כי שבת הגיעה אז...

רחוק? ממש לא.

הביאו ת'ארנבים בשביל לחוש כאילו הם איזה מושב טבעי, זה ממש לא קרוב להיות ככה.

moomi123

New member
עונה <:

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? חמישי, לא עבדתי :> היום הכי גרוע שהיה לכם השובע? אממ שני נראה לי חח הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע? הרבה (H) הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע? חתכתי את עצמי בטעות X: האדם שהוא באמת נשמה אמית שעשה לכם את השבוע? אמא האדם שאם הייתם רוצחים(מעלימים)אותו השבוע היה נירא הרבה יותר טוב? חבר לשעבר המקום שעשה לכם את השבוע? ירושליים חחחח ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע? בטי, רקוויאם לחלום! שיר השבוע? all the lovers איך היה השבוע האחרון של החופש? קשה תוכניות לשבוע הבא? לעבוד ולחזור ללימודים ): ושאלת הבונוס לשובע..... מוכנים לשנה הבאה?קניתם כבר הכול? ביוודאי!

JeykinsN

New member
יאוו

נשמע מעולה

noam270

New member
סכמ"ש! ../images/Emo9.gif

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? יום שישי, יומהולדת היום הכי גרוע שהיה לכם השבוע? לא נראה לי שהיה משהו גרוע הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע? יומהולדת? ושבוע כיף עם המשפחה הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע? תורים בסופרלנד האדם שהוא באמת נשמה אמיתית שעשה לכם את השבוע? סאשה
היה לי ממש כיף איתך, לפני ואחרי המסיבה XD (כשהם החליטו להגיע) האדם שאם הייתם רוצחים(מעלימים)אותו השבוע היה נירא הרבה יותר טוב? עזבו, זה לא לפה
המקום שעשה לכם את השבוע? ירושלים, היינו ביום רביעי וכל כך נעים שם! מבחינת מזג אוויר כאילו.. ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע? ספר? אממ.. התאהבתי שוב ב frostbite בעקבות הבוק ריפורט, הוא קצת מבאס, אבל בכללי ספר שאני ממש אוהבת, וסרט...? מגודלים שראינו ביומהולדת. שיר השבוע? Airplanes איך היה השבוע האחרון של החופש? סבבה כזה, חבל שעבר תוכניות לשבוע הבא? להמשיך להדחיק את הביצפר ושאלת הבונוס לשובע..... מוכנים לשנה הבאה?קניתם כבר הכול? כמעט. XD

tritone

New member
השבוע שלי!

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? חמישי. למרות שכל השבוע היה ממש נחמד היום הכי גרוע שהיה לכם השבוע? גם חמישי, אבל בקטנה... הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע? השאלתי מידיד שלי גיטרה בס וקיבלתי לפטופ (נטבוק) חדש! הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע? משהו קטן בעבודה, לא נורא. האדם שהוא באמת נשמה אמית שעשה לכם את השבוע? כל האנשים מהעבודה שממש שמחו כשחזרתי מחו"ל האדם שאם הייתם רוצחים (מעלימים) אותו השבוע היה נירא הרבה יותר טוב? אין אף אחד ספיציפי
המקום שעשה לכם את השבוע? החנות שאני עובדת בה ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע? קראתי איזה שלושה ספרים השבוע וראיתי קצת פלורנטין אבל זהו
שיר השבוע? אין משהו מסוים, האייפוד שלי היה על שאפל רוב השבוע חחח איך היה השבוע האחרון של החופש? רגיל אבל נחמד תוכניות לשבוע הבא? לקנות קצת בגדים ושטויות כאלה, לעבוד ממש הרבה ולהתחיל את הלימודים, מסתבר ושאלת הבונוס לשבוע.... מוכנים לשנה הבאה? קניתם כבר הכול? כן! הייתי צריכה לקנות רק ספרים (התיק, קלמר וכו' נשארים משנה שעברה) ואני עובדת בחנות ספרי לימוד

larisa125

New member
לפחות למישהו כאן היה טוב בעבודה ../images/Emo3.gif

ובמה את עובדת?

larisa125

New member
אוי, רק עכשיו קראתי את המשפט האחרון ../images/Emo9.gif

וגם אני עובדת בחנות ספרי לימוד

tritone

New member
קול!

יש בחנות שאני עובדת בה המון דברים. ספרי לימוד, ממתקים, עיתונים, סיגריות, פיצוחים, חולצות תלבושת אחידה... באמת שזה לא נגמר
אני ממש אוהבת לעבוד ועובדת גם פעמיים-שלושה בשבוע בשנת הלימודים. אבל למה לך היה רע?

larisa125

New member
גם אצלי אין רק ספרי לימוד ../images/Emo6.gif

וגם אני אוהבת לעבוד... אבל לא כשזה שישה ימים בשבוע עם שלוש משמרות כפולות.....זה ממש מעייף...וגם לא כולם נחמדים שם

tritone

New member
אוי ואבוי ../images/Emo12.gif

זה נשמע יותר מדי >< בכל החופשים הקודמים הייתה לי תחושה שאולי עבדתי קצת יותר מדי אבל השנה זה היה במידה וסבבה....

למעלה