. היד שלו זזה במקצועיות על הכוס שלי, הלשון שלך נפגשה בה ונסוגה הישר אל תוך החור של התחת שלי. הרגשתי שאני מתפוצצת, זזתי בלי שליטה והזין שלו בתוך הפה שלי ו... הזין שלך בתוכי! לא שמתי לב שזה קרה ואתה היית בתוכי, מאחורה, דוגי. התנועות שלך הזיזו אותי על הזין שלו אבל פתאום הוא הרים לי את הראש ובבת אחת לא היה לי במה להתרכז. הושבת אותי עלייך, הזין שלך בתוכי והרגליים שלי משני צידיך, עם הגב אלייך. הוא כרע בין הרגליים שלנו - שלך ושלי - וירד לי כמו שלא ירדו לי בחיים. הוא ירד לי ואתה זיינת אותי בינתיים והוא יורד לי ולביצים שלך ואני לא יודעת ואני לא.... בבת אחת הפסקתם, כאילו שאתם מתואמים. השכבת אותי על הספה והתכופפת אל בין רגליי, שנינו באותו גובה והתחת שלך מורם באוויר. התחלת למצוץ לי את הדגדגן והידיים שלך בתוכי, אצבע אחת עמוק בתוך התחת שלי. הוא נעמד מאחורייך ולקח לי רגע להבין - טוב, לא הייתי מרוכזת - שהוא נמצא אצלך בתוך התחת. הוא זיין לך את הצורה כמו שלא ראיתי בחיים. ואתה יורד לי ואני נעלמת ואתה משפשף את הפנים שלך בכוס שלי, זו כבר לא לשון ולא יד זה הכל הכל וזה מגיע - בחיים לא ראיתי שני גברים מזדיינים ואתה יורד לי בטירוף ו... הוא ואני גומרים ביחד.

bugbuster

New member
../images/Emo59.gif איזו כניסה מרשימה.

מחשמלת ממש. שלום לך וברוכה הבאה.

n y m p h o

New member
לקחת לי

את הפנטזיה כאילו שהיית לי בראש אוי כמה שאני אוהבת את זה

למעלה