כי משעמם - שאלון!

טוב גמניייי (למרות האורך)

שאלות כלליות: שם: עטר גיל: 15 וקצת יומולדת: 8 לאפריל 92' גובה: מטר שישים ושמונה צבע שיער: חוםבהיר/ג'ינגי'/שטני בעיקר חום. צבע עיניים: כחול ירוק דברים אהובים: אמ כלמיני :0 להקה: יש מליוןןןןן בערך.. וגם ככה לא יקראו את זה אז.. זמר/ת: -- שחקן/ית: . -- אוכל: ממ הההה כל. :] בגד: . יש הרבה סתם חפץ בחדר: ממ כלמיני דברים כמו גירים צבעים וזה. דיסק: אין סרט: אין בנאדם: משפחה חדר בבית: ממ הסלון חח והגינה
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: כרגע שמעת מוזיקה: כרגע ממש נפגשת עם חברים: ממ לפני הרבה זמן
הסרט האחרון שראית: ממ קריביים 3
הריח האחרון שהרחת: של שניצל D: הרעש האחרון ששמעת: ממ מוזיקה עכשיו הספר האחרון שקראת: חחחח "מי יבכה כשתמות" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על זה שאני צריכה לקרוא יותר הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ממ עדן היא פה חח תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקול של המחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מאוורר ועדן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק צרוב של משו קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לאמא, חברה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אלגברה ג' בני גורן! מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ממ יסתלבט אומשו. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: בר נראלי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ממממממ אין. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נטע D: שאני זוכרת שם של קרוב משפחה אהוב: אין |: השם של חבר-אינטרנט אחד: ירדע
השם של המורה השנוא/ה עליך: גלית הערגלית. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חחחחח אמממ חברה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): חח היה את מוקי ז"ל. (נראלי D:) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: פירות חריף של אורביט קפה אתה שותה: לא שותה קפה. רק אייס פעם ב.. ואיזה תה: רגיל ליפטון משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: טחח אין יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין
מחשב יש לך: רגיל :0 מצלמה יש לך: אין פלאפון יש לך: מעפןןן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ממממ מממ אין
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? בתפוז כאילו? לא. במסן עם מישי אחת כרגע D: עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אףאחד. מה אתה שומע? ברוקן לייק אן אנג'ל של קרוספייד. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה, מדיה, מסן. מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי
נהגת? הא? התנשקת? --- טסת לחו"ל? לפני המוןזמן:( ביזבזת את כל הכסף שלך? חח היום ובשבוע שעבר ביזבתי המון
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חח לפני שבוע אומשו כזה נשארת ער לילה שלם? אמממ לפני שבוע בערך עבדת במשהו והרווחת כסף? החופש הזה או/או. יס או הוט? הוט כי זה מה יש מסנג'ר או אייסיקיו? מסן, כנ"ל D: קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב
שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? |סדגש טל' ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? זה שכרגע לבינייתים כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל מי מכיר טופו?? אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר!!!!! רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? תמונות אולי דיסקמן או ? MP3 MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב כי אז זה אומר שישלך מחשבD: סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא. יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצייר, לכתוב,ספורט (
) יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? מסדרת לא עושה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגלים אתה מרגיש יפה? ממ לעיתים למה? כי ככה כולנו אתה ביישן או פתוח?ביישנית מתה מה הצבע האהוב עליך? משתנה. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יותר פתיחות פחות מחשבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ממ ת'שפתיים אתה מאושר? אכן:} היית פעם מאוהב? לא כיף? --- שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? סנוביש מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס זה סבבה וכולם צריכים. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אינלי מושג זה לא היה חכם כ"כ ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל למה? כי הכל טעים
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אמ סיום ט' P: מאמין ב- אלוהים? לא יודעת. תלוי איך מגדירים אלוהים. רוחות? לא יודעת. חיים שלאחר המוות? אכן. גלגול נשמות? אכן. פיות? אכן
. מלאכים? רוצה להאמין D: ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? קצת אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

בואי הכל עליי כל עליי כל עליי :)

