באמת יהיה בסדר..אני מקווה עכשיו חופש גדול זה אמור לשפר את ההרגשה:] ותודהה:P
A AvrilForEver New member 3/7/09 #23 באמת יהיה בסדר..אני מקווה עכשיו חופש גדול זה אמור לשפר את ההרגשה:] ותודהה
נ נוני טונס New member 1/7/09 #13 ../images/Emo129.gifכיי זה תמיד כמעט עם הבנאדם שאני ../images/Emo23.gif וגם אם שנינו רוצים זה לא יכול לקרות וכי צריך להתחיל לעשות טונות של שיעורים שנתנו לנו מהביצפר לשנה הבאה.... ו....כי משעמם לבנתיים בחופשש!! כי טוב כי...עוד שבועיים (בערב של הבגרות במתמטיקה מועד ב'...) נוסעים לאילת עם כל החבריםם!!! וכי יש לי חברים כ"כ טוביםם שאני אוהבתתתתתת אותםם!!
../images/Emo129.gifכיי זה תמיד כמעט עם הבנאדם שאני ../images/Emo23.gif וגם אם שנינו רוצים זה לא יכול לקרות וכי צריך להתחיל לעשות טונות של שיעורים שנתנו לנו מהביצפר לשנה הבאה.... ו....כי משעמם לבנתיים בחופשש!! כי טוב כי...עוד שבועיים (בערב של הבגרות במתמטיקה מועד ב'...) נוסעים לאילת עם כל החבריםם!!! וכי יש לי חברים כ"כ טוביםם שאני אוהבתתתתתת אותםם!!
F Fuck A dog XD New member 1/7/09 #14 ../images/Emo90.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif
F Fuck A dog XD New member 1/7/09 #15 ../images/Emo90.gif כי מחר אני מסיימת לעבוד D: אחרי 5 ימים של עבודה אני מקבלת 600 שח D: אם מוסיפים לי עוד 5 ימים אני קונה לעצמי אייפוד טאץ'''''''' DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
../images/Emo90.gif כי מחר אני מסיימת לעבוד D: אחרי 5 ימים של עבודה אני מקבלת 600 שח D: אם מוסיפים לי עוד 5 ימים אני קונה לעצמי אייפוד טאץ'''''''' DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
נ נוני טונס New member 2/7/09 #19 ../images/Emo129.gif יאא מגניב!! בהצלחה עם האייפוד טאץ' הבנתי שאנשים מתאהבים בו... XD
F Fuck A dog XD New member 4/7/09 #26 ../images/Emo90.gif חחחח תודה D: ואנשים באמת מתאהבים בו XDD התאהבתי כבר באלה של חברות שלי