ככה זה אצלי

ככה זה אצלי

אני בת 33. ועד עכשיו אף פעם לא הלך לי כלום בחיים. נכנסתי להריון בגיל 19, יומיים אחרי זה הבחור שהכניס אותי נעלם. בגיל 20 הייתי אמא לילד ובלי כסף. לא היה לי אף אחד שיעזור ההורים שלי נפטרו לפי (אמא כשהייתי 9 אבא כשהייתי בת 12) וסבתא שלי הייתה יותר מידי מבוגרת. וכך קרה שגם עבדתי גם למדתי גם גידלתי ילד והכל לבד בלי מערכת זוגית משמעותית. לפני שנתיים דרך העבודה הכרתי גבר, היום בן 37. רווק בלי ילדים. התחלנו לצאת, יצאנו שנתיים ועכשיו אנחנו חושבים על מיסוד הקשר. הבעיה היא כזו רק עכשיו בשנה האחרונה התחלתי לראות קצת כסף (קודמתי בעבודה) וקיבלתי קצת חופש (הילד גדול מספיק בן 13 כבר לא צריך שישארו איתו בבית). בן זוגי שאין לו ילדים (ולמרות שהוא אוהבת את הילד שלי) רוצה ילד משלו. אני יודעת שהפעם זה יהיה שונה כי אנחנו שניים אבל זה לא מתאים לי אני לא רוצה ילדים יותר. לא רוצה חיתולם, ובכי ומישהוש צריך להישאר בגללו בבית והוצאה כספית וחוסר חופש מוחלט. הוא אומר שילד זה תנאי בסיסי למיסוד הקשר בנינו. הוא לא רוצה לחכות כי לדעתו הוא גם ככה מבוגר. מה עושים מביאים ילד לא רצוי למען האהבה, או אומרים לו נשברים ואיכשהו ממשיכים הלאה?

s h o o s h a

New member
התניה לנישואין

קוראת את דבריך ומצליחה להבין את שני הצדדים, את שני הרצונות. מחד, שלו-שרוצה ילד משותף, ילד שישא את שמו לעד, יורש עצר. מאידך, אותך-שאינך רוצה בילדים נוספים והסיבות פרושות לפנינו כמגילה. לדעתי חבל על הזמן. הוא לא ישתכנע לוותר על הבאת, לפחות, ילד אחד לעולם ואולם, את עלולה למצוא את עצמך מביאה אחד רק כדי לרָצותו ו'לסחוב' על גבך בכל שאר השנים שיבואו כעס ענק ועצום שעלול בבוא היום להתפוצץ בפניך. (כמובן יתכן שכל התיאוריה הזו מופרכת מיסודה, אולם כך אני רואה ומבינה את הדברים). לדעתי, דברי אתו, הסבירי לו. כאמור, גבר צעיר, רווק, ללא ילדים, ספק גדול אם יהיה מוכן להתפשר. ואם לא, עם ולמרות כל הכאב, שכן את מתארת מערכת יחסים אוהבת פרט לפרט זה, עזבי והמשיכי הלאה. בוקר רביעי בכייף לכולנו ובהצלחה לך

seeyou

New member
ילד לא רצוי למען האהבה?

לפי מה שעבר עליך באמת אפשר להבין אותך שלא רוצה ילד מצד שני גם הוא צודק- מתחתנים על מנת לריים את יעוד הביולוגי שלנו-האהבה זה רק הסוכרזית על מנת לא להרגיש את מרירות הקפה(החיים)... זאת לא החלטה פשוטה...האהבה לפעמים הולפת או נחלשת עם הזמן...ילדים זה סיפור אחר לכול החיים... יוסי

seeyou

New member
מהנט!

תמונה זאת היא שילוב בעזרת פוטושופ...קצת ילדותי אבל מה לעשות?אני אוהב תמונות-צילום-ציור-מוזיקה-חיות...

seeyou

New member
יש עשרות

תתחילי ב-www.art.com www.worth1000.com או בסרגל החיפוס תיכתבי pictures painters art בהצלחה הערה לא בכול אתר אפשר להעתיק צריך לצלם את המסך

רונתי

New member
כוכב יקרה

מבינה את שניכם אבל לדעתי את לא יכולה לבקש ממנו שיוותר על ילד. אפילו אם הוא בסוף יסכים, יום אחד בעתיד זה יצוץ בצורה של "בגללך אין לי ילד". תחשבי שאת גידלת ילד בנסיבות קשות ועכשיו תגדלי אותו בצורה טובה יותר, עם עזרת הבעל ומשפחתו אולי ילד יהיה כיף גדול. חוץ מזה שאת יכולה להרשות לעצמך לדחות את העניין שנתייים שלוש ובזמן הזה לחסוך כסף או לבזבז ולהנות ממנו . בכל מקרה אל תבקשי ממנו שיוותר על ילד, אם את ממש לא רוצה - היפרדי ממנו.

system 1

New member
הרגשה פנימית

שלך כתובה בדברייך: התחלת לראות קצת כסף קיבלתי קצת חופש זה לא מתאים לי אני לא רוצה ילדים יותר לא רוצה חיתולים לא רוצה בכי תינוקות לא רוצה להישאר בבית (ולהיות בייביסיטר) לא רוצה עוד הוצאה כספית רוצה להיות חופשיה ההצהרה האחרונה היא המשמעותית ביותר מצד שני אני מבין את בן זוגך, אבל אם ליעץ לך...רק מתוך קריאת הרגשתך את לא מעוניינת ולכן עלייך לומר לו בפשטות .... הוא צריך למצא בת זוג שמעוניינת להביא ילדים לעולם. אתם עדיין יכולים להיות ידידים בהצלחה

למעלה