שאלות כלליות: שם: ליזי גיל: 15 יומולדת: 27.3.92 גובה: 1.60 בערך צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ירקרק דברים אהובים: אממ לישון, ליהיות עם החברים, טלויזיה, לשמוע מוזיקה .... להקה: יותר מידי בעיקר להקות רוק ישנות זמר/ת: רובי ויליאמס, חמי רודנר, יובל בנאי ועוד מלא....... שחקן/ית: .יו גרנט, יו ג'קמן אוכל: מקדונלדס בגד: .ג'ינס וטישרט סתם חפץ בחדר: המחשב שלי דיסק: סרג'נט פפר של הביטלס סרט: פרדי קרוגר כל הסידרה (היתמכרתי) בנאדם: יניב חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: ליפני שניה שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: משהו תיעודי בערוץ 8 הריח האחרון שהרחת: העוגיות של סבתא הרעש האחרון ששמעת: שיפוצים מבחוץ הספר האחרון שקראת: המלך ליר של שייקספיר המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אם לא שחכתי לארוז למחר משהו הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אבא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? חולצה ששמתי על המדפסת תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד ימין באוויר , יד שמאל בבושם שלי קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אממ הכי קרוב אליי זה דיסק עם הקדשה שידיד שלי הכין לי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?השיחה האחרונה לאבא אחרון שהיתקשר אליי זה חן קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר וחדר הסודות מה אתה לובש כרגע? גופייה של גבעתי שלקחתי לדוד שלי ומכנסיים אפורות קצרות מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת לחטט בפורומים אחרים name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נופר ולב השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אבישי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ג'ני שם של קרוב משפחה אהוב: יריב השם של חבר-אינטרנט אחד:רינת השם של המורה השנוא/ה עליך:מורדחוי ברונשטו (מורדכי ברונשטר) השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שהם השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אוץ' איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה חריף חריף של מסט קפה אתה שותה: נס ואיזה תה: ליפטון רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: קפטן הוק יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין לי מחשב יש לך: רגיל מצלמה יש לך: של אינטרנט ושל הפלאפון
פלאפון יש לך:דור שלישי של מוטורולה E815 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: קעקוע שלי וההליקס שלי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כמה חברים מהפנימייה עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? משינה - עכשיו את בוכה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אממ אם הבנתיאת השאלה... שיחות באייסי ודף אינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי באייסי נהגת?לא התנשקת? כן טסת לחו"ל? לא ביזבזת את כל הכסף שלך?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? רק לילה אחד .... היו מלא כאלה עבדת במשהו והרווחת כסף? לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן למרות שאני יותר באייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? סלט פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ברור ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ כולם קוראים לי במציאות שחורה או ניגרית (ומכאן הכינוי סתם שחורה) ובאייסי ובמסן הכינוי שלי הוא playing the angel יש לך חבר/ה? היה לי חבר מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון וליהיות עם חברים יש לך חשבון פלאפון גבוה?כן למה? חח שיחות יתר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? sms אתה עושה גבות? כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים....... אתה מרגיש יפה? כה למה?כי אני יודעת שאני יפה (אהמ שחצנות אהמ) אתה ביישן או פתוח?תלוי למי מה הצבע האהוב עליך? שחור סגול ואדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום אתה מאושר? כה היית פעם מאוהב? כה כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2?לא אוהבת סימס מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא הכי שולט שיש מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להיתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין דיעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שתי הידיים אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה?כי ... כי ... כי ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שהיתקבלתי לפנימייה מאמין ב- אלוהים? קצת רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק?כן

