כי משעמם - שאלון!

כי משעמם - שאלון!

שאלות כלליות: שם: גיל: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל: בגד: . סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת? התנשקת? טסת לחו"ל? ביזבזת את כל הכסף שלך? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? נשארת ער לילה שלם? עבדת במשהו והרווחת כסף? או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק?

noyil

New member
אוף זה ארוך

שם: נוי גיל: 15 יומולדת: ביוני גובה: באמת שאין לי מושג.. יותר משנה שלא בדקתי צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להחליט שהיום אלך לישון בשעה סבירה ואז לראות שאלון ולסיים אותו בשעה לא סבירה להקה: - זמר/ת: - שחקן/ית: - אוכל: כל סוג של פסטה בגד: - סתם חפץ בחדר: שעון דיסק: - סרט: - בנאדם: - חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: היום נפגשת עם חברים: לפני כמה ימים הסרט האחרון שראית: הסימפסונס הריח האחרון שהרחת: ריח של מזגן הרעש האחרון ששמעת: רעש של טפטוף הספר האחרון שקראת: פינוקי, 1997 המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "למה לעזאזל המזגן מטפטף בדיוק כשאני עונה על השאלון?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: טכנאי מזגנים תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשבון תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לי כח אבל הדיסק הכי קרוב הוא דיסק צרוב של "זהות בדויה" והוא בשקית כזאת של דיסקים ולא בקופסה. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לא צריך לקחת את הפלאפון, לאבא שלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר של ביה"ס, במגירה מאחוריי מה אתה לובש כרגע? בגדים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: - השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: - השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: - שם של קרוב משפחה אהוב: - השם של חבר-אינטרנט אחד: - השם של המורה השנוא/ה עליך: שכחתי מה השם שלה, אני זוכר רק שבכיתה ז' היינו קוראים לה רקסי מאחורי הגב כי היא הייתה כלבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: - השם של חיית המחמד שלך (אם יש): גולף, כלב איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: לא שותה תה, זה בריא מידי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מזמן לא שיחקתי יומן יש לך לבצפר (אם יש): יומן חפציבה מחשב יש לך: דה.. מצלמה יש לך: דה.. פלאפון יש לך: דה.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מחשב כף-יד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? טלוויזיה ברקע איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פיירפוקס וזהו מה עשית לפני שענית על השאלון? השתעממתי נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? אני כל פעם חוסך למשהו מסויים ואז מבזבז הכל עליו עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו ? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? - פוסטרים או קירות חלקים? ריקות חלקים דיסקמן או MP3? אייפוד לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נויל יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להשתעמם יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממש לא למה? כי אני בקושי משתמש בו מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא.. אתה מרגיש יפה? לא.. למה? ככה אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? נראה לי שכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא יודע מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא יודע אתה מאושר? הרבה אישרו אותי במסנג'ר היית פעם מאוהב? לא כיף? - שיחקת פעם בסימס 2? כן, יומיים-שלושה מה אתה חושב על העם הבריטי? תמימים מידי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? היה טוב ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היום שבו אסיים את השאלון מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא יודע אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא סוף סוף סיימתי!

Meitarii

New member
ווואי בא לי בטובב..

שאלות כלליות:
שם: מיתר
יומולדת: 27.8.92
גובה: 1.65 ..
צבע שיער: חום כהה
צבע עיניים: חום
דברים אהובים: לישון
, לצאת , לבלות , חופש
להקה: אמממ..אין משו ספציפי
זמר/ת: אממ..רן דנקר!?
שחקן/ית: .רן דנקר
אוכל:סלטים מכל הסוגים והמינים
בגד: .ג'ינס
סתם חפץ בחדר: מחשב
דיסק: אמממ...
סרט:
בנאדם: הבסט פרינד..
חדר בבית: מקלחת מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: אממ..לפני חצי שעה עם אמא
שמעת מוזיקה: היום מתישהו
נפגשת עם חברים: אתמול,במסיבה
הסרט האחרון שראית: אממ..לא זכור לי
הריח האחרון שהרחת: סיגריות
, ראית שלא כ"כ עזב אותי היום למרות שהתקלחתי פעמיים
הרעש האחרון ששמעת: הצעדים שלי בבית..
הספר האחרון שקראת: בטח איזה משהו לביצפר..
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: לא בא לי יומולדת , החיים זבל
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: הוא..
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין
אופני כושר שהעברתי לחדר
, שמאל
מחברת..
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? של מט"ח משו לביצפר
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אביב , בשתיהם
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אדיפוס המלך
משו לביצפר..
מה אתה לובש כרגע? טייץ וגופיה
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לחפש תעסוקה אחרת.. name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אדוה
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אבי
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אוראל
שם של קרוב משפחה אהוב: דנה
השם של חבר-אינטרנט אחד:בן
השם של המורה השנוא/ה עליך: עידית
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: עזבו..
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס:לימון-תות משו כזה
קפה אתה שותה: שום קפה
ואיזה תה: כנ"ל
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס
יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין
מחשב יש לך: XP ?
מצלמה יש לך: canon
פלאפון יש לך: אממ.. בד"כ מוטורולה V3X אבל הוא התקלקל..עד שעד שהביטוח יסדר מוטורולה V3..
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חוט מגניב שמשנה צבע חחח
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד..כולם יצאו..
עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת
מה אתה שומע? את הטלוזייה ברקע
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר,אייסיקיו
, אינטרנט
מה עשית לפני שענית על השאלון? כתבתי בפורום
נהגת? לא
התנשקת? לא
טסת לחו"ל? לא
ביזבזת את כל הכסף שלך? כן
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? אויי..לא
נשארת ער לילה שלם?כן
עבדת במשהו והרווחת כסף? כן
או/או.
יס או הוט? יס
מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו
קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ
שחור או לבן? לבן
מחשב או טלויזיה? מחשב
ספה או כורסה?אממ..ספה
ארנק או קופה? קופה
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? ראשוןן
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי
בשר או חלב? אמממ..חלב
פסטה או סלט? סלטט
שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס
אמריקה או אנגליה? אמריקה
ישראל או מקום אחר: ישראל
רוק או פופ? אממ..פופ ?
פוסטרים או קירות חלקים? חלקים
דיסקמן או&nbs

Meitarii

New member
המשך..

