ככה זה חולרעות.

ככה זה חולרעות.

שלפוחית ושלחופית טיילו להן על שפת הים. אמרה השלפוחית לשלחופית: "אם את שוחה עד לקפריסין ומביאה לי חצי קילו במיה ורגל של קודו מסורטט אני נותנת לך מה שאת רוצה". אמרה השלחופית: "מה קודו? זו חיה מאפריקה בכלל!" צחקה השלפוחית על השלחופית ושחררה לעברה: "חנונית". בתמורה, שחררה לה השלחופית אחת לגבה ואמרה: "אני אקבל מה שאני רוצה?". "כן," אמרה השלפוחית "מה שבא לך". "גם מין?" שאלה השלחופית. "אמרתי, מה שבא לך" ענתה לה. שינסה השלחופית את מותנייה ושחתה שלושה ימים ושלושה לילות לקפריסין. כשהגיעה הלכה לשוק המקומי וקנתה חצי קילו במיה. לאחר מכן, הלכה לגן החיות התנ"כי בניקוסיה, שם ערפלה את כושר שיפוטו של מנהל הפיתוח בעזרת קסמי הפיתוי שלה וגרמה לו להקים תוכנית שיקום לקודואים מסורטטים. (הקודו המסורטט חי באזורים מיוערים באפריקה שמדרום לסהרה. גובהו של הקודו המסורטט בסביבות 90 ס"מ ומשקלו נע בין 30 ל-80 ק"ג (תלוי במין). לקודו המסורטט פרווה בצבע חום בהיר, עם עד 7 פסים וכתמים לבנים בצדדיו. החרטום לבן גם כן. לזכרים קרניים שעשויות להגיע לאורך של למעלה מחצי מטר עם פיתול אחד.הם ניזונים בעיקר מעשב, אך יכולים לאכול כל חומר צמחי אחר. הם פעילים כמעט 24 שעות ביום, אך נוטים להיות פעילי לילה באזורים מיושבים באדם. הם חיים בדרך כלל כבודדים, אך לעתים גם בזוגות. ההיריון נמשך כ-180 יום ובסופו נולד גור במשקל של כ-4 ק"ג. הם מגיעים לבגרות מינית בגיל שנה. אורך חייהם כ-12 שנה.) כעבור שבוע הגיעו הפריטים הראשונים. במהלך אותו שבוע התגוררה השלפוחית בביתו של מנהל הפיתוח, ניקתה את ביתו והייתה מצליפה בו חזור והצלף בזמן שהלז קשור לתנור ופיו חסום בסלק, והוא מגיע לשיאים של ריגוש מיני שלא חווה מימיו. כמעט לגמרי מיד לאחר שהגיעו לגן נכנסה השלחופית עם שוט גאן והפילה אחד מהקודואים. היא הספיקה לכרות אחת מרגליו עם מצ'טה לפני שנציגי שמורות הטבע וחיות הבר כמעט תפסו אותה. היא רצה כאילו אין מחר, או לחילופין כאילו המחר יכול להיות ממש ממש רע, הגיעה לשפת הים והחלה שוחה. נציגי החוק רדפו אחריה עם סירות מירוץ אך היא הייתה כבר מחוץ למים הטריטוריאליים של קפריסין והם לא יכלו לגעת בה. היא יצאה בדיוק בנקודה שממנה החלה את המסע וראתה שם את השלפוחית ליד מדורה מנגנת בנבל פה, מסתבר, כבר 11 יום רצוף. השלחופית יצאה מתנשפת מהמים, זרקה על השלפוחית את החצי קילו במיה ואת הרגל של הקודו. "זהו, עשיתי את זה" אמרה כשהיא עדיין מתנשפת. "אה. אשכרה" ענתה השלפוחית וחזרה לנגן בנבל פה שלה. היא כמעט הצליחה את כל "יונתן הקטן". "אז מה עכשיו? אני רוצה מין!". "הא!!!! עבדתי עליך! אני שלפוחית אין לי בכלל אברי מין.", אמרה השלפוחית. "יש לי תקליט של dropdead אבל. ממש לעניין". יאללה תביאי", אמרה השלחופית. ואז שחררה לה עוד אחושרמוטה אחת לגבה עד שהיא נפתחה לגמרי, וכל השלפוחית נחצתה באמצע והתפוצצה והיה ים מוגלה על שפת הים.

למעלה