יעלוליק

New member
../images/Emo204.gif

שאלות כלליות: שם: יעל. גיל: 15 יומולדת: 3.4.92 גובה: 1.70 ומשו
צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: לרקוד
להקה: Maroon 5
זמר/ת: עברי לידר. שחקן/ית: אוכל: פסטה. בגד: טי שירט סתם חפץ בחדר: דובי מניו יורק. דיסק: Song About Jane - Maroon 5 סרט: Rent בנאדם: ברגע זה, רעות. חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: ברגע זה..
שמעת מוזיקה: גם.. נפגשת עם חברים: אתמול. הסרט האחרון שראית: היירספרי. הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי. הרעש האחרון ששמעת: הרעש של ההודעה במסנג'ר
הספר האחרון שקראת: צלה של הרוח. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "צריך לקנות חולצות בית ספר.."
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: רעות. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד ימין - רמקולים. צד שמאל - קיר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? It Won't Be Soon Before Long - Maroon 5 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה - אמא. האחרון שהתקשר - רעות. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? צלה של הרוח. מה אתה לובש כרגע? טישרט בצבע ירוק וג'ינס קצר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? נלך לראות אם יש משהו מעניין בטלווזיה. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רעות. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: יובל. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: טל. שם של קרוב משפחה אהוב: יוסי. השם של חבר-אינטרנט אחד: שחר. השם של המורה השנוא/ה עליך: איריס. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: יובל. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ליזי ומשמש (חתולים). איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה - אורביט. קפה אתה שותה: לא שותה קפה. ואיזה תה: צמחים. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס. יומן יש לך לבצפר (אם יש): יומן יומי סגול כזה. מחשב יש לך: יאפ. מצלמה יש לך: יאפ. פלאפון יש לך: יאפ. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אייפוד. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? שחר. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד. מה אתה שומע? All The Same - Sick Puppies איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, איימש, והפורום. מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי במסנג'ר. נהגת? לא. התנשקת? לא. טסת לחו"ל? כן. ביזבזת את כל הכסף שלך? לא. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן
נשארת ער לילה שלם? כן. עבדת במשהו והרווחת כסף? כן. או/או. יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ
שחור או לבן? לבן. מחשב או טלויזיה? טלויזיה. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי. בשר או חלב? בשר. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראל. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? חלקים. דיסקמן או ? MP3 אמפי. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יולה. יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד ולרקוד. יש לך חשבון פלאפון גבוה? בדר"כ לא. למה? כי אני לא מדברת כל כך הרבה..
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? חחח כן
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן. אתה מרגיש יפה? כן
למה? כי אם אני לא יאהב את עצמי אז מי כן?!
אתה ביישן או פתוח? ביישנית. מה הצבע האהוב עליך? ירוק. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות יותר פתוחה עם אנשים. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אף. אתה מאושר? בטח
היית פעם מאוהב? לא. כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן. מה אתה חושב על העם הבריטי? אחלה עם. חחח
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בטח שלהתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודעת. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל. למה? ככה.
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יום כיף עם חברות. מאמין ב- אלוהים? כן. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? לא יודעת. גלגול נשמות? לא יודעת. פיות? לא סגורה על זה
מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית: לא. אהבה בשלט רחוק? לא.