דיסקמן או ? MP3 MP3
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סילי
יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצאת
יש לך חשבון פלאפון גבוה? אממ..200 ככה.
למה? כי אני אוהבת לדבר בטלפון..אבל אם לא הייתה הגבלה זה גם היה מגיע ל700
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS
אתה עושה גבות? כן
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן..
אתה מרגיש יפה? אממ.. תלוי,לדעתי אני בסדר..
למה? כל אחד והדעה שלו
אתה ביישן או פתוח?פתוחה
מה הצבע האהוב עליך? אדום , תלכת
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אני קנאית
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את האף
אתה מאושר? עכשיו , לא.
היית פעם מאוהב? כן
כיף? שגם הצד השני מחזיר..
שיחקת פעם בסימס 2?כן
מה אתה חושב על העם הבריטי? מצחיק
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? צריך לתרום למדינה..
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל ..אבל לא שרימפס חזיר ושטויות כאלה
למה?כי זה מגעיל
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לא זכור לי אחד ספציפי.. מאמין ב-
אלוהים? כן
רוחות? לא
חיים שלאחר המוות? כן
גלגול נשמות? לא
פיות? לא
מלאכים?כן
ערפדים? לא
אהבה ממבט ראשון? כןןןןןןןןן
אהבה וירטואלית: לא
אהבה בשלט רחוק?אממ..תלוי

DEANC

New member
בלי מדגישומטיק!

שאלות כלליות:
שם: דין.
יומולדת: 22/3/92
גובה: 1.74
צבע שיער: אומרים ששטני, שיהיה.
צבע עיניים: כחול וצהוב.
דברים אהובים: חברים, מחשב, משפחה, לאכול, לישון...
להקה: S
זמר/ת: זמר בודד? בעייתי, לא שומע הרבה כאלה.
שחקן/ית: . אני אוהב את טום הנקס וניקולס קייג'.
אוכל: קישקע
כמה זמן שלא אכלתי את זה...
בגד: . ג'ינס וחולצה חלקה (לבנה).
סתם חפץ בחדר: מיטה.
דיסק: Sum 41 - Chuck
סרט: פורסט גאמפ, ממש אהבתי כשראיתי.
בנאדם: אני.
חדר בבית: החדר שלי.
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: לפני חצי דקה, עם אמא.
שמעת מוזיקה: עכשיו.
נפגשת עם חברים: אתמול בערב.
הסרט האחרון שראית: הארי פוטר וגביע האש - היום.
הריח האחרון שהרחת: עכשיו הרחתי משהו שלדברי אמא שלי הוא עץ, אני מאמין שזה נרקומן מהבנין הסמוך.
הרעש האחרון ששמעת: לא זוכר.
הספר האחרון שקראת: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, עכשיו אני קורא אותו באנגלית.
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: 'שיט, למה כל כך חם? אוף, אמא שוב כיבתה את המזגן ולא הודיעה לי'
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: /
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך.
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? השמאלית בקיר, הימנית בכלום.
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק שהקליט השומר של בית הספר, הוא נתן לי אות לפני 4 חודשים בערך ועדיין לא הקשבתי לו.
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? היוצאת האחרונה הייתה לאמא, הנכנסת האחרונה גם מאמא.
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר ואבן החכמים - אחותי בדיוק סיימה לקרוא וכנראה שאתחיל את הסדרה מחדש בעצמי.
מה אתה לובש כרגע? בוקסר, רוצה להצטרף אלי?
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אין לי מושג.
name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: תומר.
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא יודע.
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא יודע, כנראה איתי/קפצן/גרשי.
שם של קרוב משפחה אהוב: רותם.
השם של חבר-אינטרנט אחד: אופיר.
השם של המורה השנוא/ה עליך: ענת סיני - לשון.
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: כותב השאלון.
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יהלי, היא חיית מחמד מסוג 'אחות קטנה'.
איזה... <

DEANC

New member
גם זה בלי

איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה (חזק).
קפה אתה שותה: נס, 2 קפה 4 (לפחות) סוכר. משתדל בכוס הגדולה (400-500 מ"ל לדעתי).
ואיזה תה: ארל גריי חזק, 4 סוכר, 1 דבש וחלב.
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו משחק דפדפן נחשב? האטריק.
יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין.
מחשב יש לך: פנטיום 4 בסיסי של אינטל.
מצלמה יש לך: אין, יש אחת בפלאפון ואחת למחשב.
פלאפון יש לך: סמסונג E250.
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: זין גדול.
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם אף אחד, כולם הלכו לישון.
עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד כרגע.
מה אתה שומע? Sum 41 - Some Say
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אייטונס, פיירפוקס, באג באקספלורר, אדאוור, אקסל ופנקס רשימות.
מה עשית לפני שענית על השאלון? התשובות כאן הן בכלליות בקשר לחיים, כן?
נהגת? לא.
התנשקת? כן.
טסת לחו"ל? כן.
ביזבזת את כל הכסף שלך? לא.
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן.
נשארת ער לילה שלם? כן.
עבדת במשהו והרווחת כסף? כן.
או/או.
יס או הוט? הוט.
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר.
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב.
שחור או לבן? לבן.
מחשב או טלויזיה? מחשב.
ספה או כורסה? ספה.
ארנק או קופה? ארנק.
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע.
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב.
כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם.
בשר או חלב? בשר.
פסטה או סלט? פסטה.
שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל.
אמריקה או אנגליה? אמריקה.
ישראל או מקום אחר: בעייתי, יש פה הרבה חרא אבל זה הבית.
רוק או פופ? רוק.
פוסטרים או קירות חלקים? חלקים.
דיסקמן או ? MP3 MP3.
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב.
סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא.
יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להפגש עם חברים, להיות בפורומים, להקשיב למוזיקה...
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא.
&nbs

DEANC

New member
וגם זה...

סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא.
יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להפגש עם חברים, להיות בפורומים, להקשיב למוזיקה...
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא.
למה? כי אני לא אוהב לדבר הרבה בטלפון (בן ולוטם - זה לא אישי)
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות.
אתה עושה גבות? לא
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא.
אתה מרגיש יפה? אני בסדר.
למה? כי ככה.
אתה ביישן או פתוח? אני פתוח לאנשים, ביישן בלהתחיל איתן.
מה הצבע האהוב עליך? לבן.
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום, זה אני.
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להעלים כמה חצקונים.
אתה מאושר? כמובן.
היית פעם מאוהב? לא.
כיף? כרגע? סבבה.
שיחקת פעם בסימס 2? לא.
מה אתה חושב על העם הבריטי? סבבה.
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס - חובה.
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מוצדקת.
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני למרות שאם מישהו יראה אותי כותב עם יד ימין הוא יהיה בטוח שאני שמאלי.
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל והרבה
למה? כי אני אוהב לאכול, בעיקר בשר.
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: עזוב'תי באמא'שך.
מאמין ב-
אלוהים? לא.
רוחות? לא.
חיים שלאחר המוות? לא.
גלגול נשמות? לא.
פיות? לא.
מלאכים? לא.
ערפדים? לא.
אהבה ממבט ראשון? בעברית זה נקרא חרמנות.
אהבה וירטואלית: לא.
אהבה בשלט רחוק? לא.

DelbariX

New member
בא לי../images/Emo13.gif

שאלות כלליות: שם: חן גיל: 15 וארבעה יומולדת: 5.5 גובה: איזור המטר 70 צבע שיער: חום-שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים: מוזיקה להקה: לינקין פארק זמר/ת: שחקן/ית: . סטיבן קארל, אשטון קוצ'ר, ג'סיקה אלבה אוכל: כל דבר מתוק בגד: . ג'ינס זה אידאל סתם חפץ בחדר: מזגן דיסק: meteora סרט: עיר החטאים בנאדם: חברים חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפי המסנג'ר 1:11 שמעת מוזיקה: לפני שעה וחצי נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: Knocked up מומלץ
הריח האחרון שהרחת: השמפו הרעש האחרון ששמעת: המקשים של המקלדת הספר האחרון שקראת: התחלתי לקרוא "כמו גחליליות" ואז נזכרתי שאני לא אוהב לקרוא אז הפסקתי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: ידידה שלי שהשאילה לי את הספר ^ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ^ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום וכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סרט שצרבתי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? מחבר ולחבר קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ללמוד C מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודע עדין, אולי לישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אייל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: זאת מהפרסומת של השמפו "איזה יופי את נראית" בעעע השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: פאק לא זוכר.. הכי רחוק שאני זוכר זה מהגן, קראו לו ארז שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: :\מתנגד למושג השם של המורה השנוא/ה עליך: מאיה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): reni איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אירוויז קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: לא שותה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: לא משהו מיוחד מצלמה יש לך: בפלאפון פלאפון יש לך:סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? It End Tonight של אול אמריקן ריג'קט איזה חלונות פתוחים לך במחשב? התיקייה של הסרטים, אייטונז, מסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי סרט נהגת? פעם אחרונה לפני כמה שנים באוטו של אבא נמאס לי

Behind BlueEyes

New member
משעמם לי סתם קמתי מוקדם!! =(

שם: עדי גיל: 15 יומולדת: 14.8 גובה: 1.56? בערך צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול דברים אהובים: להקה: בלאק איד פיז זמר/ת: אבריל לאבין, שירי מימון.. שחקן/ית: קיאנו ריבס, ג'ימס לפרטי אוכל: ספגטי, פיצה בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: מיטההה דיסק: סרט: ארמגדון בנאדם: משפחה חדר בבית: שלייי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: ספיד הריח האחרון שהרחת: אממ הבושם שלי הרעש האחרון ששמעת: טלפון הספר האחרון שקראת: אין כזה >< המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שונאת מחזור ?< הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמ אממ..אפחד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ליפסטיק תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כיסא קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? למי יש כוח חחחח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לבית ילדים להגיד שאני לא עובדת היום, והתקשר- ידיד קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? שורשים מכיתה ז' מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אממ לחזור לישון כי סתם התעוררתי מוקדם בסוף אני לא עובדת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין אחת שהיא ה-כ-י השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין כזה..ראה לי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אממ אמ יובל? שם של קרוב משפחה אהוב: כוווווולםם :) השם של חבר-אינטרנט אחד: אין השם של המורה השנוא/ה עליך: ממ אוי יש כמה.. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לאדעת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): קוקיייייי חחח סתם ככה אני קוראת לו איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: נס ואיזה תה: לא אוהבת משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: גם לא יומן יש לך לבצפר (אם יש): אני יקנה מחשב יש לך: מן הסתם מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מממ לאדעת כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? לא מחוברת עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תמונות ואינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי בטלפון נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? אממ לא ממש נשארת ער לילה שלם?כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ררר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף סתיו שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? אממ מחשב ספה או כורסה? לאמשנה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? פה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלבבב ! פסטה או סלט? אממ שניהם.. סלט בבוקר ופסטה אחה"צ :) שניצל טופו או שניצל רגיל? מזה שניצל טופו חחח אמריקה או אנגליה? לאדעת ישראל או מקום אחר: יזראלללל :) רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3 אמ פי!! לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ לא משו מיוחד יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? קניות, לישון, סתם להסתובב עם חברות וכאלה.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לאדעת האמת חחח למה? כי אנלא בודקת >< מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסמס אתה עושה גבות? פעם במאה שנה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברור אתה מרגיש יפה? אממ סבבה כזה למה?ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי.. מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק? אין כוח להמשיךךך

