רק הביביסטים לא מבינים את זה...אם ידע על הבגידה של אוריך, הרי שזו בגידה גם שלו. ואם לא ידע מה מתרחש לו מתחת לאף, אז איך הוא מנהל מדינה?
יש לשלוח אותו לנבצרות ולא לתת לו למסמס את כל הפרשה בכך שיפתח חזיתות מלחמה מחדש.
נראה שגם אם יהיה אבחון של רופא אמין שביבי סובל מדמנציה, הביביסטים יסבירו שאין שום בעיה שאדם דמנטי ינהל מדינה.רק הביביסטים לא מבינים את זה...
אני רואה שיש בלשכה של ביבי בלגן.אם ידע על הבגידה של אוריך, הרי שזו בגידה גם שלו. ואם לא ידע מה מתרחש לו מתחת לאף, אז איך הוא מנהל מדינה?
להיפך, צריך לקוות שזה כן ייגמר. כל מי שהיה קשור לקטארגייט, להפקרת החטופים ולשטיפת המוח שעברו אזרחי ישראל צריך להיות בבית סוהר עד שארית חייו.נקווה שזה לא יגמר בישבה בכלא על עבירות בגידה
או סחיטה.
אני לא חושב שצריך להכניס את לפיד וגנץ לכלא .להיפך, צריך לקוות שזה כן ייגמר. כל מי שהיה קשור לקטארגייט, להפקרת החטופים ולשטיפת המוח שעברו אזרחי ישראל צריך להיות בבית סוהר עד שארית חייו.
הסיווג היחיד שמעניין אותו זה אישור של רעייתו.אני רואה שיש בלשכה של ביבי בלגן.
בעצם כל ניהול המדינה מבולגן.
יש לו עשרות יועצים ובעלי תפקידים שמקיפים אותו לא
ברור מה כל אחד עושה. הוא מסתובב וסביבו עשרות
אנשים.
לא מעניין אותו שאין להם סיווג בטחוני.
לא צריכים לבדוק התאמתם לתפקיד.
לא חשוב הדלפות לכל מיני גורמים.
נקווה שזה לא יגמר בישבה בכלא על עבירות בגידה
או סחיטה.
ובכלל נגיד שהכול נכון ולא העירו אותו בזמן, והסתירו ממנו מה שמתרחש ב-7.10.2023 בבוקר, אז הוא ראש ממשלה שאף אחד לא מכבד ולא סופר וכולם פועלים מאחורי גבו, אז איך הוא יכול לנהל מדינה כשמערכת הביטחון משחקת איתו משחקי חתול ועכבר?אם ידע על הבגידה של אוריך, הרי שזו בגידה גם שלו. ואם לא ידע מה מתרחש לו מתחת לאף, אז איך הוא מנהל מדינה?
כלומר אתה טוען שראש ממשלה צריך להיות מודע לנעשה סביבו .אם ידע על הבגידה של אוריך, הרי שזו בגידה גם שלו. ואם לא ידע מה מתרחש לו מתחת לאף, אז איך הוא מנהל מדינה?
איש לא אמר שליברמן זך משחיתות. אבל ב-2016 (אם להאמין לו כמובן) הוא היה מהראשונים שהצהיר, כשר ביטחון, על כוונת הנוח'בות לבצע פיגוע טרור רב נפגעים בשטח ישראל. הוא פרש רק מסיבה אחת- שנתניהו סירב להיערך לאיום.תגיד לי, האם ליברמן לא ידע על פרשת השחיתות בישראל ביתנו ?
האם אין כאן אותה לוגיקה ?
כוונת הנוחבות היתה ברורה גם ללא הצהרתו .כשר ביטחון, על כוונת הנוח'בות לבצע פיגוע טרור רב נפגעים בשטח ישראל.
אבל נתניהו התעלם ולא עשה כלום. סליחה, הוא כן עשה- דאג שהקטארים יפטמו את חמאס בכסף תמורת שקט ביטחוני.כוונת הנוחבות היתה ברורה גם ללא הצהרתו .
הוא לא גילה את אמריקה.
אז מדוע כולם אמרו שהחמאס מורתע כשכולם ידעו שהם עובדים על תוכנית "חומות יריחו"?כוונת הנוחבות היתה ברורה גם ללא הצהרתו .
הוא לא גילה את אמריקה.
זה היה ב-2018, אבל לא משנה השנה.איש לא אמר שליברמן זך משחיתות. אבל ב-2016 (אם להאמין לו כמובן) הוא היה מהראשונים שהצהיר, כשר ביטחון, על כוונת הנוח'בות לבצע פיגוע טרור רב נפגעים בשטח ישראל. הוא פרש רק מסיבה אחת- שנתניהו סירב להיערך לאיום.
למה ללכת אחורה רק עד ליברמן? משה שרת גם טען שלא ידע על עסק הביש אבל הודח בעקבותיו. כך צריך גם בישראל 2025כלומר אתה טוען שראש ממשלה צריך להיות מודע לנעשה סביבו .
תזה מעניינת .
תגיד לי, האם ליברמן לא ידע על פרשת השחיתות בישראל ביתנו ?
פרשת השחיתות בישראל ביתנו – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
עסק הביש כבר היה כשבן גוריון ז"ל, את התיק הפילו על פנחס לבון.למה ללכת אחורה רק עד ליברמן? משה שרת גם טען שלא ידע על עסק הביש אבל הודח בעקבותיו. כך צריך גם בישראל 2025
ליברמן לא היה ראש ממשלה. ובכל מקרה זאת בדיוק הסיבה שאנשים שמזוהים אידיאולוגית עם ליברמן בעניין החרדים ושונאים חרדים שנאה תהומית כמו ליברמן, אבל לפחות לפי הסקרים מעדיפים להצביע לבנט ולא לליברמן, כי גם אנשים שמזוהים לחלוטין אידיאולוגית עם ליברמן לא נותנים בו אמון. ולכן הוא היה על 12 מנדטים מקסימום כשבנט עוד לא הכריז על התמודדות, ומאז שבנט מתמודד הוא נתקע על 9-10 מנדטים.כלומר אתה טוען שראש ממשלה צריך להיות מודע לנעשה סביבו .
תזה מעניינת .
תגיד לי, האם ליברמן לא ידע על פרשת השחיתות בישראל ביתנו ?
פרשת השחיתות בישראל ביתנו – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
מובן מאליו שנתניהו אמור להישפט ולעמוד לדין על בגידה. חבל שאסור סקילה באבנים.כך או כך, ביבי לא כשיר להיות ראש ממשלה
אולי יחוקקו "חוק מכשפות"מובן מאליו שנתניהו אמור להישפט ולעמוד לדין על בגידה. חבל שאסור סקילה באבנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.