Stavic

New member
עונה ../images/Emo99.gif ../images/Emo55.gif../images/Emo210.gif

שאלות כלליות: שם: סתיו
גיל: עוד מעט 15 :]] יומולדת: 5.10.92 גובה: מטר ועיפרון.. :] צבע שיער: ג'ינג' עצבני ומעצבן צבע עיניים: ירוק ותכלת.. דברים אהובים: מוזיקה + משחק להקה: אין ממש אבל - מארון 5 וקולדפלאיי ממש טובים!! וגם רד הוט צ'ילי פפרס..
זמר/ת: אין ממש..למרות של-NEYO יש שירים ממש טובים שחקן/ית: ורד פלדמן
וגם טלי שרון חמודה.. אוכל: סינייייייייייייייי בגד: אמממ נעליים
יש לי מלא.. XP אני ממש אוהבת סתם חפץ בחדר: מיטה / מחשבנייד
דיסק: אין סרט: פיטר פן - כי טינקרבל שם XO חח סתם סתם.. לא נראה לי שיש אני לא ממש אוהבת סרטים.. *שיט עכשיו כולם יקומו עליי* בנאדם: לוטם.. אבל היא לא בנאדם היא הכלאה בין כלב לקוף חדר בבית: שלי נראלי.. אולי המרפסת.. למרות שאני די שונאת אותה >< מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע שמעת מוזיקה: הרגע נפגשת עם חברים: הייתי אמורה עכשיו.. אבל לאאאאאאאאאאא הסרט האחרון שראית: מלך האריות וזה היה בכיתה ב'.. חח סתם וואו סרט דפוק ace ventura ולא ממש עקבתי הריח האחרון שהרחת: השיער שלי.. הרעש האחרון ששמעת: מסנג'ר.. הספר האחרון שקראת: אל תגלה הרלן קובן ספר אדיר המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הראש שלי חלול.. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: מיותר לומר.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בכרית שלי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ואוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? משחק איטוי 2 ובפנים יש איטוי 2 ואיטוי 1 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה יוצאת - נוי בן משה שיחה נכנסת - סתיוויק=) קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מה אתה לובש כרגע? חולצה צהוב בננה מגרמניה של אחותי ומכנסיים 3/4 של אחותי גם מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? נראלי להתקלח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש הרבה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא שונאת אנשים השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שני.. שם של קרוב משפחה אהוב: תומר השם של חבר-אינטרנט אחד: אממ אין השם של המורה השנוא/ה עליך: כל המורים לאנגלית :] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש): עדן שחר וזוהר איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: כל מסטיק זה טוב כל עוד אין בו קינמון [אהמ לוטם] קפה אתה שותה: לא איכס רק שוקו!! ואיזה תה: איכססססס S: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: שולה המוקשים
יומן יש לך לבצפר (אם יש): של טינקרבל כמובן.. חח מחשב יש לך: נייד XD מצלמה יש לך: שמה מיצי :] פלאפון יש לך: נוקיה 6288 לבנה ויפה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שרשרת חדשה ננהנהנהנה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מי משתמש בזבל הזה? XD עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו? אף אחד מה אתה שומע? שיר של 2PAC איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר והפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? סידרתי את החדר נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? אולי נשארת ער לילה שלם? כן - ולוטם את לא אז די לשקר עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? ברור שהוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו ולוטם את כלבה כתבת אביב!! שחור או לבן? שחור כי גם הכושים שחורים
מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע למרות שקיבוץ אחלה מקום לגור בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה כי ירקות זה בעע שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? >< פוסטרים או קירות חלקים? זה יפה במידה.. דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? וואיי יש לי מלא:S...אממ יש: סתיו כל הזמן מדביקה בי את הכינויים שלה שזה סתותה סתות סתווה סתווינק סתווינקה ובטח עוד.. אבל כעיקרון סתיוויק זה לי :] על שם האוטו היפה שלי יש לך חבר/ה? כרגע לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה ולדבר עם אנשים שאני אוהבת יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? לא ובחיים לא עשיתי אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים אתה מרגיש יפה? אמממ... למה? ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי והכל.. מה הצבע האהוב עליך? כחול צבע מדהים. וחום ותכלת שילוב טוב.. גם ירוק יפה מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא יודעת. נראה לי שטוב לי עם אופיי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? זה שאלון בפני עצמו :] אתה מאושר? עכשיו כן.. מקווה שישאר לעוד הרבה זמן היית פעם מאוהב? לא.. כיף? ... שיחקת פעם בסימס 2? כן עדי הכריחה אותייייייי מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם גרים קרוב לגרמניה XD מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? צריך להתגייס.. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? פרשו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל
למה?ככההההההההההההה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: בכל יום יש משהו טוב :]]]]]]] והחיים יפים
מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא ממבט ראשונה אלא מהכירות ראשונית.. אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? תלוי כמה רחוק.. ביי

