ככה הוא נראה.

PoshKale

New member
ככה הוא נראה.

הוא לובש כל צורה... הוא יכול להיות קטן או גדול. אבל...יש לו צורה מקורית. הוא לא כל כך גדול, אבל יש לו עיניים גדולות. ידיו קצת מנוונות. רגליו לבנות לבנות לבנות.... הכנפיים שלו שחורות וארוכות. והוא תמיד מעלי...מרחף שם...לפעמים בגובה מטר למעלה. יכול לראות דרכי ולהבין אותי. ובלילה כשאני ישן, הוא בחוץ על החומה...רק מחכה למישהו שיתקרב ויפוצץ לו תצורה. איך איך.... יא מניאק, לא נמאס לך לשמור עלי ?

PoshKale

New member
מילה של פוש.

כשהתפקיד שלו יגמר איתי, הוא יעבור אלייך. :]

PoshKale

New member
אני חושב שכן.

כנראה שמישהו העביר אותו אלי. [ואם כן גם הוא מניאק.] אני אדבר איתו איזה דיבור צפוף... איך יוכל לסרב ? אחרי כל השנים ? האמת אין לו הרבה ברירה. כן...ככה זה, למלאכים אין את זכות החירה החופשית שיש לאדם. בגלל זה היה את גבריאל [נראה לי זהו, אם זכרוני אינו מטעה אותי] שעשה מרד, ואמר שבני האדם נחותים. אבל למעשה בני האדם זה היצור הכי קרוב לקב``ה. בגלל שהמקור שלנו עשוי ממנו.

Mrs.Dvash

New member
טוב

לא יודעת בחירה של מי זו אבל שיהייה. וכן קראתי את ``צלקות`` אבל לא הגבתי שם כי זה חסר טעם כבר... מה שיש לי להגיד אגיד לך לבד. תעשה טובה - תכתוב פינקי והמוח מחר בבחירות.

PoshKale

New member
זו התלבטות קשה !

הם שניים וצריך לבחור אחד ! ולא ראיתי אף פרק... אז מה את אומרת....פינקי, או המוח ?

Mrs.Dvash

New member
הם שניים בלתי נפרדים!

אי אפשר לבחור רק באחד מהם, הרי הם Pinky A-N-D The Brain. הם לא מסתדרים לחוד... פינקי אינפנטיל והמוח ציני להפליא :] תראה את זה כבר!!!!!!!!! היום מחר ובכל יום בערוץ 6 ב 20:30!

PoshKale

New member
אה הא !!

אז בגלל זה את דוחה אותי כל הזמן ב 20:30....``נדבר אח``כ...נדבר אח``כ....`` ככה.....זורקים את פוש הצידה והולכים לראות פינקי אנד דה בריין.... בעעע עלייך !

Mrs.Dvash

New member
תראה... תשמע... תראה... :)

זה זה הכוח שלו... המשיכה הזו... הרצון לשלוט בעולם... הציניות הנפלא שלו... מה אני מספרת לך אתה בכלל לא ראית ת`סדרה הזו! בכל מקרה - היום תראה.

PoshKale

New member
היום אני בלימודים.

אבל את יכולה להקליט ולשלוח לי. או להביא ב 22.

אוסי

New member
הוא שומר עליך ...

ומה אתה עושה ...מקלל אותו ... לא יפה !

אוסי

New member
שלומי טוב יקירתי ...

יש לי הודעה בשבילך ...למטה . בהודעה שלך ... יום טוב ...מכל הלב. אוסי.

Mrs.Dvash

New member
אוסה

הפלא שלי בתיקון וכלן לא עונים או שזה מתנתק או מה שלא יהייה. אדווח לכשיחזור. תודה על תשובתך. יום נפלא לך מתוקה.

אוסי

New member
שיהיה לך יום ....

כתום ...יום כחול.... איזה יום שרק תרצי.. העיקר שתחייכי.. אוהבת ...אוסי.

למעלה