saryle

New member
טוף נו

שם: שרי גיל: 15 ושלושה ימים יומולדת: 23.8.92 גובה: 159(עד לפני שלושה ימי הייתי בטוחה שאני 162, עכשיו אני בדיכאון) צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: חתולים 3> להקה: ביטלס זמר/ת: דון מקלין3> שחקן/ית: .אדוארד נורטון3> אוכל: שניצל כרובית (לא מוכן, כזה שעושים בבית) בגד: סנדלי שורש נחשב בגד? סתם חפץ בחדר: כדור שלג מגניב מפראג דיסק: אמריקן פאי של דון מקלין סרט: שיער (סתם בא לי מסיבה לא ברורה בנאדם: אמא (בא לי מסיבה מאוד ברורה, היא יושבת לי עכשיו מול הפרצוף למרות שהיא אמורה לעבוד...ארג.... חדר בבית: בית הפיפי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: בטלפון-אתמול, באמת-היום עם אמא... שמעת מוזיקה: ברגע זה נפגשת עם חברים: שלשום הסרט האחרון שראית: הקדושים מבוסטון בפעם המיליון הריח האחרון שהרחת: קוטג' מקולקל הרעש האחרון ששמעת: אמא מקטרת הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 7 (אני עדיין עובדת על זה...) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: וואי אני קוראת לאט הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עידו, המדריך שלי בתנועת נוער תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? אם הייתי מושיטה את היד עוד קצת (מה שאני יכולה אבל לא אעשה) הייתי מגיעה למסך, אבל זה הורס אותו תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קופסא חלקה וריקה... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אני התקשרתי לשון(מהתנועה) והתקשרה אליי לינוי (חברתי הטובה) קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פטר... מה אתה לובש כרגע? עדיין פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לענות על השאלון...זה יקח נצח השם של החבר/ה הכי טוב/ה: קארין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: בלטריקס לסטריינג' (לא באמת בנאדם אבל אני שונאת אותה) השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: קארין (אותה אחת) שם של קרוב משפחה אהוב: סבא פישל השם של חבר-אינטרנט אחד: גל השם של המורה השנוא/ה עליך: ריקי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לאדעת... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אלי (אח שלי) מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שיש... קפה אתה שותה: לא שותה..זה רע ואיזה תה: משהו פלצני עם תפוחים משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: חידה נחמדה כזאת שמתחלפת כל יום יומן יש לך לבצפר (אם יש): מגניב כזה שהדבקתי עליו ציור שאני ממש אוהבת מחשב יש לך: לא יודעת...אני לא מבינה בזה מצלמה יש לך: כנ"ל פלאפון יש לך:אורנג'... סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ראקי פוטר 7!!! אבל כבר הפנמתם את זה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע? אפחד... מה אתה שומע? דון מקלין איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה, מסנג'ר וסודוקו מה עשית לפני שענית על השאלון? התחלתי את הסודוקו... נהגת?לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? אכן כן ביזבזת את כל הכסף שלך?לא... עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר! קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן? לבן (צבע בית חולים) מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה? כורסא ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלב (צמחונונה) פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל כרובית! אמריקה או אנגליה? אנגליה 3> ישראל או מקום אחר: אנגליה3> רוק או פופ? כל דבר עדיף על פופ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או MP ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כרגע, הארי פוטר הארי פוטר הארי פוטר יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי יש לי מסלול משתלם?! מאיפה לי... מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות, אפשר להיות ציני אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברור! שאהיה שעירה כביום היוולדי? (אתם רואים? קשה להיות צינית בכתב) אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אני לא עושה גבות? מאיפה לי? אתה ביישן או פתוח? פתוח רק ליד מי שאני יודעת שיהיה פתוח גם הוא מה הצבע האהוב עליך? ירוק נראה לי מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לסמוך יותר על אנשים, להאמין בעצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להפוך ל162 במקום 159 אתה מאושר? כן, יש שביתה היית פעם מאוהב? נראה לי... כיף? ממפ? שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מאוהבת בהם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס, אחרת איך אני אעשה שנת שירות? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא סגורה על זה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונונה למה? אידיאולוגיה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לפני שלושה ימים היה לי יומולדת, ויצאתי עם כמה חברה לאכול והם עשו לי הפתעה, איזה חמדמדים מאמין ב אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא, אונס וירטואלי, זה כבר אפשרי (מה אתם יודעים? אפשר להיות ציני בכתב) אהבה בשלט רחוק? לא...