עדידוש

New member
yoooo!!!XDD

שם: עדי גיל: 15.3 יומולדת: 15.5 גובה: מטר ובמבה צבע שיער: בלונד-שטני צבע עיניים: ירוק-תכלת דברים אהובים: מוזיקה, משפחה-חברים, סופי שבוע, ים, קולנוע, יציאות להקה: green day
זמר/ת: אבריל לאבין
שחקן/ית: .ג'וני דפ\ורלנדו בלום\ג'ייק ג'ינלהול-נטלי פורטמן, גוונית פלטרו קמרון דיאז. אוכל: שאלה קשה. כל מה שקשור בשוקולד-במבה.
ועוגיות שוקולד צ'יפסססססססססס בגד: .הג'ינס שלי מTNT
והגופיות שיש לי. סתם חפץ בחדר: מחשב!
דיסק: של אבריל, הראשונים
סרט: וואו, הרבה בנאדם: משפחה-החברים הטובים. חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה, עם אחותי שמעת מוזיקה: עכשיו
נפגשת עם חברים: מ8 וחצי עד 11 עם ביילוסס ולפני עם חפציי [לוטם]
הסרט האחרון שראית: יורוטריפ
היה בהוט הריח האחרון שהרחת: של הקולה חח הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה? הספר האחרון שקראת: אני עדין קוראת, "הבטיחי לי" והוא לא רע! (של הרלן קובן) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: O_O הבנאדם האחרון שחשבת עליו: בן והתוכנה המופרעת שלו חח תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בכוס קולה שלי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? עזבו אותי אין לי כח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לו בטריה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הספר מחזור של אחותי
מה אתה לובש כרגע? גופיית פיג'מה של מיקי מאוס ומכנס צהוב
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לעיין בספר מחזור שלה
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לוטם, סתיוX2, שני, בן , דור, נוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: $^&# השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שני סמבל שם של קרוב משפחה אהוב: אני אוהבת את כוללללם
השם של חבר-אינטרנט אחד: רותם
השם של המורה השנוא/ה עליך: גילית משהו. פיכס. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: כל בעלי המומים
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין.
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מלון [חמוץ מאוד!%#] קפה אתה שותה: לא אוהבת ואיזה תה: תה עם לימון
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: בונוס חח יומן יש לך לבצפר (אם יש): יש לי של טום וג'רי הסקסייםםםםם מחשב יש לך: מצלמה יש לך: של קאנון פלאפון יש לך: מוטרולה K1
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ג'ינס חדש ויפהXD כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? קיילי וביילוס ובןבן עם מי אתה מדבר בטלפון? נו וואן מה אתה שומע? bring me to life איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי שטויות עם בן וסתיו נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? לא ביזבזת את כל הכסף שלך?לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא נשארת ער לילה שלם? לא עבדת במשהו והרווחת כסף? לא או/או. יס או הוט? יססססססססססס חבל שיש לי הווט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ\אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? לרוב מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? גם וגם
שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? הייתי באנגליה אבל לא באמריקה
ישראל או מקום אחר: ישראל זה הבית
רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או MP3? MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? דיד, עדיד, פצלוחייה, עדידי, שרג, עדידולה, עדיקוש וזה לא נגמר. יש לך חבר/ה? נייטטטטטטטטטטטט מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא
יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא ממש למה? כי אני חמודה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים אתה מרגיש יפה? מאוד יפה
למה? כי אני חמודה אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? כל גווני כחול-תכלת, טורקיז, ירוק, צהוב מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לפעמים חוסר בטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את השיער^^$^!^&!&%&Y!#%& שיהיה חלקקקקקקקקקקקקקקק אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? לי לא היה\: שיחקת פעם בסימס 2? ברוררר! מה אתה חושב על העם הבריטי? עם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מי שלא מתגייס שיתבייש לחיות פה לדעתיי מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אני בעד ארץ ישראל השלמה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: משתדלת לאכול בשר כמה שפחות למה? כי זה רצח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ... מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא במיוחד לא בטינקרבל הזונה מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? חצי אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? לא

Baka Me

New member
עונה+חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

שאלות כלליות: שם:
לצערי ~ דרור... גיל:15 יומולדת:25.10 גובה:1.61 וחצי
צבע שיער:חום כהה. צבע עיניים:כחול. דברים אהובים:מוזיקה, ריקוד, ציור, חדר, חורף ושאר סטף... להקה:אנטיק קפה D= זמר/ת:מיאבי, איי אוטסוקה ואיומי D= שחקן/ית:ג'וני דפ, ג'קי צ'אן וג'ניפר אניסטון
אוכל:אורזאורזאורז
בגד: סתם חפץ בחדר:מיטה ומערכת. דיסק:יש כמה
סרט:הרבההה בנאדם:כנ"ל. חדר בבית:החדר שלי ^____^ 3> מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני שעה. שמעת מוזיקה:לפני שעה. נפגשת עם חברים:די הרבה זמן... הסרט האחרון שראית:הכי מתוק שיש. הריח האחרון שהרחת:קרם ידיים. הרעש האחרון ששמעת:הרעש של המקלדת. הספר האחרון שקראת:הנסיכה בורוד
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:הלוואי ותהיה שביתה והחופש ימשיך עוד קצת! הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אמא. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מסך מחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?כלום... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?הכי מתוק שיש והכי מתוק שיש. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?הוא בחדר ~ הו העצלנות XP קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?מכתבים מפליקס
מה אתה לובש כרגע?פיג'אמה
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?אין לי מושג... name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמה
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:כנ"ל P< השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:הכרתי כמה בבת אחת! שם של קרוב משפחה אהוב:שני, עופרה 3> השם של חבר-אינטרנט אחד:זיו. השם של המורה השנוא/ה עליך:כרמל
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:- השם של חיית המחמד שלך (אם יש):לואיס ^____^ איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:מנטה
קפה אתה שותה:נס. ואיזה תה:נענע וצמחים ^_^ משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אייסי טאוור, יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך:נופ
מצלמה יש לך:נופ... פלאפון יש לך:יאפ [: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:- כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפאחד ;;; עם מי אתה מדבר בטלפון?עכשיו? אפאחד ס: מה אתה שומע?כלום. איזה חלונות פתוחים לך במחשב?סמיילים וסימנים לתוכן XD, פורום - ג'ניפר אניסטון, ואתר טיפו ~ מה עשית לפני שענית על השאלון?גלשתי בכל מיני פורומים אחרים. נהגת?נופ. התנשקת?נופ. טסת לחו"ל?יאפ D= ביזבזת את כל הכסף שלך?כימעט. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?יאפ
נשארת ער לילה שלם?כן. עבדת במשהו והרווחת כסף?נופ. או/או. יס או הוט?הוט ^^ מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף/סתיו
שחור או לבן?שניהם ממש יפים, אבל נראה לי שאני מעדיפה טיפה יותר את הצבע השחור ^_^ מחשב או טלויזיה?שניהם 3> ספה או כורסה?ספה ^^ ארנק או קופה?ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר!!!1 כסא מסתובב או כסא רגיל?רגיל P= כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי. בשר או חלב?חלב. פסטה או סלט?סלט P: שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל. אמריקה או אנגליה?אמריקה D= ישראל או מקום אחר:ישראל... רוק או פופ?שניהם. פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים ^____^ דיסקמן או ? MP3 דיסקמן P< לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת D= סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?יאפ
יש לך חבר/ה?נופ. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לרקוד, לצייר, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט ולראות טלוויזיה
יש לך חשבון פלאפון גבוה?לפעמים. בדר"כ בזמן שנת הלימודים. למה?כי יש לי חברים חפרנים =.= מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אסמסים ^^ אתה עושה גבות?יאפ. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן, רגליים. אתה מרגיש יפה?ככה ככה... למה?ככה... אתה ביישן או פתוח?תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך?אדום, שחור, לבן וירוק. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?אני יותר מידי קנאית אז אני מניחה שהייתי רוצה להוריד את רמת הקינאה המוגזמת שלי. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?עור. אתה מאושר?לא ממש. היית פעם מאוהב?נופ. כיף?נחמד XP שיחקת פעם בסימס 2?נופ. מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? חובה להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שמאלית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?ככה?
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:עוד לא היה יום כזה
מאמין ב- אלוהים?יאפ. רוחות?נופ. חיים שלאחר המוות?יאפ. גלגול נשמות?יאפ. פיות?יאפ. מלאכים?יאפ. ערפדים?נופ. אהבה ממבט ראשון?נופ. אהבה וירטואלית:נופ. אהבה בשלט רחוק?לא.

