ככה אני רוצה אותך

yohi243

New member
ככה אני רוצה אותך

נפגשים בכניסה למסעדה את זוהרת מאופרת להפליא שימלה שחורה מיני קצרה עם תנועה קטנה ניתן לראות את החוטיני שלך יושבים אחד מול השניה ורואה את החזיה מבצבצת מהמחשוף העמוק של השימלה מתקרב אליך אוחז בפניך בחוזקה ולוחש לך תקשיבי אל תשחקי לי כמו בתולה גשי לשיריתים ותתפטרי מהחזייה ואת התחתון תגלגלי על ידך כמו צמיד ועשי זאת מהר כלבונת את ממהרת לעשות וכשאת מסתובבת מרגישה פליק בישבנים לשם זירוז את מרגישה זרם רטיבות רק מהעובדה של כניעות שלך ואדונות שלי ( ההמשך יבוא )

yohi243

New member
ככה אני רוצה אותך (המשך)

חוזרת מהשירותים עם חיוך מבויש . מנפנפת בצמיד שענדת אותו בשירותים מתקרבת ורואה את השדיים נחשפות במחשוף העמוק והפיטמות בולטות מעבר לבד הצמוד .מתקרב אליך ומנשק לך לאות שביעות רצוני מהמראה. ותוך כדי מחליק את ידי מעבר לשימלה ומחדיר את אצבועותי הישר למערת התאווה הרטובה שלך .גניחה קלה יוצאת ממיך לוחש לך האוזן כך אני רוצה אותך .רואה שהשקעת בלייזר גם למטה חלקה ורטובה להפליא. צובט לך הפיטמות ואת פשוט מתמסרת לנגיעות של שחרמנות אותך לי על הסועדים. יוצאים החוצה לרכב נשען על מכבה המנוע מוציא את הזין שלי ומכופף אותך .הזין שלי שאב לפיך ואת מוצצת אותו בפראות כן כך אני רוצה אותך . מסובב אותך ומשכיב אותך על מכסה המנוע השדיים שלך נמחצות והישבנים שלך נחשפות .פותח את רגלייך ומחדיר את הזין למערה הרטובה גונחת מאושר הגורם לי להגביר את הקצב . לוקח את התחתון של מהיד ומכניס אות לפיך את שואלת למה תכף תדעי . מפלח את הישבנים ומחדיר את הזיין לחור הביתולי שלך צעקה אדירה נשמעה שגם התחתון לא עזר .נדפקת כמו כלבה ורק גונחת ומיללת .הרגע השיא הגיע מסובבת אותך וגומר לך בפרצוף את מלקקת עד הטיפה האחרונה .מנגב אותך עם התחתון ולוחש לך כך אני רוצה אותך נפרד ממיך ואומר לך אם תרצי עוד תשלחי מסר

yohi243

New member
מצטער על שגיאות הכתיב

נכתב באוטבוס בזמן נסיעה כאשר בחורה עם שימלה שחורה המתאימה לתיאור הניק יושבת לידי

למעלה