כך התמכרתי לסידרה...

כך התמכרתי לסידרה...

טוב בואו כל אחד ירשום איך הוא "התמכר" לסדרה.... אצלי זה התחיל ככה... כל הזמן שמעתי נפלאות על הסדרה מכל החברים ואף פעם לא רציתי לראות .. אמרתי בלב "אהה.. בטח עוד סידרה רגילה..." קיצור לפני שבועיים הלכתי למילואים ואחד הסדירניקים הביא את הDVD של כל העונה הראשונה ישבנו לראות מרוב שיעמום ולא הצלחתי להפסיק לראות ראיתי את כל הסידרה בשבוע שלם ואז עוד פניתי לאינטרנט להוריד את העונה השניה הורדתי עד פרק 8 וישבתי לראות את הכל ובדיוק כשסיימתי לראות פרק 8 יצא פרק 9 הורדתי גם אותו וראיתי אותו יום למחרת ומאז נשאר לי שבוע של עינויים עד שיצא פרק 10 לדעתי עונה ראשונה היא הכי מוצלחת(כמו תמיד) אני אישית אוהב בסידרה את התיחכום שבה ושלא מותחים אותך כמו באבודים אלא נותנים לך את הפיתרון בסיום כל פרק למשל מאד אהבתי את הפרק על אינגליש פיט'צ או פרסי שבהתחלה אתה חושב על 3 סוהרים ומסתבר כי בסוף הפרק בכלל מדובר על 3 רחובות בכל מקרה אני מאד אוהב את הסידרה הזאת ומה אתם חושבים? איך זה קרה לכם? מחכה לתגובות...

אממ.. כך אני התמכרתי. |:

פשוט הסדרה הגיעה ליס. בפרסומת זה נראה נחמד. ראיתי, אהבתי, התמכרתי. |:

כך התמכרתי...

אח שלי בא אליי יום אחד ואמר לי- חתולה, את חייבת לראות 'נמלטים', זו סדרה גדולה!! אמר ואמר ואמר ולא התיישבתי לראות. יום אחד הוא פשוט שם לי את זה ודווקא באותו יום הייתי קרועה מעייפות וראיתי בדיוק 5 דקות. אח"כ באיזה יום שבת הוא הושיב אותנו (אבאמא ואני) ואמר- "רואים נמלטים". ופשוט לא הפסקנו לראות....... זה הגיע למצב שכשלא היו לנו פרקים אמא שלי דרשה בכל תוקף שאני אוריד (אני יודעת שאסור לדבר על זה, אבל זה חלק מהסיפור) את הפרק הבא.. זה נכנס לנו לוורידים!!!!!!!!!

אני

חברה שלי אמרה לי את חייבת לראות את חייבת לראות זה מה זה מתאים לך לראות! ואני ממש אבל ממש לא רציתי לראות אבל בסוף היא שכנעה אותי לראות את פרק 2...היא אמרה שפרק 1 לא מעניין וראיתי את 2...ושלוש וארבע וחמש ביום אחד(כי זה היה על דיסק) ואז ראיתי את 1 והבנתי הרבה דברים שלא היו ברורים יל כ"כ...ואז התמכרתי! לא היה קשה במיוחד חחח

אני

ראיתי את הפירסומת לפני שהכול התחיל ואתהבתי חחחח ממש כן וחיקיתי שזה יצא וחיקיתי והכול וזה הגיע ולא פיספסתי פרקקק 1 ואני מכורה לסידרה חחחחחחחח

victoria777

New member
כך אני התמכרתי

באיזה יום רביעי אחד ראיתי "הדוגמניות" ואחרי שזה נגמר היה לי משעמם אז סתם העברתי ליס סטארס,כי באופן כללי ידעתי שיש שם סדרות טובות.באותו יום שודר הפרק השלישי של נמלטים והוא היה מעניין אז התחלתי לצפות בסדרה באופן קבוע.אחר כך שכנעתי גם את אחותי לראות ועכשיו גם היא מכורה.

Gilliana

New member
קודם כל, אני חייבת לומר ש...

