כ"כ נכון! [לגביי הנסטי] אגב, באיזה חור ליד ירושלים מדובר?
B B a 7 a K New member 6/6/07 #18 כ"כ נכון! [לגביי הנסטי] ../images/Emo45.gif אגב, באיזה חור ליד ירושלים מדובר?
O oO nam nam Oo New member 6/6/07 #29 החור המדובר הוא צור הדסה../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif נשמע מוכר?
B B a 7 a K New member 7/6/07 #47 כן!! מכירה את רומי כוריאל? כמה ישראלי. אה, אני מכיר עוד מישהי משם... מירב....מממ, השד יודע מה השם משפחה שלה. לומדת ברנה קסין.
כן!! מכירה את רומי כוריאל? כמה ישראלי. אה, אני מכיר עוד מישהי משם... מירב....מממ, השד יודע מה השם משפחה שלה. לומדת ברנה קסין.
מ מיטל עבד New member 6/6/07 #16 אני ../images/Emo9.gif שם: מיטל גיל: 16 וחצי מקום מגורים: טבריה מסר לאומה: אממ עברי שליטה תמונה[מומלץ שלכם]:
אני ../images/Emo9.gif שם: מיטל גיל: 16 וחצי מקום מגורים: טבריה מסר לאומה: אממ עברי שליטה תמונה[מומלץ שלכם]:
T tohar6 New member 7/6/07 #53 אני ) למרות שהגבתי קצת בעבר שם: טוהר ניצן גיל: 16 וחצי מקום מגורים: מצפה רמון ( מסר לאומה: שותים, מנגנים, שומעים עברי ואוהבים אחד את השני כי ככה אנשים תמונה :
אני ) למרות שהגבתי קצת בעבר שם: טוהר ניצן גיל: 16 וחצי מקום מגורים: מצפה רמון ( מסר לאומה: שותים, מנגנים, שומעים עברי ואוהבים אחד את השני כי ככה אנשים תמונה :
כ כל האהבה במלואה New member 6/6/07 #21 להלהלהלהלה שם:אורפז גיל:16 מקום מגורים:מעבר לקשת מסר לאומה:אין תמונה[מומלץ שלכם]:אני צילמתי
כ כל האהבה במלואה New member 6/6/07 #28 כאילו אני אסביר יש לי שעון ותמונה גדולה שלה בבית ..אז צילמתי את התמונה בפלאפון שלי והעברתי למחשב וזאת התמונה
כאילו אני אסביר יש לי שעון ותמונה גדולה שלה בבית ..אז צילמתי את התמונה בפלאפון שלי והעברתי למחשב וזאת התמונה
ה האגוש New member 6/6/07 #31 בסדר אבל כשאת אומרת : "אני צילמתי" , ליד תמונה כזאת, את לוקחת לעצמך את הקרדיט על כל היצירה הזאת...סה"כ צילמת את הציור.
בסדר אבל כשאת אומרת : "אני צילמתי" , ליד תמונה כזאת, את לוקחת לעצמך את הקרדיט על כל היצירה הזאת...סה"כ צילמת את הציור.
ה הלידר שלי הוא עברי New member 6/6/07 #22 ../images/Emo3.gif שם:יעל טרגר גיל:16 וחודשיים בערך מקום מגורים:כרמיאל (בצפון) מסר לאומה:תחייכו! הכל לטובה! תמונה[מומלץ שלכם]:יותר מאוחר
../images/Emo3.gif שם:יעל טרגר גיל:16 וחודשיים בערך מקום מגורים:כרמיאל (בצפון) מסר לאומה:תחייכו! הכל לטובה! תמונה[מומלץ שלכם]:יותר מאוחר
D Dark Angel Rinat New member 6/6/07 #23 הרבה זמן לא הייתי פה..../images/Emo108.gif עד שהצלחתי להתחבר לתפוז סוף סוף! מחשב מפגר! שם: רינת גיל: 15 וחצי מקום מגורים: רמת גן מסר לאומה: אל תתנו לבגרויות לדכא אתכם יותר מדי.. =\ אל תשאלו איזה מצב רוח יש לי. תמונה[מומלץ שלכם]: אני משמאל.
הרבה זמן לא הייתי פה..../images/Emo108.gif עד שהצלחתי להתחבר לתפוז סוף סוף! מחשב מפגר! שם: רינת גיל: 15 וחצי מקום מגורים: רמת גן מסר לאומה: אל תתנו לבגרויות לדכא אתכם יותר מדי.. =\ אל תשאלו איזה מצב רוח יש לי. תמונה[מומלץ שלכם]: אני משמאל.