ככה היא מתה..

ככה היא מתה..

ככה סתם באמצע החיים, אפילו לא הייתה בת 15, היום בבוקר הדר קמה להתקלח, היא מילאה את האמבטיה כמו שכל ילד עושה, ואז אחרי המקלחת היא קמה להסתרק, באותו זמן היא קיבלה התקף [היא אפילפסית] היא נפלה לתוך האמבטיה כשהבטן שלה על דופן האמבט והראש בתוך המים, ככה היא הייתה 5 דקות שלמות כבר ללא דופק,ללא נשימות,ללא חיים. זה נורא ועכשיו היא במוות קליני, נשארו לה כמה שעות לחיות. אלוהים זה נורא איך היא מתה ככה לא הספיקו אפילו להיפרד.. היא רק בת 15 ואפילו לא, כל כך ניסו לתת לה חיים של "ילדה נורמלית" ..היא עברה הכול! עברה ניתוח קשה, עברה חוויות נוראיות,.. אבל מתה מחנק במקלחת! זה לא נתפס והנה אני צריכה לנסוע ולבלות כי אי אפשר לדחות נסיעות, כאילו כלום לא קרה ..להסתיר הכול. והיא שוכבת לה שם בבית חולים..מתה..מוות קליני גוססת לעיני הוריה זה נורא. ואמא..אמא הכי שבורה, ומה אמורים לעשות עכשיו? ככה סתם באמצע החיים. קיבלתי תפנית שונה למשפט: "תהנו כל עוד אתם יכולים כי מי יודע אולי תמותו מחר"! כל כך נכון. אני נזכרת ברגעים של הסיפורים של אמא, ועל ההתלבטויות האם להעלות אותה לתיכון או להשאיר אותה בחטיבה, עד לפני כמה שעות זאת נראתה החלטה כל כך קשה, עכשיו ההחלטה השתנתה האם היא תכנס לקומה או תמות? מזעזע. אין לי מילים. תהנו, כי מי יודע אולי תמותו מחר.

M י ר ב

New member
../images/Emo7.gif

אוי ואבוי, זה נורא... מי את בשבילה? יו אני מצטערת... קבלי את כל החיבוקים שאפשר

../images/Emo39.gif

אני מבינה שאת איכשהו קרובה אל הנערה שטבעה באמבטיה, את מאוד מוזמנת לשתף אותנו, אנחנו כאן,אני מאוד מצטערת ומנסה להבין את כאבך, תהיי חזקה

אם זו אמת, אל תצטערי. זו חובתך.

אנחנו צריכים להכיר את המציאות, ואנחנו מתמודדים איתה.

ufo11

New member
למה את חושבת שזו טעות?

את יכולה להסביר אולי בבקשה? לכל אחד כאן כואב על המקרה על אף שאף אחד מאיתנו חווה את זה על בשרו...וחס וחלילה שלא יקרה!

היא במוות קליני אמרו לנו בבית חולים

שהיא בין חיים ומוות, כמו שאמרתי מוות קליני ועכשיו השעות האלו קריטיות, כי היא יכולה להיות בקומה, והיא יכולה להיות נכה ולהתוערר..

חייםלוי

Member
מנהל
מישהו שכתב לי בתגובה על ההודעה

הזאת סיפר שזה קרה לו והו התעורר אחרי חצי שנה. הוא בסדר גמור ומתפקד כבר זמן רב. אז תמיד אפשר לקוות שהיא תצא מזה.

כן אבל את יודעת..

במקרים כאלה לא רוצים ציפיות, חוצמזה אי כמעת בטוחה שינתקו אותה מהמכשירים עם היא תצטרך להיות מונשמת.. ביינתים לקוות.. ותודה לכל התומכים!

למעלה