?!Another one?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
ד דנונה לייט New member 31/7/06 #11 שאלוהים יעזור..*מגלגלת עניים* כמה חדשים שיעזוא אלוהים!! טוב אבל ברוכע הבעה לפורומונו!! אני דניאלה. ספר קצת על עצמך!
שאלוהים יעזור..*מגלגלת עניים* כמה חדשים שיעזוא אלוהים!! טוב אבל ברוכע הבעה לפורומונו!! אני דניאלה. ספר קצת על עצמך!
A A Radcliffe New member 31/7/06 #16 וולקאם.../images/Emo129.gif רוצה לספר עוד קצת על עצמך [אני עמית. נעים להכיר] [נגני בס הם לא טיפשים]
H half blood Yemenite New member 31/7/06 #21 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני הדר, 16. ונגני בס הם אולי טיפשים, אבל ג'יי קיי רולינג היא לא רוצחת. השתלבות נעימה!
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני הדר, 16. ונגני בס הם אולי טיפשים, אבל ג'יי קיי רולינג היא לא רוצחת. השתלבות נעימה!
T ToryMaster New member 31/7/06 #27 כי כולנוווו חדשים!! אנא קראו את תקנון הפורום בצד שמאל של הפורום וברוכים הבאים .
נ נטע און ליין New member 31/7/06 #28 גם אני די חדשה... לא בתפוז....בפורום. אה..ואני לא יודעת מתי הספר השביעי ייצע אבל הסרט החמישי (הארי פוטר ומסדר עוף החול) יצא במאי 2007 = יום ההולדת הבא שלי!! בת 14 מר"ג
גם אני די חדשה... לא בתפוז....בפורום. אה..ואני לא יודעת מתי הספר השביעי ייצע אבל הסרט החמישי (הארי פוטר ומסדר עוף החול) יצא במאי 2007 = יום ההולדת הבא שלי!! בת 14 מר"ג
H half blood Yemenite New member 31/7/06 #34 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif גמאני נולדתי במאי^^ אני הדר, 16. ולפי מה ששמעתי הסרט יוצא ב13 ביולי 2007. השתלבות נעימה!
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif גמאני נולדתי במאי^^ אני הדר, 16. ולפי מה ששמעתי הסרט יוצא ב13 ביולי 2007. השתלבות נעימה!
B black robe New member 31/7/06 #35 אין לי כוח להגיב לכל שרשור...../images/Emo63.gif אז הנה זה מרוכז: ברוכים הבאים לפורום הארי פוטר
H Harry the Bloody New member 1/8/06 #38 זאת ההודעת הצטרפות הכי קצרה שראיתי אי פעם. ברוכהבא יופי של חתימה (not)