abs7

New member
עניתי.. איזה מייגע =/

שם: אריאל גיל: 15 וחצי יומולדת: נו אמרתי בפורום 1000 פעם !
גובה: נמוכה =/ צבע שיער: חום כהה (יש כאלה שיגידו שחור) צבע עיניים: חום דברים אהובים: ואי אממ.. מסעדות, מסיבות, שיחות נפש לתוך הלילה ועוד מלא.. להקה: סינרגיה זמר/ת: אין זמרת ספציפית. שחקן/ית: אין :] אוכל: פסטה פסטו בגד: שורט ג'ינס סתם חפץ בחדר: כוס אגורות שקישטתי בעצמי... מזה יפה
סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח! בנאדם: יש כל כך הרבה... אמא, החברות הכי קרובות ועוד כמה אנשים חשובים. חדר בבית: החדר שלי @!#
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אממ 5 דקות?! שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת נפגשת עם חברים: אתמול/היום בלילה הסרט האחרון שראית: שחקי אותה מותק הריח האחרון שהרחת: ריח של סיגריות אתמול במסיבה :/ הרעש האחרון ששמעת: הרעש של המוסיקה שאני שומעת עכשיו ?! הספר האחרון שקראת: אנה פרנק המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני חייבת להתקשר לחברה שלי כדי ללכת לקניון ולהחליף תג'ינס. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך של המחשב?! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אחת בקיר אחת לא נוגעת. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לי דיסקים פה בקרבת מקום. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי האחרונה שהתקשרה אלי ב-3:22. ואני התקשרתי לאחי ב12:54 קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מילון אוקספורד :/ סוג של ספר... מה אתה לובש כרגע? פיג'מה של פופאי מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לשוטט באינטרנט name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נווו לא אני לא חושפת שמות פה! השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין בנאדם כזה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אוי למה נראלכם שאני זוכרת ?! שם של קרוב משפחה אהוב: מ' השם של חבר-אינטרנט אחד: ק' השם של המורה השנוא/ה עליך: ר' השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: עזבו אותי מזה עכשיו... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין..
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: כן קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: לא שותה תה אם כן אז רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא מחשב יש לך: מאיפה אתם חושבים שאני עונה לכם על השאלון מצלמה יש לך: לא פלאפון יש לך: ברור סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אני להשווצה זה לא מספיק ? סתם סתם ;] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כולם ישנים בשעות האלה.. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? All out of love איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אממ המירק, הווינדוס מדיה פלייר, התיקיה שלי וזהו נראלי... מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי נהגת? לא התנשקת? :X טסת לחו"ל? לא ביזבזת את כל הכסף שלך? חחח כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן
נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כל הזמן ! או/או. יס או הוט? הוט ! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? זה באלי בתקופות פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ בתוכנות מסרים לא אבל בחיים לפעמים אריק.. יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן :S למה? כי אני מכורה לפלאפון מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמס אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? אחרים צריכים להגיד מה אני לא אני. למה?כי ככה אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? ירוק/ורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? ברור כיף? כןן חח שיחקת פעם בסימס 2? מישהו לא ?! מה אתה חושב על העם הבריטי? כלום מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס #@! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא הייתה צריכה להיות אחת כזו ! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? כי אני אוהבת בשר גם ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היו כמה כאלה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? ממ כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

עונהההה משעמם...

שאלות כלליות: שם: מור גיל: 16 יומולדת: גובה: 25/4/91 צבע שיער: חום-שחור צבע עיניים: חום ככה דברים אהובים: סוסים,מכבי חיפה(גם עם הם במשבר),את החברים שלי,המדריכים,ועוד... להקה: כל מיני זמר/ת: יוני בלוך..ואפשרת גוש שחקן/ית: אין לי בראש כרגע אוכל:של סבתא!!! בגד: דגמח וכל מה שהוא משוחרר ולא צמוד!!!טי-שרטים וחולצות לא מודות שכיף ללכת איתם!! סתם חפץ בחדר: מזוודות מעל הארון חחח דיסק: אבריל לאבין חחח(האמיתית....המבינים יבנו) סרט: הגבר המושלם!! בנאדם: אבא!! חדר בבית: הממד.... מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני 10 דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול בצהריים הסרט האחרון שראית: אתמול הריח האחרון שהרחת:הבשולים של סבתא אתמול... הרעש האחרון ששמעת: עכשיו ...המזגן... הספר האחרון שקראת: לפני יומים...סיימתי אותו גם... המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: עכשיו...... הבנאדם האחרון שחשבת עליו: המדריכה שלי... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אני במחלקת נוער אני לא מוצאת דיסק בקרבת מקום..... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לחברה של בן דוד שלי...ויקיר אחרי המחלקת התקשר אלי... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?ארץ יפה....נו...ספרי מחלקת=S מה אתה לובש כרגע? חולצת טי-שרט ומחנס דגמחי... מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?להכין שלט למדריכים החדשים...ואז לראות איפה אנשים... name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:עדן השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לילך השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: וואי לא זוכרת... שם של קרוב משפחה אהוב: מיכה השם של חבר-אינטרנט אחד:עידן השם של המורה השנוא/ה עליך:אביבה קיניייייי
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לילך השם של חיית המחמד שלך (אם יש):פוקר איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אני שונאאאאת מסטיקים!! קפה אתה שותה: אייס קפה!!....מזה משנה של איזה חברה העיקר שזה טעייים ואיזה תה: ויסוצקי...רגיל.... משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדיין לא קניתי מחשב יש לך:המוח של המחשב רגיל...והמסך דק... מצלמה יש לך: סוני ... פלאפון יש לך:פלאפון מוטורולה V3 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אין לי..... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עם משפחה ועוד כמה חברים עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו אף אחד.... מה אתה שומע? אפשרץ גוש- שוב... איזה חלונות פתוחים לך במחשב? כל השיחות עם אנשים....ואוולה... מה עשית לפני שענית על השאלון?דברתי עם יקיר נהגת?עוד לא בקרוב.... התנשקת? כן... טסת לחו"ל? כןןןןן ביזבזת את כל הכסף שלך?לא.... עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן.... נשארת ער לילה שלם?כן.... עבדת במשהו והרווחת כסף?כן.... או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב וסתיו שחור או לבן? אין דבר כזה!! מחשב או טלויזיה? מחשב... ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו!!אין עליו עד כמה שהוא חור !!!! כסא מסתובב או כסא רגיל? כיסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם ידיות!! בשר או חלב? חלב!!!
פסטה או סלט? סלט... שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה!!!
ישראל או מקום אחר:ישראל!! רוק או פופ? לא זה ולא זה! פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים! דיסקמן או ? MP3 .....שMP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? עם אני בחדר אז מערכת,עם אני במחשב אז מין הסתם במחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?בסימנר קראו לי כאפיה והמדריכה שלי קרא לי פוצקי או פרנקלין...אבל בעיקרון אין משו...... יש לך חבר/ה? לא...יש הצעות!? חחח מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?להנותת יש לך חשבון פלאפון גבוה? כןןןן למה? כי אני מנהלת את החיים שלי דרך הפלאפון!! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אס אמ אסייים!!! אתה עושה גבות? כן.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ששששששששש זה סוד!!! אתה מרגיש יפה? לא.... למה?סתם.... אתה ביישן או פתוח?ביישן... מה הצבע האהוב עליך? כל גווני הכחול...והירוק... מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את הפנים שלי אני לא סגורה על מה בדיוק... אתה מאושר? כןןןן היית פעם מאוהב? כןןןן... כיף? כן.... שיחקת פעם בסימס 2?ברור!!!! מה אתה חושב על העם הבריטי? מוזר מידי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגיייס!!!!!.....למרות שזה לקח לי את המדריכים... מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? רשעייים ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית... אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל... למה?כי זה גלגל הטבע... ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:אין לי משו כרגע.... מאמין ב- אלוהים? כן... רוחות? כן... חיים שלאחר המוות?כן... גלגול נשמות?כן... פיות? לא... מלאכים?בערך... ערפדים? לא.... אהבה ממבט ראשון? נראה לי.... אהבה וירטואלית: בחיים לא!! אהבה בשלט רחוק:לעולם לא!!!!

