ככה זה

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
ככה זה

שלום אתמול היה הפעם הראשונה שביקרתי בפורום הזה. והוא ממש מאכזב. אתם ממליצים על ספרים,מה הקטע להמליץ על ספר ,זה גורם לכם לחשוב שאתם חכמים או משהו?או שאתם באמת חושבים שמי שממליץ לכם זהה בטעם אליכם ויודע בדיוק מה תבחרו. זה שאתם קוראים כול הכבוד אבל תקראו בשביל הרעיון האישי לא בשביל להגיד שאתם קוראים.בשביל הדיון,לא בשביל לבוא ולהגיד תראו איזה יופי גם אני קורא .ולבוא ולחפש בים עשרות המלצות חסרות טעם. ושלא תבינו אותי לא נכון ,אין לי ענין בהמלצות שלכם. יש לי בקשה לפתח דיונים על הרעיונות של הספרים ואולי היו פה דפדפתי רק בעמוד אחד . אבל אם כבר מדברים שנדבר לענין . אני מבקשת שתכתבו לי מה אתם חושבים על הרעיון של הצללים בסידרת הנסיכים של אמבר . וולא באי מיל כי אין לי מושג איך להשתמש בו. בתודה דז

הייזל

New member
אז ככה

ברוכה הבאה. מה בדיוק את חושבת שעושים בפורום? באיזו זכות בדיוק את מעבירה ביקורת על פורום שלם וקראת רק עמוד אחד? נושאי הדיון עד עכשיו לא מצאו חן בעינייך? את מוזמנת ליצור דיון חדש. את לא תיצרי פה חברים רבים עם בפעם הראשונה שאת משאירה הודעה זאת ירידה לא עניינית על הפורום, על משתתפיו ועל המנהלת שלו. אני יודעת שאני ממש לא מחבבת אותך עכשיו. למי, לכל הרוחות, את חושבת את עצמך? בואי נדבר לעניין כדברייך. את רוצה לפתח דיון בנושא הסדרה אמבר? בבקשה! למה בדיוק נושא הדיון שלך צריך לעניין אותנו? על מה בדיוק ברעיון הצללים בסדרה אמבר את רוצה לדבר? מה זאת אומרת ``אני מבקשת שתכתבו לי על...``? את המורה שלנו? את מנהלת הפורום(אפילו אני לא כותבת כך)? זהו מבחן? ואם כן, מתי יש מועד ב`? מה בדיוק הייתה השאלה שלך?

flameable

New member
אתם יודעים משהו..

היא צודקת. תראי הייזל - כשקראתי את ההודעה שלה בפעם הראשונה היא נורא עיצבנה אותי כי בשאמת היא רוצה משהו - שתפרסם אבל אני חושבת שהתעצבנתי כי חשתי שהיא צושקת. פורום מד``ב ופנטזיה לא יכול להתבסס על המלצות - מה גם שז הנהיה משעמם - צריך לפתח דיונים על הספרים ובתוען, לא ``על איזה ספר אתם ממליצים`` כל הזמן. ולחדשים - תפביקו לחזור על הצאלות המטומטות ש20 איששאלו לפניכם אלא פשוט תסתכלו על שניים שלושה עמודים קודם ותראו מה המליצו לאחרים. flame

Boojie

New member
פורום הוא סכום האנשים שמרכיבים אותו

(ובפורום טוב וותיק - יותר מסכום האנשים שמרכיבים אותו). הווה אומר, שהפורום משרת את הצרכים שהאנשים שנמצאים בו רוצים שהוא ישרת. בעקרון, הדרך היחידה לגרום לזה שבפורום יהיה יותר מאשר סתם המלצות על ספרים - לכתוב בו יותר מאשר סתם המלצות ספרים. יאללה, לעבודה... :)

preacher

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

אם אני אשמע את המילה הזאת עוד פעם אחת, רק זאוס יודע מה אני אעשה. הבוס שלי הזכיר אותה בנאום פתיחה לעובדים חדשים. כמה בנאלי אפשר להיות?

epitaph

New member
שיר כול כך יפה...

``ככה זה (לאהוב אותך)`` של ברי סחרוף...מומלץ. ועכשיו תגובה להודעה שלך...רעיון הצללים של אמבר הוא רעיון מאוד נחמד ודי דומה לרעיון של היקומים המקבילים ב``גולשים בזמן`` (אם כי יש תאוריה כזו גם במציאות) רק עם שילוב של מעט פנטזיה טובה. זה מה שביקשת שנכתוב? -עדי-

למעלה