ככה זה כשיש שניים
שנים ארוכות של פנטזיות לוהטות, משתוללות, מגרות
שבועות ארוכים של חיפושים
וחודש אחד ארוך של ציפיה
ואז, בוקר אחד, זה פתאום היה מוחשי ואמיתי
ועכשיו, אני רוצה לכתוב על זה משהו אינטליגנטי וקוהרנטי,
וכל מה שעולה לי בראש זה
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועוד דבר שעולה לי בראש זה
איך חוזרים לחיים הרגילים של גבר אחד ?
איך חוזרים להסתפק בפה אחד, זין אחד, שתי ידיים ?
פתאום נראה כל כך מעט.
שעה לפני....ההתרגשות היתה בשיאה. וכל הזמן התנגן לי בראש השיר הזה של נתן אלתרמן.
אז נכון.....לא שלושה אלא שניים.
ולא לילה אלא בוקר.
ולא פרשים אלא מגיעים עם הליסינג.
אבל בכל זאת.....בדרך אלי.
2 גברים. בדרך אלי. באים לזיין אותי.
האחד מוכר ואהוב.
השני זר ומסקרן.
ההתחלה היתה, כמו שצפיתי, מביכה.
אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה מביך זה יהיה, כשהשומר בשער לא נתן לרכב השלישי לעבור,
וכשהובהר לו שאנחנו יחד שאל בפליאה : "3 לאותה דירה ?" זה היה מצחיק נורא אבל מצד שני....באותו רגע רציתי להיעלם איפשהו.
3 אנשים באותו חדר, המטרה ברורה, אבל הדרך לשם....עדיין לא.
פגשתי אותם בחוץ, שם אני אדם רגיל, ואיך אני פתאום הופכת להיות חתולת המין שתכננתי להיות ? עשיתי סוויץ', נכנסתי לשרותים ואמרתי לעצמי שיוצאת משם כזאת. ובלי לדבר. כמו באופרות הסבון האלו "הלכתי להחליף למשהו יותר נח...."
יצאתי משם בחוטיני ובייבידול, ומבט של "אני מוכנה לכל מה שעומד לקרות כאן". זה יצר את השינוי.
המוכר ניגש אלי, חיבק, נישק, ליטף. והתרחק.
ואז בא הזר. אמר לי "תסתובבי". פקודות מחרמנות אותי אז מיד הסתובבתי והרטיבות התחילה לעלות על גדותיה. הוא התחיל ללטף אותי מאחור. והמוכר התקרב והתחיל ללטף אותי מלפנים.
היתה שם מראה ואני הסתכלתי עלינו. ככה דמיינתי את זה.....מלוטפת על ידי 4 ידיים. מנושקת על ידי 2 פיות. ידיים רצות על כל מקום אפשרי בגופי. חוקרות אותי. מפשיטות אותי. אצבעות נדחפות לכוס שלי ואני מרגישה את ההפתעה והתדהמה מהרטיבות שלי.
השדיים שלי נמצצים על ידי שני פיות. צמודה לשני גופים.
מכאן, תיאור כרונולוגי יחטא לחוויה בשלמותה.
אז רק לומר ש....
היה טוב
להרגיש כמו זונה, שוכבת על הגב ברגליים מפוסקות, כשגברים חודרים אלי כל אחד בתורו
להרגיש כמו מלכה, שוכבת על הגב בעיניים עצומות, וארבע ידיים רצות עלי, מלטפות אותי, מענגות כל חלק בגופי
להרגיש כמו שפחה, כשגבר אחד פוקד עלי לענג גבר אחר, מורה לי איך לטפל בו
להרגיש כמו האם הגדולה והמכילה, כששני גברים מוצצים לי את השדיים, כל אחד מוצץ שד
להרגיש כמו כוכבת פורנו, כשאני מוצצת ומזוינת על ידי גבר אחד בזמן שהשני צופה בנו
להרגיש את מה שהיה ברור לי כל הזמן, שכשמזיינים אותי, הדבר שאני הכי צריכה, זה זין בפה
להרגיש הכי סקסית בעולם
להרגיש שאין גבר בעולם שלא היה מת לזיין אותי, למרות השנים והקילוגרמים העודפים (אפילו אם זה.....ג'ורג' קלוני למשל)
להרגיש כמו התפרצות של הר געש, מרטיבה בכמויות וגומרת שוב ושוב ושוב ויודעת שיכולה ורוצה עוד ועוד ועוד, ושכמה שיתנו לי, אני ארצה
בסוף, הזר גמר בתוכי. היינו בתנוחה הקלאסית לשלישיה, אני על ארבע, הזין שלו בכוס שלי, והזין של המוכר בפה שלי. זה היה כל כך מגרה שגמרתי ביחד איתו. הוא היה צריך ללכת, הלך להתקלח בזמן שאני והמוכר המשכנו להזדייין. התלבש, ישב על הכסא ונעל את הנעליים. הסתכלתי עליו בזמן שהוא נועל את הנעליים, מסתכל עלי בזמן שאני גומרת.
