ככה אנחנו נראים..

tokit

New member
ככה אנחנו נראים..

תוצאות סקר סקס שנערך בישראל.. אותי מאוד הפתיע שהתל-אביבים הכי פחות פעילים מינית ושרק כמחצית מהישראלים שבעי רצון.

ואני שואל

איך אני לא נכללתי ברשימת הגברים הסקסיים ביותר ?! ... אהה , רגע , הבנתי ....

תוקית, חושבת שתשובות אמת התקבלו

בקרב תל אביבים יותר מאשר אצל האחרים. זו אפשרות. לא כך?

tokit

New member
ייתכן..

אפשרות נוספת היא שבת"א גרים יותר רווקים, והרי הם בעצמם מצאו קשר בין תדירות קיום יחסים לבין מצב משפחתי..

ה ../images/Emo47.gif הוא שלנו!

כרגיל... הירושלמים מזדיינים הכי הרבה.... למרות שחשבתי שהתל אביבים מזדיינים כמו שפנים.... כנראה שטעיתי...

נ י נ י

New member
נו זה דווקא ברור

בירושלים אין ממש חיים אז יושבים בבית ומזדיינים , בתל אביב והסביבה גם שאני רוצה להזדיים בסוף אני מוצאת את עצמי במקום זה באיזה מועדון ...(או בית קפה לצורך העינין)

נ י נ י

New member
סליחה

לא להזדיים ,להזדיין!!!! האמת ? לא מתה ממש על המילה הזו אבל נו מילא ...

Hendrixon

New member
די נו, להזדיים זה הכי שווה../images/Emo98.gif

להזדיין זה כולם עושים
אפרופו סקר, הוא מדבר על "תל אביב והסביבה". הסביבה מן הסתם כוללת את גבעתיים, בה אחוז הזקנים הוא מהגבוהים בארץ (אולי שניים רק לערד, אבל באיזה סדר גודל!), וגם בת"א יש אחוז פנסיונרים גבוה. זה ועניין הבילויים, כמו שציינה ניני, בהחלט מספק את הסיבה. פאק, בירושליים אתה לא יכול להשתין בלילה בלי להעיר חצי מהשכנים
אבל הכי חושב זה להזדיים

Multi Orgasm

New member
אני לא מאמינה שסקרים כאלו נכונים

או מייצגים, זה תלוי בכ"כ הרבה גורמים. אז אין מה להזדעזע ובטח שלא לחשוב שככה באמת אנחנו נראים.

חיבוקון

New member
../images/Emo45.gif מסכים, מה גם כשאמרו בסקר

שירשולמים פעילים יותר ישר חשבתי על החרדים שמביאים ילדים כאילו אין מחר חחחחח אבל אותי הכי סיקרן הקונדום בטעם שוקולד, רשמתי...

נ י נ י

New member
אני מאמינה שזה די שטויות

טעם שוקולד עלק... לא שטעמתי אבל יצא לי לעשות הכירות עם שאר הטעמים וזה ממש לא טעים .

מישהי אמרה שף???

ולא קיבלה? אם לא היה לניני אעים השף צריך להתפטר ודחוף! אני מתנדב להחליף אותו....

Multi Orgasm

New member
האמת הקונדום לא ממש מעניין

לפחות לא אותי כי אני בחיים לא ארד לקונדום, אולי בזיון אם הוא ירצה לרדת לי אחרי שהוא נכנס זה יועזור לו

למעלה