כי משעמם..

Poles Apart

New member
כי משעמם..

אז חשבתי על זה שכל אחד יספר על עצמו,מעבר לדברים כמו שם גיל וכולא. אלא ממש שיספר על התחביבים,על החיים,על החופש,על הלימודים,עבודה,אהבה,התאקלמות בארץ החדשה,שפה..כל מה שבא לכם. אני אכתוב יותר מאוחר

matron

New member
קצת (הרבה) עליי

שמי רעות ואני בישראל כרגע. עוברת לקליפורניה עוד מעט. תחביבים: ריצות, רולרבליידס, שופינג, מחשב, מוזיקה, אממ יציאות
קטע חשוב חברה: אני שונאת פקצות ואבריל לאבין מפגרת ואני מתפללת כל יום שהיא לא תעשה עוד מוזיקה וגם כן הסופר סטאר הזאת רוני.. ילדה בת 18 שחושבת שהיא מלכת העולם אז רק שתדעו שזאת מוזיקה חרא!! את הקליפים שלה ועוד כל מיני זמרות אפשר לראות בלי קול וזהו! כל הבלונדיניות ששרות כמו צפרדע מעוכה אחרי שעשו להם קול של ברבי במחשב.. זאת בושה... מטאל&פאנק לעד.

matron

New member
היא נשרה מהבית ספר היסודי בכיתה א

סתכלו על השיר שלה "אדוני" לדוגמא: אדוני יספר לי מה שהוא יודע (וואי את חייה בסרט) אדוני יסדר לי את המחשבה (איזה מחשבה?! תעשי לי טובה אין לך מוח) כי גם אם כבר אין לי כוח אדוני ישפץ לי את ההרגשה
אדוני ימכור לי מקרר (חחח האדון עובד ב"אלקטרה חשמל"!!..
) אדוני ישכנע בטירוף (כי הוא רוצה שתקני יא מפגרת)
איך אדוני ימכור לי מכונת כביסה (תראו איזה פדיחות היא עושה לאדון) לכבס לי את האהבה (ממתי מכבסים אהבה?! או שיש לך טעות כתיב: לחפש לי את האהבה) כי אתה לא רואה אף אחד ממטר (איך היא יורדת עליו מסכן) אתה מי שאתה וזה בסדר (מה הוא עשה לך כבר?!) הלב שלי ממריא עכשיו,(הלב שלך עכשיו בתיקרה) כמו כדור פורח אדוני מפחד שהוא קטן מדי (זה לא חינוכי..) אדוני מנסה להראות חשוב אדוני בורח למקום אחר (תאמיני לי שגם אני הייתי בורחת ומהר!) אדוני לא מבין איך כל זה לא עוזר (מה את רוצה מהאדון?! תעזבי אתוו כבר!)

kit k@t

New member
אמממ

כבר די עבר לי הקטע של לשבת ולרדת על זמרים סתם כי הם עושים פופ. אם זה מה שעושה להם את זה, אז סבבה... נכון, אני לא מתה על פופ, אבל יש דברים גרועים מזה, וזה שאת יורדת על זה לא מראה שאת חכמה יותר.. סתם נקודה מחשבה. אבל פסדר, יעבור לך :) קאט

matron

New member
אין לי ממש אמן אהוב

אני אוהבת כל שיר שנשמע טוב והוא לא מעפן. אני גם אוהבת מטאל.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo122.gifטוב ניקח את אירוסמית

שהם נשמעים מצויין ברמות על (
). ניקח שיר ממוצע וקצר (השיר הראשון שהווינאמפ שלי נפל עליו היה Cry Me A River, אבל זה קאבר- השני שנפל הוא Dueces are Wild).
Ah, I love to look into your big brown eyes They talk to me and seem to hypnotize (הן מרצדות או משהו?) They say the things nobody dares to say (עשית מחקר שאתה יודע שבאמת אף אחד?) And I'm not about to let you fly away (אנשים לא עפים) My lover with no jet lag (?!) We're staying up all night in my sleeping bag (מתקמצן על מיטה..) You got a heart beat rhythm from the subterrain I really love you little girl (פדופיל) I don't need to explain (בטח שכן היא ילדה קטנה... המעט שאתה יכול לעשות זה להסביר) (Chorus) I love you 'cause your Deuces Are Wild, girl (איזו סיבה מטומטמת) Like a double shot of lovin' so fine I been lovin' you since you was a child, girl (יותק קטנה מזה?!) 'Cause you and me is two of a kind ( ARE! עילג) Ah, like deja vu I feel like I've been here (גליטץ' במטריקס) Or somewhere else but you've been always near (תמיד תמיד?) It's you that's in my dreams I'm begging for But I woke up when someone slammed the door (נו אבל אם היא תמיד שם אז למה שזה יפריע לך?) So hard I fell outta bed (שים מעקה) Screamin' mama's little baby loves shortnin' bread (?!) And the moral of the story I can testify I get stoned on you girl (אני לא רואה כאן שום עקרון מוסרי. קאנט היה מתאכזב) That's the best reason why (שוב! זו לא סיבה. מישהו צריך קורס בלוגיקה) (Repeat Chorus)​
מוסר השכל, כל שיר הוא מעפן כשמוסיפים לו commentary. די להדבק לילדות בנות 12 שנהנות מאורך הגל של הצבע ורוד. למען השם, חצי אפריקה רועבת, ארצות הברית משמידה את המזרח התיכון, יערות גשם נאכלים בשביל גליונות לקטלוגים של ויקטוריה'ס סיקרט וילדים קטנים עובדים במחנות עבודה האסיה ודרום אמריקה כדי לספק לך בגדים. תשקיעי את העצבים באחד מאלה ואז אולי גם יצא מזה משהו!

matron

New member
אוקי ../images/Emo13.gif

מצטערת אם הגזמתי הייתי מאוד נסערת בקשר לריב עם ילדה אחת (שמאוד מאוד אוהבת את רוני...) אני ממש מצטערת אם התגובה הקודמת הייתה מוגזמת.

michelle2113

New member
ד"א- המילים של השיר נכתבו ע"י

עברי לידר...תלונות אליו ולא אל הפקאצה בוורוד...

kit k@t

New member
זהו

זה גם חלק מהסיבה של למה אין טעם לשנוא אותן... הן לא כותבות את השירים, הן לא מחליטות מה הן לובשות, הן פשוט לא לוקחות שום חלק פעיל במה שהן... למה לא לאהוב אותן? הן בובות... קאט

zivid

New member
אבל אדוני זה בכלל ../images/Emo129.gif

של עברי לידר במקור המילים שלו והוא גם שר את זה

matron

New member
כן אני יודעת

גם אותו אני לא סובלת. לפני כמה חודשים, ביום העצמאות הוא עשה הופעה פה בגדרה, ההופעה הייתה ממש אבל ממש מעפנה ומשעממת, הוא שר גרוע.

zivid

New member
אבל הוא עדיין ../images/Emo129.gif

האומן הישראלי [ששר בעברית] שאני עוד איכשהו שומעת

כנ"ל.

הוא זמר טוב,מלחין מעולה ואני כ"כ רוצה להיות בהופעה שלו. אני מקווה להיות בהופעה שלו מתי שאני אהיה בארץ.

למעלה