כי ממש משעמם לי ואין לי כוח להתחיל עבודת חופש

שם: טל גיל: 15 יומולדת:18/5/92 גובה: 1.65 צבע שיער: שטני בהיר. יש כאלה שאפילו אומרים בלונדיני:O צבע עיניים: לא מוגדר כלכך.. משהו בין חום לירוק... דברים אהובים: החיים?! להקה: קשה, לא משהו ספציפי, שומעת הכל.. זמר/ת: כנ"ל שחקן/ית: .כנ"ל אוכל:אבטיח ואבוקדו!!! בגד: חולה על חולצות!! וגם על ג'ינסים... סתם חפץ בחדר: פה הדוב!!! דיסק: ממ...שוב, אין לי מישהו/משהו ספציפי... סרט: קאמפ! בטח אפחד לא מכיר... בנאדם: אני!! חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חצי שניה בטלפון... שמעת מוזיקה: תוך כדי.. נפגשת עם חברים: היום בעבודה. כולם באו לקניות.. הסרט האחרון שראית: ואו.. מלא זמן לא ראיתי סרטים!! הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי.. הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה? הספר האחרון שקראת: פפפפפפ.. אני תולעת ספרים. אבל כשאני מתחילה לקרוא אני לא זזה עד שהספר לא נגמר. אז כבר שנים שלא קראתי בגלל מחסור בזמן=( המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה הספר האחרון שקראתי? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ידיד טוןב שכרגע סימתי לדבר איתו... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בפלאפון.. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אחת בכלום, השניה בשולחן.. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?פדיחה, שנים שלא קניתי דיסקים.. אז העליון הוא של המורדים
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הוא בדיוק מעביר נתונים מהמחשב. האחרון שהתקשר חבר שהעיר אותי ב3 כשבשש הייתי צריכה לקום לעבוד
. האחרון שהתקשרתי אליו- ידיד אחר שצריך לשכנע אותו לבוא ללונה פארק. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?מתמטיקה
וזה ספר של פאקינג 1050 עמודים!! מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצת עבודה... מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?ללכת ללמוד מתמטיקה|חבול\ name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: גל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:סער השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ממ.. קיבוץ אז את כל השכבה כשנכנסתי לבית תינוקות בגיל 3 חודשים.. שם של קרוב משפחה אהוב: עומר השם של חבר-אינטרנט אחד:ממ.. עדי.. השם של המורה השנוא/ה עליך:לילך. היא הרסה לי את התעודה המושלמת שלי!! חחח השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אוה... חבר שראה חבר אחר שלנו ברגעיו האחרונים.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין.. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט תכלת.. קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: נענע עם מלאמלאמלא סוכר! משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת.. האחרון היה סימס.. יומן יש לך לבצפר (אם יש): פנקס קטן שנכנס לקלמר. מחשב יש לך: מן הסתם.. מצלמה יש לך: כן... פלאפון יש לך:כן.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: משחק אלקטרוני שב-20 באלות עולה על חפץ/חיה/ משהו שחשבת עליו!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כמה חברים.. עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו אפחד.. מה אתה שומע? כל גלג של בועד מעודה |מלך| איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, אימיול, מדיה פלאייר, תקיית שירים, שתי חלונות אינטרנט ותקיית של הורדות מהאמיול.. מה עשית לפני שענית על השאלון? הסתכלתי על הרשימת תרגילים לעבודת חופש, חטתפתי שוק וסגרתי את החלון אינרנט הוא... נהגת? בגיפ של אח שלי הקטן!!! וגם בקארטינג! התנשקת? כן.. טסת לחו"ל? כן.. קנדה, הולנד, בלגיה והייתי גם כמה פעמים בסיני.. ביזבזת את כל הכסף שלך?מממ.. את כל המזומן.. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן.. הלכיה במסע חוף.. נשארת ער לילה שלם?בטח..כמעט כל לילה:O עבדת במשהו והרווחת כסף? כן! כבר שנה שלמה בעבודה קבועה! או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר!!! קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ!!! שחור או לבן? לבן! מחשב או טלויזיה?ממ... מחשב.. ספה או כורסה?כורסא.. ארנק או קופה? קופה!!!חח המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אין על הקיבוץ! כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי. בשר או חלב? בשר!!! פסטה או סלט? פסטה. סלט זה יאח.. שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל! אמריקה או אנגליה? אמריקה.. ישראל או מקום אחר: ישראל!! ציונות אמיתית! רוק או פופ? ממ.. נראלי שפופ.. פוסטרים או קירות חלקים? חלקים.. דיסקמן או ? MP3 MP3... לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב.. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ממ.. אתם תגככו, אז טל.. יש לך חבר/ה? ממ.. בקשר לא ממש מוגדר.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, טלוויזיה, חברים! ואני הולכת גם להדריך שנה הבאה.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? מה זה גבוהה? אבל יש לי אחלה תוכנית.. אז ביחס לאחרים ממש זול לי! למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? ממ.. תלוי.. יותר קל בשיחה.. אתה עושה גבות? רק אמצע, יש לי צורה טבעית ממש יהפ! אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? שחי, רגלים... אתה מרגיש יפה? כן. אני שלמה לגמרי עם הוף שלי!! למה? אתה ביישן או פתוח?ממ.. דיי פתוחה.. מה הצבע האהוב עליך? כחול! מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? באופי?! אני מרגישה שאני קצת אובר פרפקציוניסטית.. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שוב, אני שלמה עם אין שאני נראית... אתה מאושר? כן! היית פעם מאוהב? אני חושבת שכן. ז'תורמת- חלכו תדעו אם זו באמת התאהבות... כיף?כן! שיחקת פעם בסימס 2? כן! מה אתה חושב על העם הבריטי? נימוד מדהים! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס~!!!!!! יש לי רתיעה ממשתמטים... מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? הייתי בעד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. שתי הידים בפוליטיקה.. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל למה?כי זה הטבע של האדם.. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ואו.. ממש קשה... אין משהו ספציפי, אני נהנת ליות.. מאמין ב- אלוהים? לא.. רוחות? לא.. חיים שלאחר המוות? לא.. גלגול נשמות? סוג של.. פיות? לא.. מלאכים?לא. ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן... אהבה וירטואלית: לא כלכך.. אהבה בשלט רחוק? לא.. נגמר?!

