ככה הנצחתי אותו

ככה הנצחתי אותו

על מנת לסייע לבני בן ה4 להתמודד עם מות סבא יקר, כתבתי סיפור ילדים שנקרא "סבא גר בשמים" (אני עוסקת בכתיבה לפרנסתי ) היה חשוב לי לעשות משהו מיוחד, פרויקט אישי ולכן לקחתי מאיירת שאיירה את הספר עם דמותו של אבי (הכריכה בה הוא מופיע בין העננים, פשוט מרגשת עד דמעות) ושילבתי בספר גם איורים ותמונות שלנו. יצא מדהים. בעיקר ההקדשה האישית והמילים האישיות בסוף הדפסתי את הספר (20 העתקים רק לקרובים ) בבית דפוס מקצועי ועברתי תהליך הפקה מלא כמו שעובר כל ספר ילדים כל מי שקורא את הספר אומר שהסיפור מאוד טוב ויכול לסייע לילדים קטנים להתמודדד עם מות סבא אהוב. עבורי זה היה פרויקט אישי, אולם הייתי שמחה אם היה יכול לסייע גם לאחרים. מה לדעתכם יש לעשות ?

רעיון נהדר ומזכרת לעד....

כדאי לך אולי לפנות להוצאות ספרים, לשלוח להם את הספר אולי הוצאת ספרים כזו או אחרת תתעניין בספר מספיק, כדי לשווק את הספר לחנויות, או שאת יכולה לנסות לשווק אותו לחנויות בעצמך (לא יודעת בדיוק איך עושים את זה)

זשה מה עשינו אנחנו

שאמי ז"ל נפטרה אמרנו לאחיינית שהיתה בת 3 כי סבתא עברה לשמים היא לא מפסיקה לדבר עליה להביט בתמונות שלה וכל הזמן מזכירה לי שלמרות שסבתא עברה לשמים היא אוהבת אותה השבוע היא שאלה האם יש סיכוי שסבתא תחזור לקצת כי היא מתגעגעת אליה מאד ארני לא הפקתי ספר אבל סדרתי אלבומים של הקטנה עם סבתא, הסבתא היתה בת 77 בבית אבות סיעודי שהקטנה נולדה ואף על העובדה הזו אחי דאג שיהיה קשר שבועכי בין הילדה לסבתא שהוא היה מאושפז, עבר כימותרפיה, אני לקחתי אותה עם אחת האחיות שלה מאמינה שאם תצאי עם הספר הזה לאור יהיה לו המון ביקוש , בעצם למה את לא עושה את זה ?

למעלה