התכופף אלי, נישק אותי, והלך
ואנחנו נשארנו למקצה השלמות
כי אחרי חוויה כל כך מחרמנת,
הדבר שהכי הייתי צריכה זה...זין
שנים ארוכות של פנטזיות לוהטות, משתוללות, מגרות
שבועות ארוכים של חיפושים
וחודש אחד ארוך של ציפיה
ואז, בוקר אחד, זה פתאום היה מוחשי ואמיתי
ועכשיו, אני רוצה לכתוב על זה משהו אינטליגנטי וקוהרנטי,
וכל מה שעולה לי בראש זה
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועוד דבר שעולה לי בראש זה
איך חוזרים לחיים הרגילים של גבר אחד ?
איך חוזרים להסתפק בפה אחד, זין אחד, שתי ידיים ?
פתאום נראה כל כך מעט.
שעה לפני....ההתרגשות היתה בשיאה. וכל הזמן התנגן לי בראש השיר הזה של נתן אלתרמן.
אז נכון.....לא שלושה אלא שניים.
ולא לילה אלא בוקר.
ולא פרשים אלא מגיעים עם הליסינג.
אבל בכל זאת.....בדרך אלי.
2 גברים. בדרך אלי. באים לזיין אותי.
האחד מוכר ואהוב.
השני זר ומסקרן.
ההתחלה היתה, כמו שצפיתי, מביכה.
אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה מביך זה יהיה, כשהשומר בשער לא נתן לרכב השלישי לעבור,
וכשהובהר לו שאנחנו יחד שאל בפליאה : "3 לאותה דירה ?" זה היה מצחיק נורא אבל מצד שני....באותו רגע רציתי להיעלם איפשהו.
3 אנשים באותו חדר, המטרה ברורה, אבל הדרך לשם....עדיין לא.
פגשתי אותם בחוץ, שם אני אדם רגיל, ואיך אני פתאום הופכת להיות חתולת המין שתכננתי להיות ? עשיתי סוויץ', נכנסתי לשרותים ואמרתי לעצמי שיוצאת משם כזאת. ובלי לדבר. כמו באופרות הסבון האלו "הלכתי להחליף למשהו יותר נח...."
יצאתי משם בחוטיני ובייבידול, ומבט של "אני מוכנה לכל מה שעומד לקרות כאן". זה יצר את השינוי.
המוכר ניגש אלי, חיבק, נישק, ליטף. והתרחק.
ואז בא הזר. אמר לי "תסתובבי". פקודות מחרמנות אותי אז מיד הסתובבתי והרטיבות התחילה לעלות על גדותיה. הוא התחיל ללטף אותי מאחור. והמוכר התקרב והתחיל ללטף אותי מלפנים.
היתה שם מראה ואני הסתכלתי עלינו. ככה דמיינתי את זה.....מלוטפת על ידי 4 ידיים. מנושקת על ידי 2 פיות. ידיים רצות על כל מקום אפשרי בגופי. חוקרות אותי. מפשיטות אותי. אצבעות נדחפות לכוס שלי ואני מרגישה את ההפתעה והתדהמה מהרטיבות שלי.
השדיים שלי נמצצים על ידי שני פיות. צמודה לשני גופים.
מכאן, תיאור כרונולוגי יחטא לחוויה בשלמותה.
אז רק לומר ש....
היה טוב
להרגיש כמו זונה, שוכבת על הגב ברגליים מפוסקות, כשגברים חודרים אלי כל אחד בתורו
להרגיש כמו מלכה, שוכבת על הגב בעיניים עצומות, וארבע ידיים רצות עלי, מלטפות אותי, מענגות כל חלק בגופי
להרגיש כמו שפחה, כשגבר אחד פוקד עלי לענג גבר אחר, מורה לי איך לטפל בו
להרגיש כמו האם הגדולה והמכילה, כששני גברים מוצצים לי את השדיים, כל אחד מוצץ שד
להרגיש כמו כוכבת פורנו, כשאני מוצצת ומזוינת על ידי גבר אחד בזמן שהשני צופה בנו
להרגיש את מה שהיה ברור לי כל הזמן, שכשמזיינים אותי, הדבר שאני הכי צריכה, זה זין בפה
להרגיש הכי סקסית בעולם
להרגיש שאין גבר בעולם שלא היה מת לזיין אותי, למרות השנים והקילוגרמים העודפים (אפילו אם זה.....ג'ורג' קלוני למשל)
להרגיש כמו התפרצות של הר געש, מרטיבה בכמויות וגומרת שוב ושוב ושוב ויודעת שיכולה ורוצה עוד ועוד ועוד, ושכמה שיתנו לי, אני ארצה
בסוף, הזר גמר בתוכי. היינו בתנוחה הקלאסית לשלישיה, אני על ארבע, הזין שלו בכוס שלי, והזין של המוכר בפה שלי. זה היה כל כך מגרה שגמרתי ביחד איתו. הוא היה צריך ללכת, הלך להתקלח בזמן שאני והמוכר המשכנו להזדייין. התלבש, ישב על הכסא ונעל את הנעליים. הסתכלתי עליו בזמן שהוא נועל את הנעליים, מסתכל עלי בזמן שאני גומרת.
התכופף אלי, נישק אותי, והלך
ואנחנו נשארנו למקצה השלמות
כי אחרי חוויה כל כך מחרמנת,
הדבר שהכי הייתי צריכה זה...זין