כי רק לשאלונים אתם עונים
(אז קחו אחד)

כי רק לשאלונים אתם עונים ../images/Emo3.gif(אז קחו אחד)

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מתי? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

נתחיל נראה איפה זה יגמר

שעת התחלה: 22:29 שיר שמתנגן ברקע: תשאירי לי
-של שוטי הנבואה ספר קצת על עצמך: מה יש לספר שאתם לא יודעים?! אני לא מספרת כלום
מחשבה שעוברת בראש: למה לכל הרוחות אני עונה על שאלון מפגר? מה עשית היום? מלא קניות וצבעתי את השיער שלי ! מה תעשה מחר? אני צריכה לסיים כמה ציורים ויש לי כמה עבודות לעשות . חשק ל...: גלידה! מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורמים שלי
(ירושלים,בנות מקלאוד,טייק דאת,אהוד בנאי) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אללי לא יודעת בטח בבית שלי עם הילדים שלי או משהו מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל מה אתה הכי שונא לאכול? טונה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נסעתי עם חברה שלי לתל אביב בגלל בחור ב 3 לפנות בוקר כשהייתי צריכה להעביר שיעור למחרת ב8 בבוקר בבית ספר! מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?שלחתי מכתב אהבהב לבחור שהייתי דלוקה עליו בכתה י' מה הצבע האהוב עלייך? כחול/סגול מה הצבע השנוא עלייך? תכלת איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מהירה וטובה אבל יכלה להיות יותר טובה. עיר/ים אהובות: ירושלים והצפון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דובי של כלב שעד היום יושב לי על המיטה איפה חגגת יומולדת אחרון? ת"א עם דודי והדס. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים לא משנה איפה . עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים טובים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2 בלילה +- מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ב9 וחצי
מה היה המבחן האחרון? הייתה ביקורת חיצונית מפחידה לאללה כמה קיבלת בו? 92
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומהעיר אחרת?
אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם המחשב שלי כפרעליו היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות? לא על התאבדות שלי אבל על התאבדות בכללי
אם כן - סיפרת למישהו?מה?!?! מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול! מדוע? ראיתי אמא יקרה לי אלוהים כמה יבבתי
לקחת סמים מתישהו?כן אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? וואוו ממש מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ לא זוכרת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני מורידה רק אמנים של מוכרים את הדיסקים שלהם בארץ! ישראלי אני לא מורידה כמעט! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? גיסי ולחבק? אחותי ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? אחותי יש לך חברה?או משהו כזה?
מה?! עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חייבים לדבר על זה פה
מתי? ראית בחנוכה את הפסטיגל?ראיתי אותו מספיק בVOD את מי היית לוקח לאי בודד? רשימה מבוחרת של אנשים שלא תאמר לכם כלום את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את שרה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן? אופיר שם מיוחד לבת? יעלה דבר אחרון שאכלת: שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אופיר
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תחתונים מה הספר האחרון שקראת? שלך סנדרו של צבי ינאי אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע? נראה לי הארי פוטר
ולא בקולנוע ראיתי מלא אצל אחותי כי הDVD BOX פתוח
אהבת? את מי? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?בטלפון ? שניה נבדוק..אחותי על מה דיברת איתו? מי זוכר? אנחנו מדברות מיליון פעם ביום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחותי על מי אתה יודע הכי הרבה? אחותי מה הדבר האחרון שקנית? היום קניתי מלא דברים והאחרון היה צבע לשיער כמה הוא עלה? 44 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? ממרוני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מרוני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?שקט מה ממש בא לך לאכול עכשיו?בא לי נס
יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה בערך?! מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא יודעת
(אני רק גרה בירושלים) מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מעלה אדומים
למה הלכת לשם? חזרתי מאחותי

