כי רע לי...

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|חלמתי על סימפל פלאן פעמים ../images/Emo10.gif

וזה היה נראלי כ"כ אמתי ודיברתי איתם וזה ..
פעמיים בלילה אחד !!!!!! וסאב היה כ"כ חמוד שם .. וסווטההה
(ואני לא יגיד מה הוא עשה (ליXD)) ופתאום אני קולטת שזה היה חלום אז חזרתי לישון וחלמתי עליהם שוב ואז אבא שלי העיר אותי
התעללו בי .

PerfectSP

New member
יש לי בחילה>< ../images/Emo190.gif

ושבוע הבא יש מבחן בלשון. ומבחן בכימיה.שיט,באותו יוםXD ובוחן בכימיה>< ויש לי כ"כ הרבה להשלים ואני לא משלימה,זה כ"כ מסובך;_; אני בפער רציני בהכלXD ו..ו..אח"כ יש מבחן בתנ"ך[שאני כבר לא הייתי בשיעורים איזה חצי שנה..XD] ומבחן בביולוגיה שזה בכלל אנ'לא יודעת כלום;_; אני שונאת בצפר>< וניו מון מתחיל לשעמם כברXD אמנם אני בעמוד 500 וזה די מעניים שמה,אבל בגלל כל המשיכה של זמן באמצע הספר יורד לך החשק מהספרXD

../images/Emo220.gifכי../images/Emo10.gif

נכלשתי במת... והמורה המטומטם הגיש אותי למועד ב והוא לא אמר לי בכלל! וגם לא לאף אחד.. וחוץ מזה יש בגרות השנה ואם אני אכשל במבחן הבא לא יגישו אותי.
נכשלתי באזרחות... ותאמת לא ממש אכפת לי, אני פשוט מודאגת מהממוצע שיהיה לי בסוף שנה.
אני פוחדת שאני אכשל במדעים.! השנה גם יש בגרות
! אני כולי בלחץ. המורה כזאת רעה היא מכשילה את כולם! והמבחן היה דווקא ממש קצר מהקודמים.... פפ
הוו המורה המטומטמת בתולדות האומנות עושה בוחן על 11 יצירות.. מה עובר עליה?!!!!סעמק מה אם אני אכשל....???
ואני הכי פוחדת שיעיפו אותי מהמגמה
חברה אומרת שיש לי חרדת בחינות

AvrilForEver

New member
את צריכה לנהל את הזמן שלך נכון..כדי שלא תהיי

בחרדה..באמת עשו לנו שיעור על זה
זה עוזר

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo45.gifזה באמת עוזר ..

הייתי ממש לחוצה על מלא דברים והמדריך שלי [מהצופים] עזר לי לתכנן את הזמן שלי טוב וזה ממש עזר :]

../images/Emo80.gifאוו שוש../images/Emo201.gif

נראלי את צריכה להעזר בעצה שנתנו לך פה:] בטוח יש סיבה לזה שאת נכשלת.. תקחי את עצמך בידיים ותגידי שעכשיו את מתחילה להשקיע:] תראי מתי יש לך זמן שאת סתם לא עושה באמת משהו ותנצלי אותו..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifכי ..

נפרדתי מסבתא שלי עכשיו כי היא נוסעת לארה"ב לשלושה חודשים

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

שלושה חודשים יעברו מהר מאוד

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|כי ...

אני לא יודעת למה להתחפש ! וזה הפעם הראשונה שאני לא מתכננת שנה מראש!!
למישהו יש רעיונות
?

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif לי יש D:

שפית \ טבחית ציירת אס - לוקחים 2 בריסטולים מציירים עליהם אס [הקלף] ושמים את זה על עצמנו
אימואית סבתא - עם קמטים, בטן ענקית, מסרגות. הומו \ קוקסינל ערסית חרא - לובשים הכל חום ואת כל שער הגוף צובעים בצבע חום. קבצנית דתייה \ חרדית חננה - מכנסיים גבוהים , משקפיים, ספרים. פרה - לוקחת שמלה ענקית בצבע שחור ותופרות כתמים לבנים. מוכרת פרחים - קונה פרחים, שמה פאוץ' על עצמך ומוכרת D: מנקה - לוקחת מטאטא, סינר, חומרי ניקוי.. נסיכת נייר הטואלט [XD] - מכינה שמלה מנייר טואלט .. ערבי \ ה - שמה הרבה שיער על הגוף, כפייה ... מקווה שעזרתי D:

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|נסיכת נייר טואלט XDDDDDDDD

אהבתי XD תודה
אבל פרה היא לא לבן עם כתמים שחורים
?

YuvalSP

New member
מגניב! :) ../images/Emo203.gif

בחרה שלי מתחפשת לחרא כל טיול... אבל עם בוץ D: (חחחח עזבו....XDD) אני אתחפש לרועת צאן נראה לי
עם חצאית לבנה ומטפחת ואולי אני אמצ בובת גדי XD

AdiA12

New member
אהבתי את הרעיונות ^^ ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

יש לכם מושג אולי איך אפשר להתחפש לצרפתייה? או לצלמת? או לצלמת צרפתייה?! O: חח

למעלה