כך או כך, ביבי לא כשיר להיות ראש ממשלה

אם ידע על הבגידה של אוריך, הרי שזו בגידה גם שלו. ואם לא ידע מה מתרחש לו מתחת לאף, אז איך הוא מנהל מדינה?
יש לשלוח אותו לנבצרות ולא לתת לו למסמס את כל הפרשה בכך שיפתח חזיתות מלחמה מחדש.
רק הביביסטים לא מבינים את זה...

jackie111

Well-known member
אם ידע על הבגידה של אוריך, הרי שזו בגידה גם שלו. ואם לא ידע מה מתרחש לו מתחת לאף, אז איך הוא מנהל מדינה?
אני רואה שיש בלשכה של ביבי בלגן.
בעצם כל ניהול המדינה מבולגן.

יש לו עשרות יועצים ובעלי תפקידים שמקיפים אותו לא
ברור מה כל אחד עושה. הוא מסתובב וסביבו עשרות
אנשים.

לא מעניין אותו שאין להם סיווג בטחוני.
לא צריכים לבדוק התאמתם לתפקיד.
לא חשוב הדלפות לכל מיני גורמים.

נקווה שזה לא יגמר בישבה בכלא על עבירות בגידה
או סחיטה.

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Well-known member
או סחיטה.
להיפך, צריך לקוות שזה כן ייגמר. כל מי שהיה קשור לקטארגייט, להפקרת החטופים ולשטיפת המוח שעברו אזרחי ישראל צריך להיות בבית סוהר עד שארית חייו.

הפרבולה1

Well-known member
להיפך, צריך לקוות שזה כן ייגמר. כל מי שהיה קשור לקטארגייט, להפקרת החטופים ולשטיפת המוח שעברו אזרחי ישראל צריך להיות בבית סוהר עד שארית חייו.
אני לא חושב שצריך להכניס את לפיד וגנץ לכלא .

evglev1

Well-known member
מנהל
אני רואה שיש בלשכה של ביבי בלגן.
בעצם כל ניהול המדינה מבולגן.

יש לו עשרות יועצים ובעלי תפקידים שמקיפים אותו לא
ברור מה כל אחד עושה. הוא מסתובב וסביבו עשרות
אנשים.

לא מעניין אותו שאין להם סיווג בטחוני.
לא צריכים לבדוק התאמתם לתפקיד.
לא חשוב הדלפות לכל מיני גורמים.

או סחיטה.
הסיווג היחיד שמעניין אותו זה אישור של רעייתו.

evglev1

Well-known member
מנהל
ובכלל נגיד שהכול נכון ולא העירו אותו בזמן, והסתירו ממנו מה שמתרחש ב-7.10.2023 בבוקר, אז הוא ראש ממשלה שאף אחד לא מכבד ולא סופר וכולם פועלים מאחורי גבו, אז איך הוא יכול לנהל מדינה כשמערכת הביטחון משחקת איתו משחקי חתול ועכבר?

DANIAVNI

Well-known member
כלומר אתה טוען שראש ממשלה צריך להיות מודע לנעשה סביבו .
תזה מעניינת .
תגיד לי, האם ליברמן לא ידע על פרשת השחיתות בישראל ביתנו ?
האם אין כאן אותה לוגיקה ?

דורי 1981

Well-known member
איש לא אמר שליברמן זך משחיתות. אבל ב-2016 (אם להאמין לו כמובן) הוא היה מהראשונים שהצהיר, כשר ביטחון, על כוונת הנוח'בות לבצע פיגוע טרור רב נפגעים בשטח ישראל. הוא פרש רק מסיבה אחת- שנתניהו סירב להיערך לאיום.

evglev1

Well-known member
מנהל
איש לא אמר שליברמן זך משחיתות. אבל ב-2016 (אם להאמין לו כמובן) הוא היה מהראשונים שהצהיר, כשר ביטחון, על כוונת הנוח'בות לבצע פיגוע טרור רב נפגעים בשטח ישראל. הוא פרש רק מסיבה אחת- שנתניהו סירב להיערך לאיום.
זה היה ב-2018, אבל לא משנה השנה.

חוכא

Member
תזה מעניינת .
למה ללכת אחורה רק עד ליברמן? משה שרת גם טען שלא ידע על עסק הביש אבל הודח בעקבותיו. כך צריך גם בישראל 2025

evglev1

Well-known member
מנהל
למה ללכת אחורה רק עד ליברמן? משה שרת גם טען שלא ידע על עסק הביש אבל הודח בעקבותיו. כך צריך גם בישראל 2025
עסק הביש כבר היה כשבן גוריון ז"ל, את התיק הפילו על פנחס לבון.

evglev1

Well-known member
מנהל
תזה מעניינת .
ליברמן לא היה ראש ממשלה. ובכל מקרה זאת בדיוק הסיבה שאנשים שמזוהים אידיאולוגית עם ליברמן בעניין החרדים ושונאים חרדים שנאה תהומית כמו ליברמן, אבל לפחות לפי הסקרים מעדיפים להצביע לבנט ולא לליברמן, כי גם אנשים שמזוהים לחלוטין אידיאולוגית עם ליברמן לא נותנים בו אמון. ולכן הוא היה על 12 מנדטים מקסימום כשבנט עוד לא הכריז על התמודדות, ומאז שבנט מתמודד הוא נתקע על 9-10 מנדטים.

הפרבולה1

Well-known member
לא היתה שום עבירה על החוק בהעסקת קבלן חיצוני בלישכת ראש הממשלה כמו אוריך שעסק גם בדברים אחרים כולל אולי קשרים עם מדינה כמו קטאר שלא הוגדרה מדינת אויב ( בנתיים ) . המגעים עם קטאר לאורך המילחמה היו במטרה לשחרר את החטופים בצורה דיפלומטית , מטרה לגיטימית וראויה שגם השמאל לחץ ללכת בכיוון הזה ולא באמצעות פעולות צבאיות. וראינו שהדיפלומטיה לא מובילה לשחרור החטופים ישראל הפציצה בדוחא בירת קטאר ( מה שמגחיך עוד יותר את הטענה שכאילו ביבי משת"ף של קטאר ) וזה נתן דחיפה רצינית לקידום שחרור החטופים.

ובכלל מצריים היא מדינת אויב הרבה יותר מסוכנת וגם איתה מנהלים מגעים חשאיים וגלויים ואף אחד ( לצערי ) לא קובל על כך. יום אחד אם חלילה תפרוץ מילחמה עם מיצריים עוד ידרשו לחקור איך זה שנשענו על משענת קנה רצוץ כמו מיצריים.

נערך לאחרונה ב:
למעלה