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

שאלות כלליות:
שם: סתיו
יומולדת: 14.10.92
גובה: 1.51
צבע שיער: בלונדיני-שטני
צבע עיניים: ירוק
דברים אהובים: בע"ח
להקה: bon jovi,green day
זמר/ת: אבריל לאבין
,קרן פלס
,לירז צ'רכי
שחקן/ית: .לירזזזז צ'רכייי
אוכל:לא יודעת
בגד: .יש הרבה
סתם חפץ בחדר: ספר ווינטר בלווו
דיסק: אם אלה החיים-קרן פלס
סרט: יש הרבה
בנאדם: משפחה וחברות
חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: אתמול
שמעת מוזיקה: אתמול
נפגשת עם חברים: אתמוללל עם היילוס
הסרט האחרון שראית: לא זוכרת
הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת
הרעש האחרון ששמעת: את המקלדת
הספר האחרון שקראת: ווינטר בלו, אבני הכוח
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: לא יודעתתתתת
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לא זוכרתת בעע איזה שאלות מעיקותXD
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? לירז צ'רכיייייייייייי
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה יוצאת לסתוויקקק=) ונכנסת מהבית חח
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה
מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת
name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש הרבהה!
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חח אין
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נטע
שם של קרוב משפחה אהוב: אורי,שי,טופז,אדר,נטע
השם של חבר-אינטרנט אחד:תמר
השם של המורה השנוא/ה עליך:איןןןן
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא מרחמת
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): נליה [כלבה] ומיקי [חתולה]
איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס:מנטה
קפה אתה שותה: אייס קפה
ואיזה תה: ויסוצקי
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס2
יומן יש לך לבצפר (אם יש): טינקרבל
מחשב יש לך: windows xp
מצלמה יש לך: קאנון
פלאפון יש לך:נוקיה משהו
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:חתולהה שיושבת לי על השולחן והיא כזאת חמודהההD: [מיקייי]
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם נועהה ומור אחת
עם מי אתה מדבר בטלפון? אףאחד כרגע
מה אתה שומע? כלום
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר וזה
מה עשית לפני שענית על השאלון? לא זוכרת
נהגת?לא
התנשקת? לא
טסת לחו"ל? כןןןןןןן
ביזבזת את כל הכסף שלך?לא
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא
נשארת ער לילה שלם?כן
עבדת במשהו והרווחת כסף? לא
או/או.
יס או הוט? נוט
מסנג'ר או אייסיקיו? מסן
קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב וסתיו
שחור או לבן? לבן
מחשב או טלויזיה? מחשב
ספה או כורסה?ספה
ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? גם המקום הזה וגם הבית שלי בארה"ב
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות?ידיות
בשר או חלב? חלב
פסטה או סלט? פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו,צמחונית
אמריקה או אנגליה? אמריקההה
ישראל או מקום אחר: ישראל ואמריקה!!
רוק או פופ? גם וגם, תלוי איזה שירים
פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים אבל לא יותר מידי
דיסקמן או ? MP3mp3
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב
סתם שאלות.

