כי טוב / כי רע

PerfectSP

New member
כי קיבלתי 99 במבחן במתמטיקה!!@#$ ../images/Emo190.gif

ואני ממש גאה בעצמי!!! D: ורוב הכיתה נכשלה בו
והיה היום מבחן בערבית והוהא היה סבבה לגבות! D: ומבחן בע"פ קיבלתי 100 D: עשיתי רק חצי מהשיחה, כי היא נתנה לי 100 ישר ואמרה לי שאין צורך שאקרא את הידיעה D: בצפר זה דבר מפגר, אבל אפשר to get along with it.
קיבלתי 81 בלשון עם המורה המעצבנת ללשון. היא מחרפנת אותי המורה, היא טיפשה ופוסטמה ולא יודעת ללמד, ואח"כ דופקת אותנו בציונים לא הולמים >> קיצר,צריך למצוא פיתרון לבעיית שיעורי הלשון XD ודוברי אנגלית גם מעצבן אותי. קיבלתי 85 במבחן >< נמאס לי לקבל על סקלת ה80!@# צריך למצוא הרבה פתרונות D: ולמה אני מדברת רק על בצפר? כי כשלומדים בכיתה יא', אין לך זמן למשהו אחר XD <:

simplegirl8

New member
ואיי איככ שונאת מורות ללשוןןןן ../images/Emo121.gif

הן כאלה מפגרות מתקנות אותי בכל דבר ואי יסמין בלי קשר ממש יבש פה
אוליי נפתח שרשור תמונות?

PerfectSP

New member
בשמחה!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

את מוזמנת לפתוח כל דבר רלוונטי ולעורר את הפורום כמיטב יכולתך!!! אני פשוט חסרת זמן XD

Tutix

New member
../images/Emo210.gif| וואי זה מצוין O:

וגם 80+ זה ממש טוב !! הלוואי שהציונים שלי היו ככה XD

כי כי

כי רע: כי אני שונאת תבית ספר שלי הוא ומ]פגר ומטומטם! רק אנחנו צריכים ללכת לבית ספר שכולם בטיול שנתי!ועוד לבוא לספורטXDDD פחחח כיאלו שהלכתיXDDDD כי אני רוצה תדיסק החדש של טרי דייס גרייס@#%@#>: ואין אותו בשום מקום:\ כי טוב: כי קניתי אולטאר חדשותD: כי קניתי גם פיגמה חדשהP: וכי יש לי שבוע חופש מבית ספרD: שאפ]חד לא רוצה לבוא איתי בהן לדיסק סנטר@#^><" כי חזרתי לשמוע GC הוו.. זה כזה נוסטלגיה

PerfectSP

New member
יש מצב שאני נוסעת בשישי לת"א../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

מי ייתן

Tutix

New member
../images/Emo210.gif תתחדשי D:

ולמה יש לך שבוע חופש מבצפר? 0:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאיזה כיף לך ברביעי חמישי היה לי

טיול שנתי בנגב [יותר נכון במכתשי הנגב] והלכתי 11 שעות במדבר המפגר הזה!

Tutix

New member
../images/Emo210.gif חחח אותכם שולחים לדרום

אותנו לצפון XDD

simplegirl8

New member
אימלה ישלי שפעת:| ../images/Emo121.gif

הייתי אצל הרופא והוא בדק אותי והוא אמר לי שיש לי שפעת...אבל לא שפעת החזירים
ואני יכולה להישאר בבית עד שבוע הבאDDD: קולולולוששש

Tutix

New member
../images/Emo210.gif פישי D:

פישי תוקן! D: אמנם אני עדיין ביחסי שנאה/אהבה איתו בכ"ז.. מחשב שהבצפר בחר T.T הוא פאקינג ענק ובעובי של ספר של בני גורן! ועוד שחור כזה! אפילו לא מבריק ולא חלק.. >< וגם גיליתי משו ממש משמח! חלק מהתמונות נשמרו לי בפלאפון, מסתבר לצערי לא כולן ... אבל היו שם כמה ממש יפות ^^ והורדתי תוכנה כזאת שעכשיו אני יכולה לצפות בביג פאקג' בפישי D: כי רק בו זה לא עבד ובשני המחשבים האחרים זה כן :p ... אהה כן, הסתפרתי D: -תמונה מצורפת- ... האמ.. אה כן, עכשיו אני גם צריכה להשלים מלא חומר ;; מכל הזמן שפישי לא עבד! אוי פישי תודה רבה S: חח איזה תגובה חופרתXD

simplegirl8

New member
../images/Emo2.gifוואיי גמאת כיתת כתום??? ../images/Emo121.gif

אומייגאדדד גמאניי זה כזהה חביבב חח זה לפעמים ממש מעצבן אבל לפחות מעניין בשיעורD:

למעלה