כי שבת הגיעה אז...

noam270

New member
נטבוק../images/Emo99.gif

גם לי יש אחד, אין עליהם!
תתחדשייייייי!!!!!

tritone

New member
אני ממש מאוהבת בו.

את לוקחת אותו לבי"ס? זאת התוכנית שלי ואני לא יודעת אם זה יצא לפועל. איך שלא יהיה, קיבלתי אותו לניסיון עד היום, והחלטתי שאני אוהבת אותו ממש! חוץ מזמן בטריה קצר, אז אם נטפל בזה (יכול להיות שנקנה בטריה נוספת) אני אשאר איתו לעולמי עד.

noam270

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

כעיקרון אני לא בונה עליו בבית הספר, מושך יותר מדי תשומת לב
אבל בימים הארוכים שאני נשארת עד שש בבית הספר אני כן חושבת להביא אותו, גם כי אני נשארת לביולוגיה ולכתוב בביולוגיה ביד זה כואב מדי, וגם כי את יודעת, להעביר את הזמן בין השיעורים
הסוללה זה באמת בעיה, ואצלי המחשב כבר משהו כמו 8 חודשים והסוללה מתחילה להתעייף קצת, אבל מסתדרים

supercoconut

New member
שבת!

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? שישי היום הכי גרוע שהיה לכם השובע?חמישי הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע?מסיבת יומהולדת אצל נועם 3> הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע?פספסתי כנס אנימה האדם שהוא באמת נשמה אמית שעשה לכם את השבוע?נועם 3> המקום שעשה לכם את השבוע? הספה מול הטלוויזיה עם הממיר טוטל ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע?שליחות קטלנית 4! W00T W00T! שיר השבוע? all american rejects Gives You Hell איך היה השבוע האחרון של החופש? מנוחה והדחקה תוכניות לשבוע הבא?ש"ב במתמטיקה... ושאלת הבונוס לשובע..... מוכנים לשנה הבאה?קניתם כבר הכול? יש לי את הספרים ושאריות משנים קודמות.

larisa125

New member
|מפהק|

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? מממ....לא היה כזה. היום הכי גרוע שהיה לכם השובע? ראשון, שני, שלישי,רביעי חמישי,שישי ושבת
סתם התעייפתי מהעבודה והיום הלכתי לים ונשרפתי
ואני מצוננת
הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע? הלכתי לים והיה נחמד
הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע? מממ...עבודה, אני חולה, נשרפתי בים, כנראה התייבשתי האדם שהוא באמת נשמה אמיתית שעשה לכם את השבוע? האמת שלא היה לי זמן לאנשים כאלה השבוע
האדם שאם הייתם רוצחים(מעלימים)אותו השבוע היה נירא הרבה יותר טוב? כל מי שקשור לעבודה שלי. המקום שעשה לכם את השבוע? המיטה שלי. בהתחשב בזה שהשבוע הייתי רק בשני מקומות....העבודה והמיטה
ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע? סדרה- האנטומיה של גריי
שיר השבוע? לא היה לי זמן לשמוע מוזיקה
איך היה השבוע האחרון של החופש? זוועה. תוכניות לשבוע הבא?לעבוד וללכת לבית הספר. עוד שבוע מעולה הולך להיות
ושאלת הבונוס לשובע..... מוכנים לשנה הבאה?קניתם כבר הכול? אינלי אפילו רשימת ספרי לימוד!!! ועשיתי קניות קטנות, עטים וכאלה
ולא, אני לא מוכנה. אני לאאאאא רוצהההה ללכת לבצפרררררררררר
**רוקעת ברגליים וחובטת עם אגרופים ברצפה כמו ילדה קטנה**

noam270

New member
../images/Emo45.gifאני איתך ../images/Emo10.gif לא רוצה ביצפר. ../images/Emo7.gif

לא אכפת לי ללמוד, אבל למה ביצפר?

asaf105

New member
עונה

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? יום חמישי היום הכי גרוע שהיה לכם השובע? יום רביעי הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע? יומולדת לידידה שלי הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע? להיות עם הערסים ביד ושם האדם שהוא באמת נשמה אמית שעשה לכם את השבוע? ידידה הכי טובה שלי XD האדם שאם הייתם רוצחים(מעלימים)אותו השבוע היה נירא הרבה יותר טוב? כל הערסים והפרחות אצלי בשכבה המקום שעשה לכם את השבוע? יד ושם
ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע? חצוצרה בואדי, למען האמת הספר מתחיל להיות מעניין שיר השבוע? סוף לסיפור- אוהדיאנה
איך היה השבוע האחרון של החופש? נחמד מאוד! תוכניות לשבוע הבא? אמממ, להתפלל שלא יהיו לי יותר מ50 שעות במערכת בבצפר
ושאלת הבונוס לשובע..... מוכנים לשנה הבאה?קניתם כבר הכול? ממש לא מוכן, וקניתי הכל(כולה מחברות ותיק)