../images/Emo124.gif משעמם לי!

שאלות כלליות: שם: עדן גיל: 15 וחצי (נו כמעט
) יומולדת: 8.4 גובה: 1.68-1.69 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום דברים אהובים: משפחה, שינה, ציור, חברות, מחשב, טלוויזיה, אוכל, סמולוויל, מוזיקה, כתיבה וכו'.. להקה: יש ממש הרבה, 3DD, three days grace, POD, radiohead, breaking benjamin, hoobastank, שוטי הנבואה
, linkin park, limp bizkit, HIM, Smashing Pumpkins, The Beatles, KoRn, red hot chilli peppers, lifehouse, travis, foo fighters, arctic monkeys, weezer, crossfade, Puddle Of Mudd, Finger Eleven, Bright Eyes, Death Cab For Cutie, Good Charlotte, Hinder, Jimmy Eat World, Muse, OK Go, Smile Empty Soul, The Rasmus, Staind. יש עוד אבל בגדול אלה.. זמר/ת: ברי סחרוף
. רוב המוזיקה שאני שומעת זה להקות... שחקן/ית: . אדם ברודי
ועוד כל מיני חתיכים
חח סתם, הוא שחקן טוב
אוכל: שוקולד
בגד: . אני יודעת
אני ממש אוהבת סווצ'רים גדולים כאלה בחורף
סתם חפץ בחדר: מיטהההה
דיסק: אין לי מושג... סרט: כנ'ל בנאדם: כל המשפחה המצומצמת
חדר בבית: החדר שלי ברור מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 10 דקות שמעת מוזיקה: עכשיו... נפגשת עם חברים: ממ, לא יודעת.. כמה ימים נראה לי... הסרט האחרון שראית: היירספריי
הריח האחרון שהרחת: ריח של הבית כזה הרעש האחרון ששמעת: אח שלי צועק
הספר האחרון שקראת: "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שורפות לי השפתיים
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך?
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד ימין - אוויר, יד שמאל - מאוורר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? זו טייקון רולר-קואוסטר 2. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה לאבא, נכנסת מחברה.. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? בני גורן :S מה אתה לובש כרגע? בוקסר וטישרט בית מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות טלוויזיה, אם לא יהיה מה לראות אני יכין שיעורים
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אחותי התאומה כמובן, אבל סתם חברה הכי טובה - אדר. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא שונאת אף אחד השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: סתם חבר/ה או חבר? לא הבנתי ^^. שם של קרוב משפחה אהוב: רום השם של חבר-אינטרנט אחד: ירדן השם של המורה השנוא/ה עליך: עד עכשיו - גלית. אבל שנה הבאה - מורות חדשות השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין ממש... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פיליפ P: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שיש
קפה אתה שותה: לא שותה קפה! ואיזה תה: הרגיל הזה... משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס? P: מזמן לא שיחקתי במשחק של ממש.... יומן יש לך לבצפר (אם יש): שחור כזה שהולך להיות מצופה בבדיחות בזוקה בקרוב :) מחשב יש לך: מעפן
מצלמה יש לך: קודאקC433
פלאפון יש לך: צביקה פיק
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ממ.......... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת... מה אתה שומע? On the other side - smile empty soul. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, פורום שישיסטים ומדיה פלייר. מה עשית לפני שענית על השאלון? החלפתי בגדים
נהגת? אף פעם התנשקת? X: טסת לחו"ל? כתה ו'.
ביזבזת את כל הכסף שלך? לא זוכרת, זה קורה הרבה
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לפני שבוע בערך נשארת ער לילה שלם? אההה, לפנה שבועיים אאל'ט. עבדת במשהו והרווחת כסף? בייבסיטר שעבר... או/או. יס או הוט? הוט
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר ברור D: קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב בבקשה :) או קור, רק לא גשם. בעצם גם קיץ לא אכפת לי כל עוד זה לא בבצפר... שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? תלוי מה יש לי לעשות/לראות בהם.. ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום הנוכחי כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב זה תמיד טוב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? לא טעמתי טופו :S נשמע בע. אז רגיל
אמריקה או אנגליה? לא הייתי באמריקה אז אנגליה
ישראל או מקום אחר: ישראל תמיד
רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? או מלא מלא פוסטרים או כלום דיסקמן או ? MP3 MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? אממ טייפ לא
או מחשב או מערכת:)