הקביעה "כמו תמיד" היא ממש לא נכונה - להיפך, ההיסטוריה מוכיחה שרוב סדרות הטלויזיה רק הלכו והשתפרו בעונות ההמשך ועונה ראשונה היא בד"כ עונת פתיחה שבה אנו רק לומדים להכיר את העולם שבו היא מתרחשת. לגבי "נמלטים" - אני חייבת להודות שהמצב שונה. איך התמכרתי: חברה עשתה לי שטיפת מח הגונה במשך כמה וכמה שבועות עד שבסופו של דבר נכנעתי וצפיתי בפרק הראשון. The rest is history.

הייתי אומר...

שחוץ מהסרט "שליחות קטלנית" אני לא מכיר (לפחות לטעמי) סידרה כזאת אבל אני לא אוהב להתווכח

Gilliana

New member
סרט הוא לא סידרה

המצב שונה לגמרי כשמדובר בהמשכונים לסרטי קולנוע - כאן המצב יכול לנוע לכאן או לכאן. אני דווקא מכירה הרבה יותר סדרות שהעונה הראשונה היתה היחסית חלשה שלהן, ודגש על יחסית - "תיקים באפלה" למשל, "ניקיטה", ועד סדרות רבות משנות ה-70, 80 ו-90.

../images/Emo45.gif

למרות שיש עוד כמה סדרות כגון "ג'ואן מארקדיה" [שהייתי מאוד מכורה לסדרה הזאת], וחברים למשל.. לעומת זאת יש מלא סדרות שאחרי העונה הראשונה הלך כל הקסם שלהם.

justin9

New member
היה הייתה...

תקופה שבה עדיין כמעט אפחד לא הכיר את נמלטים, ורק חבר שלי היה רואה ומתהלב ממנה... אני סירבתי בתוקף להצטרף (קצת מוזר שכמעט אצל כולם זה מתחיל בזה שהם לא ממש רצו לראות את הסדרה - מה לעזאזל עבר לנו בראש?) ופשוט כשהוא היה רואה את הסדרה, אני הייתי משחקת בסימס או משו כזה. מידי פעם הייתי מציצה אבל זה עדיין לא גרם לי להתעניין (מה שמעלה שוב את השאלה -איך? איך לעזאזל?). בסוף, לאחר ספיגת יתר של התלהבות מצד החבר - נכנעתי. בדיעבד אני שמחה שהסרבנות שלי נמשכה לאורך זמן, משמע עד אחרי פרק 15 בערך, אחרת הייתי חוטפת התמוטטות עצבים מההפסקה שהייתה בזמנו (אחרי פרק 13, אם אני לא טועה...) ואז הטירוף התחיל... בסיום כל פרק היה אירוע לב קל ואז הבנתי שבמצב בריאותי כל כך רגיש לא כדאי לי לצפות בזה לבד וכך הצטרפו לקבוצת התמיכה אבא שלי, אחותי, השכנים, החברות ואפילו מישהי מהעבודה השתכנעה.... היום המצב קצת שונה לצערי.. משום מה העונה השנייה לא כל כך מושכת ומותחת אותי
גם הקבוצה המגובשת שלנו די התפרקה.. כל אחד רואה בקצב שלו... ובכלל רמת האדרנלין ירדה קצת עצוב, אבל עדיין.. אין על נמלטים

Angelus

New member
אצלי

אחים שלי כל הזמן דיברו על סדרה ממש טובה, משהו גאוני שכלל איזה מטורף שקעקע לעצמו משהו לגוף, לכל הגוף. הא, ואז חתכו לו כמה אצבעות..
אמרתי לעצמי שאני חייב לבדוק מה קורה עם הסדרה הזאת, כי נמאס לי לשבת בארוחות ימי שישי בשקט בזמן שהם מדיינים להם על הסדרה - ראיתי, והתאהבתי. אחת הסדרות!

אצלי חחח

טוב סיפרו לאחי שיש סידרה בארה"ב בשם נמלטים.. ושהיא ממש יפה.. שלחו לו אותה.. [עוד הרבה לפני שהגיע ליס] וראיתי -אהבתי -התמכרתי :]

שרה48

New member
כך התמכרתי..:)

ראיתי את הפרסומת של יס והיה בסדרה משו מיוחד שמשך אותי וכמובן מייקל אדם כלכך חתיך שרק בגללו התחלתי לראות בהתחלה:):)

JudahKim

New member
כך אני התמכרתי..

