שלום :] למישהי יש תמונות מילדותו של ג'וני דפ? תודה
C CapitanSparrow New member 21/3/07 #5 סרטים של ג'וני בהוט היום 16:35 "חלום אריזונה" - שידור חוזר למפספסים יום חמישי 22/3 21:45 "תונת הרפאים" יום שישי 23/3 בערב (ברחה לי השעה) "ליברטי"
סרטים של ג'וני בהוט היום 16:35 "חלום אריזונה" - שידור חוזר למפספסים יום חמישי 22/3 21:45 "תונת הרפאים" יום שישי 23/3 בערב (ברחה לי השעה) "ליברטי"
C cowgirl Ms New member 23/3/07 #9 זהירות, ממכר!../images/Emo18.gif התמכרתי לאתר הלבשת הבובות הזה. דיי נו, אני בת 20 ומלבישה בובות מה לא בסדר בי [אבל באמת, זה ממכר. אבל תעלו תמונות אם בא לכן ]
זהירות, ממכר!../images/Emo18.gif התמכרתי לאתר הלבשת הבובות הזה. דיי נו, אני בת 20 ומלבישה בובות מה לא בסדר בי [אבל באמת, זה ממכר. אבל תעלו תמונות אם בא לכן ]
א אנה בננה הממושקפת New member 23/3/07 #10 זה משאני הכנתי... אני בערך מתלבשת ככה, אבל עוד יותר שכבות, אני מן בצל כזה...>< רק השיער לא כמו שלי... ובכלל הפנים שלה, אעע...אבל חמוד.
זה משאני הכנתי... אני בערך מתלבשת ככה, אבל עוד יותר שכבות, אני מן בצל כזה...>< רק השיער לא כמו שלי... ובכלל הפנים שלה, אעע...אבל חמוד.
A Adi 7 New member 23/3/07 #20 זה באמת אחד המגניבים=] סליחה על הבור בהשכלה אבל.. איך אני מצלמת את הבובה שיצרתי?!
D Dark Angel Rinat New member 23/3/07 #11 שמעו קטע..../images/Emo108.gif אני נוסעת לי באוטו עם אחותי.. פתאום אני קולטת באיזו מספרה אחת פוסטר של ג'וני! ואני כזה הפנים שלי נעשו ככה O: אני רוצה ת'פוסטר הזה!!..חח איך לבקש?..חח פוסטר של ג'וני בשחור לבן עם כובע.. ושיער יחסית ארוך... משהו סגנון כזה סתם.. זה עשה לי ת'יום =] באיזו מספרה נטושה ברחוב פוסטר של ג'וני D: חשבתי לשתף אתכן בחוויה שלי להיום P:
שמעו קטע..../images/Emo108.gif אני נוסעת לי באוטו עם אחותי.. פתאום אני קולטת באיזו מספרה אחת פוסטר של ג'וני! ואני כזה הפנים שלי נעשו ככה O: אני רוצה ת'פוסטר הזה!!..חח איך לבקש?..חח פוסטר של ג'וני בשחור לבן עם כובע.. ושיער יחסית ארוך... משהו סגנון כזה סתם.. זה עשה לי ת'יום =] באיזו מספרה נטושה ברחוב פוסטר של ג'וני D: חשבתי לשתף אתכן בחוויה שלי להיום P:
N nitzan s New member 23/3/07 #13 חחחח זה תמיד קורא לי נגיד שאני הלכתי לשודדי הקריביים השני אז היה שם את הפוסטרים הענקיים ואני כזה אני רוצה את הפוסטר הזה!! ובסוף צילמו אותי איתו XD
חחחח זה תמיד קורא לי נגיד שאני הלכתי לשודדי הקריביים השני אז היה שם את הפוסטרים הענקיים ואני כזה אני רוצה את הפוסטר הזה!! ובסוף צילמו אותי איתו XD
פ פאני14 New member 23/3/07 #16 גמלי זה קרה ../images/Emo6.gif כשהלכתי לקולנוע yes planet היחסית חדש שנפתח בקניון איילון, לראות את שודדי הקאריביים 2 אז היה שם כזה פוסטר גדול כזה עומד אבל, לא תלוי על הקיר, אלא ממש גדול! כמעט גנבתי אותו בשביל להעמיד אותו בחדר שלי
גמלי זה קרה ../images/Emo6.gif כשהלכתי לקולנוע yes planet היחסית חדש שנפתח בקניון איילון, לראות את שודדי הקאריביים 2 אז היה שם כזה פוסטר גדול כזה עומד אבל, לא תלוי על הקיר, אלא ממש גדול! כמעט גנבתי אותו בשביל להעמיד אותו בחדר שלי