כי טוב לי מורן, היית צריכה לפתוח את הפינה אתמול...
Y YuvalSP New member 12/3/09 #1 כי טוב לי ../images/Emo203.gif מורן, היית צריכה לפתוח את הפינה אתמול...
Y YuvalSP New member 12/3/09 #2 ../images/Emo203.gif - קניתי דיסק של גוד שארלוט *-* - הצלחתי במבחן במתמטיקה! אתמול למדתי 12 שעות והצלחתי אותו היום!!!! גמרתי ראשונה ועניתי על הכל!@#$% (אני מתלהבת כי לפני המבחן הזה הציונים שלי לא היו יותר גבוהים מ60 )
../images/Emo203.gif - קניתי דיסק של גוד שארלוט *-* - הצלחתי במבחן במתמטיקה! אתמול למדתי 12 שעות והצלחתי אותו היום!!!! גמרתי ראשונה ועניתי על הכל!@#$% (אני מתלהבת כי לפני המבחן הזה הציונים שלי לא היו יותר גבוהים מ60 )
A AdiA12 New member 12/3/09 #8 ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif תתחדשי D: כל הכבוד! רגע מה??? 12 שעות?!
Y YuvalSP New member 13/3/09 #36 כן!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo203.gif קיבלנו עבודה להגשה שהיא גם חזרה למבחן... חזרתי הביתה באחת והתחלתי לעשות אותה באחת, עשיתי אותה עד 12 וגם אז לא הצלחתי חלק ממנה!
כן!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo203.gif קיבלנו עבודה להגשה שהיא גם חזרה למבחן... חזרתי הביתה באחת והתחלתי לעשות אותה באחת, עשיתי אותה עד 12 וגם אז לא הצלחתי חלק ממנה!
S stuck in this life1 New member 12/3/09 #13 ../images/Emo80.gifיווו כל הכבודדDD: אנחנו גאים בך ותחדשי על הדיסקDDDD: #$%
O OverAndOver New member 12/3/09 #3 כי כי כי!@# D: |במבה|../images/Emo183.gif האלבום אילתורים של 100 מונקיז יצא באייטונס ואני צריכה לשכנע את אבא שלי לקנות לי אותו!@# אעאעא התרגשות DDDDD: וכי אני הולכת לכול סושי עוד מעט D: וכי עוד מעט יש לי יומולדת וזה אומר שעוד מעט אני עושה סיידליפ!@# D:
כי כי כי!@# D: |במבה|../images/Emo183.gif האלבום אילתורים של 100 מונקיז יצא באייטונס ואני צריכה לשכנע את אבא שלי לקנות לי אותו!@# אעאעא התרגשות DDDDD: וכי אני הולכת לכול סושי עוד מעט D: וכי עוד מעט יש לי יומולדת וזה אומר שעוד מעט אני עושה סיידליפ!@# D:
A AdiA12 New member 12/3/09 #9 ../images/Emo209.gif *-------* סיידליפ *------* ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif אני כל כך מקנאה בך עכשיו *-------*
../images/Emo209.gif *-------* סיידליפ *------* ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif אני כל כך מקנאה בך עכשיו *-------*
O OverAndOver New member 12/3/09 #12 D: |במבה|../images/Emo183.gif אני כבר מתה לעשות!@# אני היום מדברת עם אמא שלי אולי נלך אפילו לפני היומולדת D: אני מקווה שהחנות המפגרת תיתן לי לעשות בגיל 15
D: |במבה|../images/Emo183.gif אני כבר מתה לעשות!@# אני היום מדברת עם אמא שלי אולי נלך אפילו לפני היומולדת D: אני מקווה שהחנות המפגרת תיתן לי לעשות בגיל 15
A AdiA12 New member 13/3/09 #22 חח לא נראה לי שיתנו לך ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif תחכי עוד קצת..
S stuck in this life1 New member 12/3/09 #14 ../images/Emo80.gifיוו סייד ליפ../images/Emo99.gif איזה כיף לךך:]]] אוף איך בא לי לעשות עגיל בגבה..וההורים שלי מעצבנים איך הצלחת לשכנע את ההורים שלך?XD
../images/Emo80.gifיוו סייד ליפ../images/Emo99.gif איזה כיף לךך:]]] אוף איך בא לי לעשות עגיל בגבה..וההורים שלי מעצבנים איך הצלחת לשכנע את ההורים שלך?XD
O OverAndOver New member 13/3/09 #16 יוו גם עגיל בגבה באלי../images/Emo99.gif |במבה|../images/Emo183.gif אין לי מושגגגגגגג XD הצלחתי את אמא שלי אבל אני לא יודעת אולי אני אצטרך לשכנע אותה שוב
יוו גם עגיל בגבה באלי../images/Emo99.gif |במבה|../images/Emo183.gif אין לי מושגגגגגגג XD הצלחתי את אמא שלי אבל אני לא יודעת אולי אני אצטרך לשכנע אותה שוב
S stuck in this life1 New member 16/3/09 #41 ../images/Emo80.gifאה משהו התעווט לאמא שלי במוח! ושאלתי אותה סתם כזה אתמול אם אפשר לעשות עגיל בגבה והיא אמרה שכןXD
../images/Emo80.gifאה משהו התעווט לאמא שלי במוח! ושאלתי אותה סתם כזה אתמול אם אפשר לעשות עגיל בגבה והיא אמרה שכןXD
O OverAndOver New member 16/3/09 #42 מגניב ../images/Emo2.gif |במבה|../images/Emo183.gif אני צריכה לשכנע את אמא שלי עכשיו שוב
S stuck in this life1 New member 17/3/09 #43 ../images/Emo80.gifחחח רגע היא לא נותנת לך לעשות סיידליפ? %$#
O OverAndOver New member 17/3/09 #45 שיחה קטנה והיא תיתן לי... |במבה|../images/Emo183.gif ממש לא באלי לחכות לגיל 16
נ נוני טונס New member 17/3/09 #44 ../images/Emo129.gif יוו באמת?? ../images/Emo12.gif איזה מגניב לךך =]]] אבל יותר שווה סייד, לא?? שיגעתי את ההורים שלי עם סייד והם...לא יודעת - ירצחו אותי לפני שאני יעשה אבל טוב...תמיד אפשר אחרי גיל 18, נכון?? XD
../images/Emo129.gif יוו באמת?? ../images/Emo12.gif איזה מגניב לךך =]]] אבל יותר שווה סייד, לא?? שיגעתי את ההורים שלי עם סייד והם...לא יודעת - ירצחו אותי לפני שאני יעשה אבל טוב...תמיד אפשר אחרי גיל 18, נכון?? XD
I IפסטרמהI New member 12/3/09 #4 כי יש לי 2 סיכות חדשות DDD: מיו אף או DDDDDDDD: הן כאלה סקסיות!! #@^%*)()#$#@