כי טוב, כי רע

PerfectSP

New member
אני גם כן טענתי את זה תמיד XD ../images/Emo190.gif

אני יכולה לעבור לכל אירופה D: אם אני רוצה לעבור לברלין זה בכלל לא בעיה מבחינתי XD

כי.. ../images/Emo15.gif |פטריה| ז"ל

כי רע לי :| -כי עשיתי איזה טיפול שיניים והרופא הזריק לי מלא פעמים הרדמה לחניכיים. -ולמרות זה לרקאת הסוף זה ממש כאב. -אחרי שיצאתי משם זה כאב כאילו לא עשיתי שום טיפול בשביל שזה יפסיק לכאוב ~_~. -אח"כ הלכנו לבית מקרחת כדי שאני יקנה ת'כדורים שרשמו לי ובזמן הזה אבא שלי עלה שניה לקומה השניה כדי לבדוק משו ובזמן הזה כמעט התפוצצתי,הראש שלי כאב ברמות (כבר בכיתי אחרי הטיפול,כן אני רגישהXD) והתחלתי שוב כזה בקטנה וממש הייתי מסוחררת אז ישבתי בכיסא של אחת העובדות בלי לשאול XD -ואז מישי ניגשה אלי לשאול מה קרה וביקשתי ממנה שיחה והיא התקשרה להגיד לאבא שלי שיבוא >< דיי נפלתי עליו כשקמתי ^^" -ואז האישה נתנה לי כדור כי ממש כאב לי והייתי מסוחררת בטירוף,לקחתי אותו (יום לפני היתה הפעם הראשונה שבלעתי כדור XD) והם החריכו אותי לשתות ~_~ -וכשהגענו הביתה אבא שחי לא הסכים לי לקום מהמיטה 4 שעות(!!) והיה לי חום. -וממש ממש ממש ממש ממש כאב לי. -ובאותו יום בלעתי 5 כדורים :--0 -וכשהתקלחתי לא יכולתי לעמוד אז התקלחתי בישיבה XD ואבא שלי אמר שהעייפות של הגוף זה איזה סימפטום אומשו P: -ואחרון לרע לי: הכדורים שאני צריכה לקחת 3 פעמים ביום פשוט ענקייםםם!!!#$ ;;;;;;;;;;; הם ענקיים ומסריחים! זה מה שהם!! >: כי טוב לי D: כי היום אני מרגישה יותר טוב D:

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif היי גם אני לא מזמן למדתי לבלוע D:

זה כיףףףףףףףף D: בפעם הראשונה אח שלי לימד אותי והוא כזה קחי נו הוא ממש קטן.. ואחרי שלקתי הוא עושה לי סתם זה אחד הכדורים הגדולים XD

מה כיף?!!? ../images/Emo15.gif |פטריה| ז"ל

מה שאני צריכה לבלוע (3 פעמים ביום ._.) זה כדור כזה בצורה של הריטלין רק גדול הרבה יותר ויש לו צבע מכוער והוא מסריח בצורה מטרידה ויש לו טעם נוראאאא >: >: >: בחייי שזה הדבר הכי מסריח שקיים S:

למעלה