כי טוב, כי רע

YuvalSP

New member
כי טוב, כי רע ../images/Emo203.gif

טוב לי כי יש לי כרטיס להופעה DDDDDDDDDD:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כי אני מצליחה להעלות תמונה

למקום הזה שמתחרים על כרטיס !@$#%$#@!^#$&^$%&$ עהעהההעהעהעהאה אני שעה מנסה
למרות שיש לי .. ^^"

../images/Emo129.gif אההההה זאת את עם ה-100 ומשו תגובות!

חחחחח אני אגיב לךך
ותמונה די יפה! אני שמתי את התמונה עם פייר (שיצאה כ"כ מזעזעת אבל זה פייר אז למי אכפת? XD)

../images/Emo129.gif יש כ"כ הרבה דברים טוביםם ../images/Emo6.gif

אני וחברה ממש טובהשלי שהתרחקנו מאוד בגלל שהיא עברה ביצפר התחלנו שוב לדבר מלאא בזכות אילת!! אממ אילת השפיעה עליי מעולה!
אני נוסעת עם אותה חברה עוד מעט ל-חמי געש או משו כזה (בגלל זה אני ערה בשעה כזאת!)
והיום בערב יש לי דייט עם ילד ממש חמוד מהכיתה שלי שהייתי דלוקה עליו כל השנה!!
אמממממ.....אהה אתמול ראיתי חברות טובות שליי שמלאא זמן לא ראיתי והיה אחד המצחיקים!! יום שני אני הולכת לידיד שלי לנגן על הגיבסון לס פול שלו
ההופעה של סימפללל ממש מתקרבת!! יואווו כמה דברים טובים!
ואני חייבת להעלות תמונה מאילת............(אני השניה מימין
) ויש עוד איזה 500 תמונות =]]] 200 בפייסבוק ועוד 150 אצל חברה ועוד 150 שצריך להעלות! מטורף....

AdiA12

New member
וואו כמה דברים טובים!! D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

חמי געש, חח כמה השם הזה מוכר לי.. [אולי בגלל שאבא שלי מבלה שם כל שישי-שבת
] תהני שם D: שמחה שאילת עשה לך טוב, ובהצלחה בדייט

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אררג נמאס לי אני כולי עקיצות. יופי, למה הייתי צריכה לעבור לחדר הזה? היה יותר טוב בלי חלון. לא, בעצם לא. כיף שיש חלון, חבל שיש יתושים וזבובים S:

YuvalSP

New member
יש פוסטר ממש חמוד של סימפל במעריב לנוער../images/Emo203.gif

AdiA12

New member
אני יודעת ^-^ ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

קניתי את זה כדי לראות אם במקרה רואים אותי בקהל של התחרות של נותנים ברוק 2 חח בין התמונות שהם שמו שם.. לא רואים אותי >.> אבל קניתי גם כי ידעתי על הפוסטר D:

AdiA12

New member
טוב לי כי... ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני מרגישה יותר מדי שמחה ואופטימית בימים האחרונים! [מה-15.7 ביום שפגשתי את ליבירן חח] D: האנשים שסביבי [וגם כאלו שלא סביבי, שנמצאים רחוק ממני ואני מדברת איתם] גורמים לי להרגיש כל כך טובבב!
עשיתי שיחת וידאו עם חברה שלי שחזרה לגור בדנמרק, אני אפילו לא יודעת אם לשמוח או לבכות, עצוב לי שהיא עזבה, אבל אני שמחה שדיברתי איתה
גם כן איזה כיף לה זאתי! בזמן שאני סובלת פה מהחום יום יום, היא יושבת לי מול המצלמה עם צעיף ובגדים ארוכים ועוד מראה לי את הגשם שמחוץ לחלון שלה. אני כל כך מקנאה בה *-*
סוף סוף הייתי בבית של אח שלי וראיתי את יום שישי ה-13, ליתר דיוק ראינו את הבערך 20 דקות הראשונות, כי זה חרא של סרט, כמה שחשבתי שהוא טוב.. הוא כל כך צפוי כזה, וזה חיקוי עלוב של המנסרים מטקסס. אז יופי סימנתי לי
על הסרט הזה שתכננתי לראות כבר מלפני חצי שנה.

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif וווווווא איזה כיף להההההההה *-*

בא לי חורףףף
אהה גם אני ראיתי יום השישי ה13 אבל ממש ממש מזמן D:

PerfectSP

New member
כי ישראל חרא מקום^.^ ../images/Emo190.gif

פחות כיף ממה שחשבתי לחזור לפה^^ אני אומרת לחזור לברלין D:

AdiA12

New member
טוב שגילית שיראל זה חרא מקום |: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני אומרת את זה כבר שניייים! XD אני לא סובלת את המקום הזה, בא לי לעבור ללונדון *-*

למעלה