GgUuYy2

New member
עונה

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? שני.. היה יום הולדת לבת דודה שלי עם ליצן והשכירו אולם ומלא ילדים קטנים והיה ממש נחמד ומצחיק.. היום הכי גרוע שהיה לכם השובע? לא היה כזה יום הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע? גמרתי לקרוא איזה ספר שהיה צריך לבצפר הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע? נכנס איזה וירוס שהתחזה לאנטיוירוס שהכריח לקנות אותו כדי להסיר אבל הצלחתי להעיף אותו גם בלי לקנות האדם שהוא באמת נשמה אמית שעשה לכם את השבוע? ידידה האדם שאם הייתם רוצחים(מעלימים)אותו השבוע היה נירא הרבה יותר טוב? אין כזה המקום שעשה לכם את השבוע? החדר שלי
ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע? התחלתי לקרוא איזה ספר באנגלית The girl who played with fire ומסתבר שזה ספר המשך של ספר שנקרא הנערה עם קעקוע הדרקון (שמקריאה באינטרנט שמעתי שהוא מאוד מצליח
) אז מחר אני הולך לספריה לקחת אותו שיר השבוע? קומנדר-דויד גואטה עם עוד מישהי איך היה השבוע האחרון של החופש? לא משו תוכניות לשבוע הבא? ללכת פעם אחרונה לים לפני שהבצפר יתחיל ושאלת הבונוס לשובע..... מוכנים לשנה הבאה?קניתם כבר הכול? לא חח

noam270

New member
וואו, ספר מעולה!!!!!! התאהבתי בו!../images/Emo99.gif

אני רק מחכה שיתרגמו את השלישי, אין לי כוח אליו באנגלית, יש לי ערמה אחרת שמחכה לי
ד"א, יצא הסרט של הראשון שבוע שעבר

GgUuYy2

New member
אני אתמול ראיתי את הסרט של הספר השני

הוא ממש ממש לא כמו הספר הפסקתי לראות אחרי רבע שעה. והיתי היום בספריה ולקחו את הנערה עם קעקוע הדרקון גם באנגלית וגם בעברית -10 דק' לפני שבאתי לקחו את הזה בעברית
ומתי התחרות של הקרוקס נסגרת?

noam270

New member
של השני? ../images/Emo2.gif

מה? מתי? איפה? התחרות נגמרה היום

GgUuYy2

New member
יש אותו לצפיה ישירה באינטרנט עם כתוביות

לפי דעתי הוא מגעיל אבל אם את רוצה אני אחפש לך את הקישור
חח ובדיוק דיברנו על זה היום ועשו לפני שעה ביקורת בגיא פינס על הסרט הנערה עם קעקוע דרקון
ושהתחרות נסגרה למה לא שלחו לנו איזו הודעה או משו על זכייה או כתבו לפחות שהיא נסגרה?XD

noam270

New member
אם אתה יכול זה יהיה נחמד ../images/Emo13.gif

אבל אם תמצא עדיף שתשלח לי במסר פרטי ולא על גבי הפורום
אני אברר עם תפוז בקשר לתחרות..

עונה :)

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? המממ. יום חמישי, בכנס. היה מדהים! היום הכי גרוע שהיה לכם השובע? שבת...התכוננתי נפשית לבי"ס. בעעע. הדבר הכי טוב שקרה/היה לכם השבוע? פגשתי מלא אנשים חדשים וחמודים, ראיתי סרט טוב ובכללי היה פשוט שבוע טוב. הדבר הכי נוראי שקרה/היה לכם השבוע? איזה סוטה ניסה להרים לי את החצאית מאחורה במדרגות נעות. הוא קיבל כאפה, שזה דווקא היה כיף. האדם שהוא באמת נשמה אמיתית שעשה לכם את השבוע? הוו, כל כך הרבה אנשים. יש לי חברים מדהימים.
האדם שאם הייתם מעלימיםאותו השבוע היה נראה הרבה יותר טוב? הסוטה במדרגות? המקום שעשה לכם את השבוע? ת"א והכנס! :) ספר/סרט/סדרה/הכל ביחד של השבוע? התחלה! ווא איזה מדהים. שיר השבוע? Mr Brightside
איך היה השבוע האחרון של החופש? כל כך כל כך כיף! תוכניות לשבוע הבא? ...בי"ס. ;; אנחנו התחלנו היון, ועושים לנו גשר אח"כ בין כיפור לסוכות. ושאלת הבונוס לשבוע..... מוכנים לשנה הבאה? קניתם כבר הכול? קניתי הכל, ברור. אני צריכה עדיין לשלם לבי"ס ולקבל ספרים, אבל את זה אני כבר אעשה ביום שלישי כנראה
בינתיים לומדים בחינם, ווהו. >> קניתי מלא עטים ושטויות, שום דבר גדול.

למעלה