המשך ../images/Emo13.gif

סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מה אכפת לכם? P: יש לך חבר/ה? יש לי המון חברות וחברים
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממש לא. למה? כי אני חסכנית
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים אתה עושה גבות? איך אפשר לעשות גבות?
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים :X אתה מרגיש יפה? שלמה עם עצמי
למה? ככה אתה ביישן או פתוח? ביישנית מאוד מה הצבע האהוב עליך? אדום ואפור כהה מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שומדבר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כל מיני.. אתה מאושר? משתדלת
היית פעם מאוהב? כן כיף? לא, ובטח לא כמו שעושים מזה ם: שיחקת פעם בסימס 2? לא! שונאת סימסססס!!!!!111 מה אתה חושב על העם הבריטי? אחלה עם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס, מי שלא בעיה שלו מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: גם וגם, עדיפות לשמאל חח אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת ההההההכולD: למה? כי בא לי וזה טעים! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודעת מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא ממש, נקווה גלגול נשמות? בערך פיות? לא
מלאכים? לא ערפדים? לא
אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? מה זה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss RockRose

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo210.gifאעעעעעעעע קיבלתי אותההה!!!../images/Emo99.gif

שאלות כלליות: שם: לוטם גיל: 15 ושליש
יומולדת: 3.4.92 גובה: 162
צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק וחום מסביב לאישון(אבל זה משתנה בהתאם לאורXDD) דברים אהובים: מוזיקהההה וסרטים
להקה: BEP זמר/ת: הפעם ישראלית - איה כורם שחקן/ית: .ג'סיקה אהבלה(אלבה) אוכל:שניצל בגד: .לא בגד, אלא נעליים - אולסטאר סתם חפץ בחדר: המערכת סטריאו שלי
דיסק: יש יותר מידי
, אבל אממ monkey business - BEP סרט: גריז
בנאדם: הא?
חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע שמעת מוזיקה: אמממ וואיי נראה לי אתמול
*מפעילה אייטונס* נפגשת עם חברים: אתמוללל הסרט האחרון שראית: החוק ע"פ ג'ורג'יה הריח האחרון שהרחת: הריח של הכלבה שלי שליקקה לי את הפרצוף לפני שנייה הרעש האחרון ששמעת: נביחות
הספר האחרון שקראת: סודות נעורים 7 (ולא אני לא פתטית - אני סתם מכורה
) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אוף למה בנים לא יכולים להיות ברורים הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עדי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במנורת לבה שלי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אחת - בחלון ואחרת - באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Maroon 5 - it won't be soon before long קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה יוצאת - ביקי ושיחה נכנסת- נראה לי בןבן קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מה אתה לובש כרגע? סתם חולצה של האפי טרי פרינדס ומכנס מוזר כזה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לקחת את הכלבה לוטרינר name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עדי(ויש כמה זה בעיהXD) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא שונאת אנשים...
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הא?!
שם של קרוב משפחה אהוב: סער השם של חבר-אינטרנט אחד:גיא השם של המורה השנוא/ה עליך:יש יותר מידי
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו::X השם של חיית המחמד שלך (אם יש): peach איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:טרופי קפה אתה שותה: לא שותה את הקקה הזה בעעע ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: >< יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדיין אין מחשב יש לך: פנטיום 4 נראה לי
מצלמה יש לך: אממממ לא
פלאפון יש לך:סוני אריקסון k610i סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:כלבה חדשההההההה
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? במסרים....
אם אף אחד אבל במסן עם ספיר עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו?אף אחד מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת?לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? אהא ביזבזת את כל הכסף שלך?מלא פעמים
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כןןןן מרוב החום
- רכיבה על סוסים נשארת ער לילה שלם?אהא עבדת במשהו והרווחת כסף? לא
או/או. יס או הוט? זלבדרק מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? תלוי איזה פוסטרים דיסקמן או ? MP3MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכתתתתתת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? וואיי יש לי מלא:S...אממ יש: לום לום, לוטמאמי, לוט, טוטק, חפציבה
...ויש עוד המוןןןןןןןןןן יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? יחסית לא למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים
אתה מרגיש יפה? אמממ...
למה?ככה אתה ביישן או פתוח?בזמן האחרון פחות הרבה פחות ביישנית מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא בטוחה שהייתי רוצה
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? פייייי משהו אחד
!!?!?!? אתה מאושר? כןכן היית פעם מאוהב? נראה לי כיף? ... שיחקת פעם בסימס 2?לא
מה אתה חושב על העם הבריטי? שהמבטא שלהם מציק מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בטח שלהתגייס~!!!!!! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה מבוססת:S ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה?ככההההההההההההה
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לרוץ בממטרות תוך כדי שירה קפיצות ודילוגים
מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים?לא ממש ערפדים? זה סוג של עטלף
אהבה ממבט ראשון? הידלקות?
ברור אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק?לא ממש הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה