ככה אפי אמר..

ככה אפי אמר..

אפי הנמר הולך לסוף שבוע עם פוליס 18 להוואי מה אתם אומרים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפי אתה גדולללללללללללללל הרגת אותי אמאלהההההההההההההה אני מתעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתת פוליס 18 שמור על עצמך בהוואי אהה?! ---לא רואה בעיניים--- לורין מתה עלייך... דינו.. אתה כבר יודע הכל... אדיר23 מתה עלייך...

M AZDA

New member
חיילה את קרועה!!!!

לא הספקת לשטוף פנים וכבר למחשב!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח את מכורה בצורה אנושה!!!! תשרפי תקופסא המעפנה יהיה לך יותר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

effy32

New member
אפי הנמר של פוליס 18 גדלל

שבת שלום של חייה של של אפי הנמר של פקור

effy32

New member
שלום אני אפי הנמר של חיה חיה

לילה טוב לכל חסרי צעצועים אפי הנמר הוא אחד האוהדים הכי מוכרים בארץ אפי הוא בעל פוטנציאל גבוה בעל עסק משגשג בבורסה ליהלומים איפה כל החתולים מה קרה נבלע לכם הלשון איפה את מלך העכברים אתה דומה לחרא יבש את דומה לחתול שהייתה קטן לא היה לך מספיק צעצועים שלך אפי הנמר חיה חיה לאפי הנמר יש חמישה מכונים בבורסה לנערות ליוי איפה כל הגוקרים השתתקו לכם הלשון איפה כל הגוקרים נ.ב איפה פוקררר נערה שובבה אפי הנמר דומה לשרק 2 אפי הנמר דומה לגלגל שוארמה מסתובב אין עלי ואין על חיה ימותו כל הקנאים לאפי הנמר יש תבלוג הכי טוב בדינה לא רוצים לישון בצוהרים מחכה לתגובות נוספות

effy32

New member
שלום אני אפי הנמר של חיה חיה

לילה טוב לכל חסרי צעצועים אפי הנמר הוא אחד האוהדים הכי מוכרים בארץ אפי הוא בעל פוטנציאל גבוה בעל עסק משגשג בבורסה ליהלומים איפה כל החתולים מה קרה נבלע לכם הלשון איפה את מלך העכברים אתה דומה לחרא יבש את דומה לחתול שהייתה קטן לא היה לך מספיק צעצועים שלך אפי הנמר חיה חיה לאפי הנמר יש חמישה מכונים בבורסה לנערות ליוי איפה כל הגוקרים השתתקו לכם הלשון איפה כל הגוקרים נ.ב איפה פוקררר נערה שובבה אפי הנמר דומה לשרק 2 אפי הנמר דומה לגלגל שוארמה מסתובב אין עלי ואין על חיה ימותו כל הקנאים לאפי הנמר יש תבלוג הכי טוב בדינה לא רוצים לישון בצוהרים מחכה לתגובות נוספות?...

אז רגע אני צריכה למות כי אני מקנאה?

ואגב.. זה כזה ברור שחייה (דם צהוב) כתב את זה כי אפי מכיר רק שבת שלום מאפי וחייה !!

למעלה