כי קיפודה אני..

כי קיפודה אני..

ומנסה.. באמת מנסה לתת להתקרב.. אם מתקרבים מאוד.. איכשהו גורמת לאנשים להתרחק..מפחיד.. יום ארוך.. הרבה מחשבות סובבות.. הרבה דממה וחוסר מילים. חייבת לקוות לטוב.. שאלו אותי כאן אם אני מרגישה טוב. לא יודעת.. לפעמים נדמה שכן, לפעמים נדמה שלא. מקווה.. לילה עכשיו. מסתכלת על הכוכבים.. מחפשת. לילה טוב להולכים לישון. חלומות פז.. שני.

זהרי

New member
לילה טוב לך

את כל כך צודקת קורא את המילים וממאן להאמין כשאתה מתקרב את בעצם גורם למרחק וכשאתה מרוחק אתה בעצם מייצר על המרחק אני מביט לירח כמה שרחוק עדיין קרוב הוא אליי כאילו אוחז בו בידיי נותן לך אותו במתנה שמרי עליו מכל משמר והוא אותך יאהב זהרי...שעצוב קצת כעת

כוכב..

כוכבים נופלים.. שחולמת איתם.. עליהם.. בגללם.. לא רוצה להתרחק.. לא רוצה להרחיק.. מביטה בירח. מביטה בשמש. מביטה וחולמת על שקט.על אהבה. שני.. עצובה ביחד איתך.. אך מתוך הדמעות יוצאים חיוכים . חיוכים שנתנו לי אנשים נפלאים. ששמעו וששמרו ואפילו הבינו. .. לילה טוב לך.

זהרי

New member
הירח הכוכב והשמש

רציתי לתת לך את הירח ואת אמרת הירח גדול לכף ידי. רציתי לתת לך כוכב ואת אמרת הכוכב כבד ממשאלות על גופי. כשרציתי להוריד לך את השמש אמרת אני כבר שרופה ממילים. אז יצאתי אל המרחבים ראיתי אי שם את הגלים ואיך שחפנתי גל אחד בידי אמרת..הוא לא בשבילי...הגל יגיע עד לליבי.. אבל במהרה יעזוב אותי. ואז ישבתי וחשבתי על משהו אוליי אתן לה את ליבי? ואיך שניה לפני שספרתי לה על כך חשבתי.. אוליי בכלל לא כדאי אוליי בלבבות היא שחקה ודאי אז כבר לא כל כך רציתי ובכלל הסתובבתי והמשכתי.. זהרי

deep ocean

New member
לשמש יש הרבה מצבים

ולפעמים העננים מכסים אותה וקשה לה לצוץ אבל זה לא אומר שהיא לא רוצה לבוא רק קצת קשה לה.

זהרי

New member
השמש מאירה תמיד ../images/Emo42.gif

הזמן האנשים והמקום הם המשתנים יכולה את לעמוד ולא לראות את האור ואם תזוזי קלות תחושי את הקרן שנשלחה אלייך פתאום רק פרשי חופן מכפות ידייך וקחי את האור שנשלח מבטיח לך שאור זה יהיה שונה במעט אור שרק את מבחינה עד כמה הוא קיים אור שבוקע בין העננים השחורים שהסתירו אפילו את הים לכן פתחי את ליבך ואת נפשך לאור החזק שיורד על גופך וגם על שערך כמו על לחייך ואוליי ישנה את הרגשתך וכל אשר עלייך לעשות הוא לזוז קמעה שתוכלי לחוש את הקרן שמגיעה... זהרי

למעלה