יום אחד ראיתי באחד מהאתרים הפיראטיים סדרה חדשה להורדה, וראיתי שזה בנושא כלא - ומשום מה הנושא הזה הוא די נושא מרתק ומוצלח. כמו למשל "חומות של תקווה", שלדעתי, הוא סרט אדיר. בדר"כ הסרטים האלה יודעים לגעת אצלי במקומות הנכונים ולעורר בי עניין. אז בסופו של דבר יצא שהורדתי את הפרק, ופשוט כל פרק גורם לי לרצות לראות את הפרק הבא. למרות שנראה לי ש"חומות של תקווה" הוא סגנון די שונה. ממליץ לראות את הסרט. מה שקצת מבאס אותי הוא לחכות כל שבוע לפרק

אני...

כשהסדרה התחילה ב yes דודה שלי סיפרה לי על הסדרה (ממש את כל הפרק הראשון לפרטי פרטים) וזה היה נשמע נחמד אז כשהגעתי בערב לבית של הבייבי סיטר שלי (שיש להם yes ) אמרתי להם ששמעתי מדודה שלי על סדרה טובה והחלטנו להתחיל לראות . אז שמנו את זה בהקלטה ביס מקס שלהם וכל פעם שהם היו יוצאים והילדים היו ישנים הייתי רואה איזה 2 פרקים. ככה ראיתי עד פרק 8 וכבר לא יכולתי להחזיק את עצמי אז הורדתי את שאר הפרקים ועכשיו גם את הענה השניה. מעכשיו אני ודודה שלי כל שבוע יושבות מול המחשב ומתעלפות כל פרק מחדש.....

כך אני התמכרתי..

התמכרתי מהפרומו ששודר לפני עליית יס סטארס.
ומאז אני לא יכולה לעבור את השבוע בלי המנה השבועית של נמלטים, וכמובן השידורים חוזרים, ולא מעניין אותי אם ראיתי את הפרק 3 פעמים בטלויזיה. אני חייבת לציין שבעונה הראשונה הייתי רואה כל שידור חוזר אפשרי, ועכשיו אני רואה 3 ואם אני רואה ברביעי זה כבר מתחיל לשעמם אותי
וכדי להוכיח שממש התמכרתי: הפרקים ממש קצרים לדעתי! ואני כ"כ נכנסת לתוך הסדרה ואני בהלם ענקי מכל דבר שקורה.

MineraL

New member
טוב אז אצלי זה ככה

כמה חברים שלי התחילו לדבר על הסדרה בבצפר (שניים שלושה). הבנתי שזו סדרה עם בית כלא ואדם שנכנס לשם בכוונה, בתוך הבית כלא יש מן "מחנות" כאלו של הטובים, הרעים והמרושעים (אפשר להגיד שזה טי באג
) לא ממש עניין אותי וחשבתי שזה סתם לא כזה מוצלח... אחרי בערך חודש שמעתי על הסדרה שוב, ראיתי המון ביקורות טובות והחלטתי לנסות לראות. מהפרק הראשון הבנתי שהסדרה הזו יותר טובה מהסדרות שראיתי (24, לוסט) או מן שילוב של שניהם, נדלקתי והמשכתי לראות את כל העונה. אחרי שסיימתי לראות את העונה, "הדבקתי" את חברים שלי במחלה המרתקת והם גם כמוני נצמדו למסך וראו פרקים. אפשר להגיד שאחרי כמה זמן חצי מהתיכון אצלי התחיל לראות את הסדרה

Miss Miller

New member
איך אני התמכרתי

האמת, בהתחלה ממש התלהבתי מכל הפרומואים האלה.. וכמובן, מונטוורת
אחכ, התחלתי לראות את הסדרה ומהפרק הראשון, כבר חיכיתי לשני, ולשלישי.. והנה אני היום. שלום, אני אילנה ואני Prison break- holick

למעלה