ככה, בגלל שאני עסוקה באהבה בזמן

ככה, בגלל שאני עסוקה באהבה בזמן

האחרון, נתקלתי בשיר ותיק, שהעלה בי תהיות ומחשבות........ והנה הוא לפניכם, לפני השאלה שלי: מבצעים : יואב יצחק וחיים משה מאז שנפגשנו היה לי ברור שזו התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך כדאי שתדעי אני בעננים כשאת לצידי וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו בתנך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת אז לי כואב ואת משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אלי ותראי שאני חצוי וזאת את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חיי בשבילך נשמה ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו בתנך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם זה החלום שלי........ ומה אתם אומרים, יש בעולם כזאת אהבה??????

מצוטטת

New member
../images/Emo13.gif

התשובה בגוף ה-
לייחל תמיד טוב לדעתי האישית היום כבר לא מתים מאהבה
מצו' רציונאלית

מצוטטת

New member
ןהעיקר ../images/Emo91.gif

להצטייד במָצפן ולא שוכחת לבדוק מידי פם את כיוון ה-

מעביר גל חום נעים

מכיר את השיר, ביצוע נהדר של שניהם. ו......לא יודע מה להגיד לך. ככל שהזמן עובר, ככל שרוכש נסיון חיים, עצוב........ אבל מבין שיש פער עצום בן השירים לבן החיים. קיים הרושם, שקבלה הדדית, כזו, ללא תנאי, אמון, וביטחון באדם ובקשר, עברו ופרחו מן העולם.

לפעמים זה נראה שכך

אבל לא תמיד זה ככה באהבה אין מציאות וחלום יש רק צד שני תואם גם בחשיבה ובהרגשה היו דברים מעולם גם יחזרו על עצמם :)

../images/Emo9.gifאם תרשה לי לעצום עיניים

לשלוח ידיים להתקרב אל ה|לב ויחד נרקוד לנו כאן וירטואלי את השיר ש...

zviki8

New member
../images/Emo140.gifואני חושבת שאתה טועה

קבלה הדדית עדיין קיימת ורוב הגברים שאני מכירה זה דבר שמפחיד אותם ביותר
שנה שלמה הייתי בקשר כזה, עד שנודע לי שבן זוגי מחפש קשרים נוספים מאחורי גבי. כמובן שהקשר מבחינתי הסתיים אבל אני יודעת שניתן למצא למרות שזה קשה

zviki8

New member
זה מה שאתה כתבת

קיים הרושם, שקבלה הדדית, כזו, ללא תנאי, אמון, וביטחון באדם ובקשר, עברו ופרחו מן העולם. ואני אומרת שצריך למצא את בן/ת הזוג שמתאימים ואיתם מוצאים גם קבלה הדדית ללא תנאים.

יו איזה חמוד אתה שאתה כועס../images/Emo8.gif

אבל אתה בטח לא כועס רק שכאן בכתיבה הכל קצת לא מובן לפעמים.. אם יורשה לי להתערב (הכינותי מראש |קדסה|) אני חושבת שאתה צודק כפי שכתבתי למעלה שלפעמים זה נראה ככה כל כך רחוק ממציאות אחרת שפרחה והלכה מהעולם, אבל אם זאת אנו כולנו יודעים שזה לא כך ויש אהבה בעולם לא כן? והשיר שהובא לכאן בעצם בתחילת השרשור הוא שיר שנכתב רק לפני כמה שנים וכל השירים נכתבים מהחיים והאהבות היפות והכואבות יותר או פחות. תרשה לי לצטט אותך משרשור אחר במה מילים שמאוד אהבתי שכתבת : אני מאמין שיש מערכת של גומלין ביקום. אדם שמתחבר לטוב, הטוב מתחבר אליו. הרגשה טובה ואושר הולכים בדרך כלל יחד. אין מקום לפילוסופיה כשמדובר באושר, זהו רגש ולא היגיון. ככל שנפחד, נקטין את היכולת שלנו להפתח לאושר. וכאן אני רואה שאתה אדם מאמין ומאמין שיש אהבה לכן היא גם תבוא אליך כפי שאתה רוצה כי הכל מתחיל מאמונה.

satin

New member
אם אתה כל כך מתעקש...

אתה יכול לקחת את התמונה.

למעלה