כך דוגמתי לחתונה

DogsPCI

New member
מה מצחיק? אני חושב שהיא נפגעה במקרה... :(

האמת? כן, תפסתי טרמפ על הסטראוטיפ של הפולניה (למרות שבאמת יש לי שתי אקסיות פולניות, אז אני מעיד ממקור ראשון...). אם זה הסיפור, אני מבין...
&nbsp
אבל אם זה לא הסיפור... אני לפחות לא יכולתי לנשום מרוב צחוק כשכתבתי את ההודעות הנ"ל... ולא על חשבון אחרים... בעיקר על חשבוני :).
&nbsp
אבל באמת שהכי חשוב שאף-אחד או אחת לא יפגעו.
&nbsp

אתה שוב חופר

נראה לך באמת שמישהו נפגע? ועוד סוזי?
אתה אפילו לא מבין עם מי יש לך עסק.
. משעשע !

בריטני

אמנם הפטיש שלי הולך לפניי אבל אל תחשבי שאני באד אסס ללא לב ורגשות

נ.ב
את צודקת אבל, לא נפגעתי.. דהההה

DogsPCI

New member
יודע לדפוק הופעה לפני דייט? נשות ישראל נדרשות ...?

אנחנו חיים באותה המציאות?
&nbsp
אולי לחלק מהאנשים זה רלוונטי, לחלק ממש לא. אבל אני בטח מייצג את החלק של החננות גם ככה, שלא מחוברים לשו"ס האופנתי-תרבותי, אז אנחנו לא נחשבים :).
&nbsp
אנשים בוחרים להתנהל ע"י קודים אופנתיים או חברתיים המומצאים ע"י בני-אדם, שיוצרים "נכון" ו"לא נכון", שיוצרים "מותג" מול "זבל", ואז מתיחסים לזה כחובה ועוד באים להתלונן!!
חברה יקרה, אם היית קובעת איתי דייט היית יותר ממוזמנת להגיע עם ג'ינס וטי-שרט של סוף-מסלול כל שהו, לי זה לא היה מפריע בכלל. ואפילו אומר כי לדעתי אחד הדברים הכי סקסיים שבחורה יכולה ללבוש הוא ג'ינס וטי-שרט פשוטה (גם אם הם לא ממותגים...) :).
&nbsp
יום-טוב

dori78

New member
תעשה חיפוש בפורום

על המילה "טיפוח".

בהצלחה.

אגב, כתבת על עצמך בפורום אחר שהיית עם כל מיני בחורות ואח"כ הכנסת את עצמך ל"צום" בחורות לתקופה.
לפני זה לא היית חנון?

DogsPCI

New member
חנון תמיד נשאר חנון :) או יותר נכון חנון תמיד נשאר לא

מחובר למודה :)
&nbsp
ואני לא אמרתי שאין אנשים שחיים ככה, רק אמרתי שהם לא כולם. ושאת לא חייבת להכפיף את עצמך לקודים שלא מוצאים חן בעינייך.

DogsPCI

New member
ועוד משהו, באווירה קלילה, אז לקחת בהומור :).

גברים, אני לוקח על עצמי להיות הדובר שלנו, ואני אייצג את הכלל תוך הכרה שתמיד ישנם יוצאים מהכלל. :).

נשים, תבינו, הדבר הכי מרכזי שמעניין אותנו הגברים לגבי הבגדים שלכן, ובטח שבהתחלה, זה המהירות שאפשר לקלף אותם מעליכן :). ולא, אני לא מתכוון לכמה מהר תסכימו להוריד אותם - פה לפחות הטובים שבגברים לא יחפשו לזרז עיניינים, אלא שברגע שכבר ישנה הסכמה - כמה מהר אפשר להוריד אותם
.

כך למשל:
שמלה מכוערת עם רוכסן קידמי/אחורי המגיע מלמעלה ועד למטה -

השמלה הכי יפה בעולם שבאה עם 60 כפתורים לפתוח -

וזה עוד יותר נכון לגבי הלבשה תחתונה.

נשים - תראה איזו חזיה יפה קניתי היום במיוחד בשבילך, היא עלתה כך וכך, ושל חברת כך וכך, זה חלק מסט....
גברים - באמת יפה מאוד. (ובמחשבות שלנו: טוב... איך מורידים את החרא הזה ממנה?...
).

כל הנ"ל נכתב תחת ההנחה שהגופים שלנו עדיין מהווים את עיקר המשיכה שלנו. ברגע שזה דועך, אז כן, בואי נתלהב מהחזיה שקנית ומהבוקסר הממותג שלי :).

אז בהומר, ועם לא מעט אמת אני מאמין....

DogsPCI

New member
אז אומר, שגם חוש הומור יכול לחצות את הגבול...

בטח כשאין באמת הכרות אמיתית בין הצדדים :).

xvxxvx

New member

עזוב את העובדה שבחורה מקבלת אצלי חתיכת מינוס אם היא לא יודעת להתלבש כמו שצריך.
כל בגד אפשר לקלף במהירות עם קצת יצירתיות...
&nbsp
שמלות - לא משנה אם זה כפתורים או רוכסן, פשוט מרימים למעלה.
חזיות - קצת פרקטיקה והכל בסדר.
&nbsp
עוד פריטים כאלה ואחרים שנתקלת בקושי להוריד אותם?

DogsPCI

New member
בסדר, כתבתי שישנם יוצאים מין הכלל :).

לגבי השמלה, זה תלוי, לא את כולן ניתן פשוט להרים למעלה ולשלוף מתוכה את הבחורה...אלא אם אתה מתכוון להרים אותה מלמטה למעלה ולהלביש לה אותה על הראש...

&nbsp
בכל מקרה נראה שאתה אכן מסכים איתי כי השיקול המרכזי הוא להיות מסוגל להסיר אותם מהר, ואתה רק מנסה להושיט עזרה ולתת טיפים :).
&nbsp
אם כך, אז יש עוד כמה פריטים שניתקלתי בקושי להוריד מבחורה: מגפיים, ג'ינסים צמודים, חזיות שהפתיחה שלהם מקדימה ואתה מחפש שעה מאחורה, שרשרת שהסתבכה לה בשיער תוך כדי הורדת חולצה, ועוד....
&nbsp
ופתאום נפל לי האסימון, צריך פשוט להגיע לדייט עם מספריים... :)
&nbsp
תודה, באמת עזרת לי. ועוד אפשרת לי להגיע למסקנה לבד :) (אם היית בחורה הייתי מצרף לך פרח..).
&nbsp

למעלה