כי כולנו חדשייייים

maor tur

New member
ברוך הבא! ../images/Emo65.gif

ברוך הבא! שתיהיה לך השתלבות קלה והתמכרות הרבה יותר!

../images/Emo89.gifברוך הבא../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בפורום,מתן
קוראים לי שיר
התמכרות והשתלבות נעימה

mataNDark

New member
אופס איזה דפוק אני

האתר הזה אגב קראתי באיזה שהוא מקום שבסרט השלישי יש איזשהוא רמז לספרים הבאים בסרט השלישי (ראיתי היום) אז בקטע ש"הרגו" את בקביק אז הרמיוני פשוט נמרחה על רון (זה אומר משהו שכולם יודעים שיקרה) עוד רמז זה שכשבקביק הגן עליהם מלופין (כשהיה אדם זאב) אז הרמיוני חיבקה את הארי אז אולי זה אומר משהו(
)

Evil T

New member
אם לא קראת את השישי אל תקרא

יש לי הרגשה כזאת שרון והרמיוני מאוהבים רמז: רון מקנא בהרמיוני שהתנשקה עם קרום רון נוקם בה ויוצא עם לבנדר הרמיוני רבה איתו ולא מדברת איתו חודשים והארי עם הרמיוני? לא סביר במיוחד, אפילו הזוי

../images/Emo187.gifאבל באוהל לפני המשימה

הראשונה של הטורניר <ספר רביעי> אני לא זוכרת אם זה היה כתוב בספר או שסתם עשו את זה בסרט רואים את הרמיוני גם נמרחת על הארי והיא הסתכלה עליו מוזר כזה:/

Evil T

New member
אוקיי.. אני אגיב:

1. בסדר יכול להיות שהיא באמת הייתה דלוקה עליו או משהו... זה עבר לה כי בספר השישי כל הסימנים מראים על זה שהיא מאובת ברון 2. בתקופה ההיא היא בכלל הייתה עם ויקטור 3. ג'ו אומרת בעצמה שרון והרמיוני יהיו ביחד בראיון בדף הראשי במוגלנט

mataNDark

New member
תודה אבל...

רציתי לקנות את השרביט המקורי של הארי מהסרט וקראתי את השישי
אגב יש גם שרביטים של: דראקו, דמבלדור, סנייפ, הרמיוני, רון, וולדמורט

שרביט של הארי? ../images/Emo12.gif

אני מזה לא בעניינים.. מה, יתנו לך חתיכת מקל מעוצבת יפה שתקעו בה נוצה וורודה? טוב, הגזמתי
אמממ... ברוך הבא, אני אור 13 מאיפשהו שלא אמור לעניין אותך
נו מילא, השתלבות מהירה ומענה
אה, סליחה, אתה לא המורה שלי לגיאוגרפיה. אז מהנה.

black robe

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה

yakovf2

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא !

עצה קטנה, עזוב אותך מהסרטים על הארי פוטר. הספרים פי אלף יותר שווים. דרך אגב נעים מאוד. שמי יעקב בן כ 28 מירושלים.

ToryMaster

New member
כי כולנו חדשייייים

ברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים לפורום, אנא שבו בנחת וקראו את תקנון הפורום לפני תחילת השימוש

למעלה