כי טוב לי

OverAndOver

New member
כי סתם XD |במבה|../images/Emo183.gif

שאלתי את אבא שלי "אבא אני יכולה לא ללכת מחר לבצפר?" וכנראה שהפועל הבקיעו גול או נצחו במשחק או משו והוא היה במצב רוח טוב והוא אמר שכן XD והגענו ל800 עמודים זה של פטריק אז אנחנו חוגגים XD יש ריקודים ומשקאות וגם צ'יפס XD אבל זהו נגמר כבר אני שם לבד עם עצמי

../images/Emo129.gif כייי D:

קניתי סופסוף סטנד למיקרופון...
קניתי חבילת מיתרים והחלפתי בפעם הראשונה לבד!!
דוד שלי מביא לי מגבר גדולללל כזה שאני יוכל לחבר בו כנראה גם את החשמלית ואז את המיקרופון...
ראיתי את הגיטרה השקסית
שאני קונה שנה הבאה (עכשיו אין לי כסףף
)

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|כי..

1.עבר עוד שבווע!! 2.עוד 17 ימים חופש פסחח DDDDDDDDDD: 3.אני כ"כ התגעגעתי למקום הזה XD וגיליתי שכל שבוע אני חוזרת ואז אחרי שבוע נעלמת ככה כל פעםXD 4.התחיל "משחק החיים" ו"טלנובלה בע"מ" בערוץ 7 (בידור ישראלי) DDDDDDDDDDDD: 5.זוכרים\ות שסיפרתי לכם על החברות שלי שלא הזמינו אותי ליציאה.. ? אז קיצ אחת מאיתן אמרה לי שאחת מאיתן (עדי) לא רצתהשאני יבוא והיא נסתה לשכנע אותה אבל בכל מקרה היא לא הסכימה אז היא לא נסתה לשכנע אותה כי זה בבית שלה.. ולמרות זאת זה לא אשמתן כי הזבל פה (חוץ מזה שבכלל לא הסתדרנו .. לא מתתי מהרגע הראשון שראיתי אותה .. XD וכנראה שם היא ><) קיצ זהו נראלי XD

AdiA12

New member
אהעהאה! כי ג'ימי רובינס ענה לי D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אוקיי.. ג'ימי רובינס זה זמר מעולה וממש סקסי מארצות הברית שהכרתי לפני כמה ימים, ולצערי הוא ממש לא מוכר בארץ [נראה לי אני בכלל היחידה שיודעת מי זה ><"] ובעולם גם בקושי.. אין לו הרבה מעריצים, אבל הוא קצת מוכר לפחות :] אז שלחתי לו הודעה לפני 3 ימים, ועכשיו הוא ענה לי DDDDDDDDD: אחח עשה לי את היום הבנאדם המדהים הזה
עם כל המחלה המעצבנת שלי, זה מה שהוציא אותי קצת ממנה
ד"א - כדאי לכם להכיר אותו גם אתם
לכו חפשו ביוטיוב: Jimmy Robbins

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif 92 במבחן בתנ"ך!D:

ויום ראשון אני הולכת מהבצפר לסינמה סיטי ולא לומדייייים [[[=

למעלה