כי מציון תצא תורה

odedee

New member
דפ"רים.

לעירייה אין שום זכות לאשר או לאסור מצעדים. זה ממש כמו הפגנה - כל שדרוש הוא אישור מהמשטרה - ויש אותו. ראש העירייה יכול לומר מה שבא לו, אבל אין לו שום מילה בעניין. הוא באותה מידה יכול לומר שמעכשיו אסור למכור דירות בירושלים להומואים - אף אחד לא שואל אותו. מה שיפה הוא שהיועץ המשפטי של העיריה כבר הודיע שלא יוכל לייצג אותה בביהמ"ש ביום ראשון, כי הוא אינו יכול להגן על ההודעה המפגרת הזו. ראש העיר סתם רצה לשלם ככה מס שפתיים ולהראות לציבור הדתי שהיה רוצה לבטל את המצעד לו היה יכול. זה מאד שקוף, וזה עדיין מכוער. אבל המצעד יצעד.

ro99

New member
כבר ראיתי בפורום לסבי אנגלי ../images/Emo10.gif

אוי, אהבת האל, אהבת האל... מתי יגיעו לקטע של "ואהבת לרעיך כמוך"? או שזה רק תופס לדוסים סטרייטים? מי שמכיר את הפאשקווילים למיניהם ואת השלטים שהחלאות האלו אוהבים לנפנף לצד הדרך במצעדים, יתהה קצת איך מפרשים את המילה peacefully במשפט previously passed off peacefully... ממש מעורר גועל עמוק.

ro99

New member
והנה הידיעה המקבילה

מהמהדורה האנגלית של הארץ. עזבו את הידיעה, תראו את התגובות. מי שחשב שדוברי אנגלית יותר נאורים, שיחשוב שוב. ממש רוצה להקיא כשאני קוראת את זה. הפסקתי אחרי מספר הודעות (בדרך כלל אני לא קוראת תגובות בעתונות הישראלית כי הם כל כך מזעזעות, אבל משום מה היתה לי אשלייה שהפעם אתבדה), אבל הספקתי אפילו לקרוא תגובה של אחד שקורא לעצמו מלומד וטוען שהומוסקסואליות זאת מחלה. נשאר עדיין משהו אחד בפורום הזה שחושב שישראל נאורה וסובלנית ומתקדמת בנושא ההומוסקסואליות?

ro99

New member
יש אלוהים! ../images/Emo8.gif Only kidding...

1:0 נגד הניאנדרטאלים!

Dublinoa

New member
סורי - שכחתי שהמקוצרת לא עובדת עם

הדפדפן הזה... התגובה היתה:

Nirvana0

New member
בהחלט שווה

*ללא נושא* גם אני אהבתי יותר! נו דאבלין תמיד מפתיעה

למעלה