מיכווש

New member
../images/Emo203.gif שאלוןן אחד החופריייים!

שאלות כלליות: שם: מיכל גיל: 15 יומולדת: 14.7 גובה: מטר שבעים אוליי... צבע שיער: בלונד נוטה לשטני צבע עיניים: ירוקות עם קו תוחם מסביב לאישון!! בצהוב דברים אהובים: מוזיקה, חברות, חברים, לרקוד, לאכול, לאכול, לאכול להקה: טוקיו הוטלל
ולהקות רוק למיניהן
זמר/ת: ביל קאוליץ ודימה בילאן שחקן/ית: ג'וליה רוברטס אוכל:סלט ומרק בגד: חולצה מאקזיט בירוק דשא שמאחורה כל הגב פתוח..משו מהמםם! סתם חפץ בחדר: מחשב דיסק: כל מיני.. סרט: האחרון? אפוקליפטוסס..זה סרט שעוד לא יצא למסכים אחד הסדיסטיים בחיי!! לא מומלץ לאנשים שמעלפים כשהם רואים דם בכל מקרה... בנאדם: ביל קאוליץ חדר בבית: שלי?! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שנייה...עם אחותי התאומה שמעת מוזיקה: עכשיו? נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: אפוקליפטוס הריח האחרון שהרחת: של שמפו כיף הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה? חחח סתם אהממ רעש של מכוניות ואוטובוסים הספר האחרון שקראת: מסטול המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: באלי לים הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אנשים שדיברתי עליהם, לא מישו מיוחד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? וילון קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון התקשר אליך? אין לי כוח לחפש אותו חחחח קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? לימוד
מה אתה לובש כרגע? טופש שחור, חולצה שחורה ממש יפה מאקזיט וסקיני ג'ינס כהה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול משוו
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אחותי התאומה וספיר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ברוך ה' לא שונאת אף אחד. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דור שם של קרוב משפחה אהוב: דינה השם של חבר-אינטרנט אחד: אין=/ השם של המורה השנוא/ה עליך: חחחחחח רק אחת? השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: בחיים לא אענה על זה. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ועוד איך ישלייי: ליצ'י איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטהה:] קפה אתה שותה: אייס ואיזה תה: נסטיי...מממ התה הרגיל של ויסצוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סטינג? יומן יש לך לבצפר (אם יש): טינקרבל מחשב יש לך: מאיפה לי? חחח מצלמה יש לך: דיגיטלית פלאפון יש לך: סמסונג 850 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הכלבה הכי מתוקה בעולםםם?! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפאחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפאחד מה אתה שומע? love is dead איזה חלונות פתוחים לך במחשב? לא יודעת:S מה עשית לפני שענית על השאלון? התכתבתי עם חברים נהגת? נופפ התנשקת? לא.. טסת לחו"ל? 3 פעמים ביזבזת את כל הכסף שלך? בטחחחח עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חח כןן נשארת ער לילה שלם? היוםםם עבדת במשהו והרווחת כסף? בייביסטיר או/או. יס או הוט? הוט- רק בגלל שיש לי
מסנג'ר או אייסיקיו? כל כך אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו חמים שחור או לבן? לא יודעת מחשב או טלויזיה? גם וגם ספה או כורסה? וואי איזה קושיותת!! ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חח לאדעת פסטה או סלט? סלטטטט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: מממ גם לא יודעת..ישראל אני מניחה רוק או פופ? גם וגםם
פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3 אם פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא... יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה אין לי כוח לחפור יש לך חשבון פלאפון גבוה? באמצע כזה למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא..אני לא צריכה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא מכוערת למה? מודעות עצמית ותו לא אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות עצבים חחח אתה מאושר? תגדירו מאושר...

shani0007

New member
אחרונההה... נראלי

שם: שני גיל: 15 יומולדת: 11.8
גובה: 1.60 +/- צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום דברים אהובים: מוזיקה, קולנוע, חברים, מחשב, סימס
בגדים להקה: היהודים
BEP ועוד מלא זמר/ת: כריסטינה אגילרה המלכה!
שחקן/ית: . גוני דפ
, גייק גיהונול, גים קארי
, ריס וותירספון , אדם סנדלר
, דרו ברימור , גסיקה אלבה אוכל: איטלקי
בגד: . יש הרבה
סתם חפץ בחדר: Mp4
דיסק: justin timberlake-love sound סרט: היומן, 300, hot chick, רוקי חח בנאדם: ?? חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חמש דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול בעיר הנוער הסרט האחרון שראית: the Simpson's
הריח האחרון שהרחת: לימון הרעש האחרון ששמעת: "שני צריך לקנות דפים"
הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני צריכה לסיים ת' חוברת במתמטיקה בדחיפות הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עדי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? צד אחד הארון בגדים שלי וצד שני באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של מוזיקה שחורה שחברה שלי הכינה לי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לבת דודה שלי והתקשר ידיד. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? תנ"ך מה אתה לובש כרגע? סתם חולצה ורודה של פאקצות ומכנס רגיל כזה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לעשות קניות אם אבא שלי
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עדי,לוטם, תמר, סתיוX2, נוי, בן השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: --- השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: עדי שרגא שם של קרוב משפחה אהוב: כולם אהובים אצלי
חוץ מאחי השם של חבר-אינטרנט אחד: אין לי עדיין כזה השם של המורה השנוא/ה עליך: יש הרבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לצערי אין:
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: או מנטה או טרופי קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מייפל סטורי
וסימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן סתם חמוד כזה עם מלאכים מחשב יש לך: וואלה אז מאיפה אני רושמת את זה? מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מזגן שמסוגל להקפיא אותך בחום הזה עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עדי ותמר עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע אף אחד מה אתה שומע? Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies איזה חלונות פתוחים לך במחשב ? פורום, איסקיו, ואמיול מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי בטלפון נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? לא ממש עבדתי או/או. יס או הוט? יס
מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ\אביב שחור או לבן? חולה על שחור!!
אבל אוהבת גם לבן אז לא יודעת... מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? שניהם שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? לא יודעת לא הייתי האף אחד מהם ישראל או מקום אחר: ברור שישראל! רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? אממ תלוי דיסקמן או ? MP3 mp לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? שניצ,שניצלתירס,שניצלון, שונשון, שנינוש, שןשן, שושנה יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אין לי כוח לענות שוב יש לך חשבון פלאפון גבוה? סביר למה? איפפ איזה חופר השאלון הזה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? אממ לא נראלי למה? ככה?? אתה ביישן או פתוח? שניהם מה הצבע האהוב עליך? גוונים של ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כל מיני מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ש-ו-ם דבר אתה מאושר? היית פעם מאוהב? לא כיף? ???????? שיחקת פעם בסימס 2? כפרות על המשחק הזה!
מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש להם מבטא שדורש חיקוי
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ברור שלהתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? יהודי לא מגרש יהודי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: כל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: "קצת" קיטשי אבל בכיתה ח' נראה לי היינו בטיול לירושלים ועצרנו באיזה פארק לאכול והיה שם איזה הומלס אחד וכל הכיתה שלי קלטה אותו וכל ילד הביא לו משהו אחר לאכול או לשתות וראיתי את החיוך שנהיה לו מזה וזה גרם לי אושר ...
מאמין ב- אלוהים? מאוד רוחות? לא רואה לא מאמינה חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות ? כן פיות? לא רואה לא מאמינה מלאכים? לא רואה לא מאמינה ערפדים? לא רואה לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק ? מזה?

Baka Me

New member
שני זה שם כ"כ יפה../images/Emo2.gif!../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

Baka Me

New member
../images/Emo185.gif

קודם כל שני זה אדום ואדום זה אחד ה-צבעים! ודבר שני לבת דודה שלי שאני ממש ממש אוהבת גם קוראים שני :) וחוץ מזה הוא נשמע טוב בעיניי.

למעלה