פה זה נגמר

הדגש|איך קוראים לאמא שלך? רחל יש לך שם שני? מהו? אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן על שם הר אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?הבת השלישית של דודה שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?26 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות? נאדה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא פותחת את זה פה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש,דרמה,מד"ב,מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? רק לשבוע?? אממ אולי עם איזה מיליונר למה? למה לא? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שטו? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אור כמה קומות יש לך בבית?0 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד פיוני גוש קטיף מתי זה היה? שנתיים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת באמת שלא יודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? זובי מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? מה לא ? בעיקר אמא
מה תמיד צריך להיות בכיס? MP3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר אנשים מהר מה הפריט הכי יקר שיש לך?המכחולים שלי !!! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה המלצה לסרט: אבק כוכבים תוכנית טלוויזיה? גילמור!! עונה 7 !! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שכל אחד צריך אחת כמוני בכיס כדי שיהיה לו . איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה/ציור איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חטטנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: אין לי כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?אהבה זה משהו שמרגשיים בפנים ולא צריך להסביר את זה . את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?מאוד את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?הדס את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך?תלוי מה אתה עושה איתם לבוש:מה איתו ? איפור: כן תודה אבל לא מוגזם שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:כנסיית השכל סרט אהוב:אישה יפה גלידה: האגן דאז עוגיות עיר בעולם: ניו יורק ארץ: פרו מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת שיר ברקע: אין לי אף אחד- הדג נחש שעת סיום:22:54 הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo14.gifגילמור!

יש בי זיק של תקווה שהסדרה תסתיים בכך שרורי ודין יהיו ביחד ;[ אני מצטערת, ליבי שמור לו!.. לא חשוב כמה ג'סים ולוגאנים ינסו למשוך את תשומת ליבי

צר לי לאכזב אותך :(

אבל דין לא יהיה איתה בסוף (הסוף של הסדרה הזאת הוא פשוט מעפן!)

../images/Emo19.gif

שעת התחלה: 7:11 שיר שמתנגן ברקע:"גשם חזק" של מוניקה סקס וירמי קפלן ספר קצת על עצמך:ים, בת 15 וחצי מקיבוץ במרכז מחשבה שעוברת בראש:... מה עשית היום?התעוררתי
מה תעשה מחר?הולכת להנתדב בבית ספר של ילדים עם בעיות חשק ל...:הופעה של גלעד שגב
מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?"עברי לידר", וכאן. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אני מקווה מאוד שאמשיך לגור כאן, ואם לא, אני מאמינה שאעבור לירושלים. מה אתה הכי אוהב לאכול?
מה אתה הכי שונא לאכול?פטריות
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
אני חננה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?יש הרבה, אבל לא עולה לי
מה הצבע האהוב עלייך?תכלת
מה הצבע השנוא עלייך?ורוד
מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה וספרות. מה המקצוע השנוא עלייך?לשון ומתמטיקה
. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בסדר
. עיר/ים אהובות:ירושלים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?יש המון! איפה חגגת יומולדת אחרון?בשופינג בשנקין. איך אתה הכי אוהב לבלות?בשופינג בשנקין
. עם מי אתה הכי אוהב לבלות?משפחה/חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?יחסית מוקדם
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7 וחצי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון?באנגלית כמה קיבלת בו?92 יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?אני לא גרה בעיר, אבל
אתה נוהג לדבר עם חפצים?לרוב לא
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?לא באופן רציני אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?כי אין לי כח יותר לאחים שלי לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לעולם לא
, חננה כבר אמרתי? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מכוכב נולד
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני בדר"כ קונה!
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?למנהלת של הבית ספר של האחים שלי. ולחבק?חברה שלי. ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?מישו יש לך חברה?או משהו כזה?חבר? לא. עם מי התנשקת בפעם האחרונה?אפ'חד מתי?
ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד?מחשב עם אינטרנט ואת הכלב שלי
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא יודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כולם עוד ישנים שם מיוחד לבן?- שם מיוחד לבת?ים, אבל זה לא אומר שהוא יפה
מאכל אהוב:פיצה
מאכל שנוא:זה כבר היה
דבר אחרון שאכלת:אתמול בערב, סלט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ידיד שלי. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה עם מיקי מאוס. אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת עכשיו את "אם יש גן עדן". אהבת?
ספר מעולה[ואני לעולם לא אמרתי את זה על ספר] מה הסרט האחרון שראית?אמ לא זוכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי הגדול על מה דיברת איתו?על זה שלי יש שביתה ולו לא
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?חברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?על כולם
אני בן-אדם שיודע הרבה על אנשים... מה הדבר האחרון שקנית?חוץ מאוכל? חולצה אני חושבת כמה הוא עלה?80 בערך ממי הsms האחרון שקיבלת?מידיד שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ידיד שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"ימיק," מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שום דבר
יש לך עדשות/ משקפיים?

../images/Emo110.gif

עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שלושה שבועות
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חדרה
למה הלכת לשם?לקניון איך קוראים לאמא שלך?הילה יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5! אבל דודים שלי רובם פחות מגיל 30 בצד של אמא
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שוב אמא?
אבל אצל אבא: 8 בני דודים איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אני לא יודעת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?22 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האף!!!!
ובפנימיות?להיות פחות עצבנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא מבריזה כל הזמן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם ביל גייטס למה?
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?"נראלי" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?"עמית" כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?
הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:צלמת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו?חברה שלי שגרה רחוק. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"חופר" מה עושה לך טוב?מוזיקה מה מעצבן אותך?שיעורי בית מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור דיוקנים
מה הפריט הכי יקר שיש לך?המצלמותש לי למניהן. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מיץ תות בננה
מה היית לוקח לאי בודד?שוב? המלצה לסרט:לא יודעת תוכנית טלוויזיה?כנ"ל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"אפשר לאמץ אותך"?
איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה
. איפה היית רוצה לבקר בעולם?טורנטו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לא יודעת. איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו. איזה חג אהוב עליך?חנוכה
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:אמ יאפ
חיית מחמד:הכלב שלי
כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא יודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן. מהי אהבה בשבילך?מישהו שאתה אוהב ותמיד תיהיה שם בשבילו, והפוך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה, הכלב שלי. מה את/ה אוהב/ת לעשות?נו מקומות בילוי מועדפים:הרבה מקומות את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
מה השם הראשון שעולה לך בראש?לא משנה
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא באלי. תישאר כמו שאתה. את/ה בחור/ה קנאי/ת?משתדלת שלא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:. האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא כ"כ החיים טובים לדעתך?מדהימים לבוש:חולה שחורה וגי'נס איפור:אין מאכל אהוב:שוב? שתייה אהובה:מיץ תות בננה
להקה אהובה:"הדורבנים" סרט אהוב:
גלידה:וניל. עיר בעולם:קיבוץ
ארץ:ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון?אעזור לאח שלי. שיר ברקע:"בוא" שעת סיום:7:31 הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo27.gif

שעת התחלה: 16:09 שיר שמתנגן ברקע: "עוד ועוד"/ איתמר מאירי ספר קצת על עצמך: חיילת משוחררת מובטלת מחשבה שעוברת בראש: "אני לא אוהבת חרדונים"
מה עשית היום? כלום
מה תעשה מחר? לא ידוע.. חשק ל...: עבודה לא מתישה שמשלמת כמו שצריך
מה המידה שלך בנעליים? 41
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? קצת בכפיר אפשטיין איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס מה אתה הכי שונא לאכול? .. יש יותר מידי דברים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נפלתי מ-הר
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מידי מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? כתום אולי? מה המקצוע האהוב עלייך? המממ טוב, נענה בדיעבד! אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? חנ"ג ומתמטיקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טעונת שיפור עיר/ים אהובות: ת"א כשיש בה חנייה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת אם -הכי- אהובה, אבל המדור קנה לי השנה בובת פיל כחול שמן כזה שכשמרביצים לו הוא עושה: "בווווווייינננג!"
איפה חגגת יומולדת אחרון? מסעדה+מועדון של מוזיקה ישראלית איך אתה הכי אוהב לבלות? סרטים, הופעות עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות שלי? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? היה מתחיל ב8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? הממממ נראה לי שהבגרות באזרחות כמה קיבלת בו?
אין לי שמץ.. אבל מזהיר זה בטוח לא היה יש לך חברים מחוץ לכיתה?
איזו שאלה עצובה.. כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומעיר אחרת? כן! אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק כאלו שאני מתעצבנת עליהם
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? הממ כי הרגשתי חנוקה מהעבודה שהחלטתי לקחת על עצמי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "קרב איגרוף"/אפרת גוש למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר שאני לא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יגאל עמיר ולחבק? את החברים מהצבא
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חברה?או משהו כזה? יש לי הרבה חברות! עם מי התנשקת בפעם האחרונה? .. מתי? .. ראית בחנוכה את הפסטיגל? ב-רור! הו, רן
את מי היית לוקח לאי בודד? לוקחת איתי או לוקחת ומשאירה שם?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודעת.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שוהם שם מיוחד לבת? אורעד
דבר אחרון שאכלת: כרובית מטוגנת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ההוא שהיה פעם איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המ. את הואנס שלי
אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? "היער"/הרלן קובן אהבת? כן, היה חביב מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע?.. "התנפצות" נראה לי אהבת? היה מאוד נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על זה שהוא חייב לי הפתעה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? ארוחה במוזס
כמה הוא עלה? 61 ש"ח
ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותה חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "למרות.." מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פסק זמן! יש לך עדשות/ משקפיים? רק לנהיגה עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני המון זמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנתיים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? נפגשתי עם חברות במוזס

../images/Emo178.gif../images/Emo27.gif

איך קוראים לאמא שלך? יהודית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם סבא ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים? כן, למה לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? האמת שאין לי מושג, יותר משניים נראה לי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
אין לי אחד מועדף בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מה לא? ובפנימיות? להיות פחות עצבנית, רגישה ודיכאונית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? .. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה, מותחנים וקיטש עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אנג'לינה ג'ולי
למה? אני באמת צריכה לענות על זה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? נחרדון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עדי כמה קומות יש לך בבית? 2 קומות, מרתף וגג הלכת פעם להפגנה? לא שזכור לי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה קופירייטרית! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יום השחרור היה יום מאוד מאושר את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "השם ישמור!", "אבוי אבוי", ולאחרונה גם "הידד" מה עושה לך טוב? לא לחשוב על העתיד מה מעצבן אותך? מה לא מעצבן אותי?
מה תמיד צריך להיות בכיס? גומיה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור וצילום מה הפריט הכי יקר שיש לך? חצאית וז'קט שעלו ביחד 1000 ש"ח. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? סודה מה היית לוקח לאי בודד? MP3 ומניפה המלצה לסרט: "שעת שיא 3" וגם 2 וגם 1. תוכנית טלוויזיה? "אבודים". poor charlie
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת כרגע איך את/ה מתגבר על באסה? זה מצב הצבירה התמידי שלי איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
תגיע כבר! איזה חג אהוב עליך? פורים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? שכל חפץ, מקום ומשפט מזכיר לך את אותו בן אדם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? בימים אלו, כלום מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד ולהתבטל מקומות בילוי מועדפים: הבארבי, פראנויה, ומקס ברנר
את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני אודיע לכם כשתהיה לי אהבה.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? מאוד תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: שרוואל וגופייה איפור: none. שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: Black List Club סרט אהוב: "מלך האריות" גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: אורלנדו ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? נראה לי שאני אלך לאכול שיר ברקע: "זה רק הלב שכואב לך"/אביב גפן שעת סיום: 16:46

למעלה