כי חורף.

Minimal Affair

New member
כי חורף.

אז עכשיו בימות החורף הקרים המוסיקה זורמת, לא? אז לאיזו מוסיקה אתם מאזינים כרגע? שירים, אלבומים, וכו'.. זו תקופה טובה למוסיקה מלנכולית, ואפילו לכתיבה בעצמך, יש גירויים בסביבה. לי יצא לשמוע את ער בחלום של יצחק קלפטר, שיר דגול.

אביתר בנאי, המון אביתר בנאי

גם אריק איינשטיין... 'עד סוף הקיץ' בביצוע של ערן צור... יש עוד אני לא ממש זוכרת עכשיו

אביתר בנאי והרבה

רונית שחר,החברים של נטאשה,אביב גפן(חזרתי לשמוע),פינק פלויד(לא קשור לרוק ישראלי אבל עדיין),ברי סחרוף האקוסטי,שלומי שבן ועוד.

oNaRa

New member
...

אני סתם שומעת את "הביאו את הסתיו " של איפה הילד יותר מהרגיל...

rm358

New member
הי! גם אני המון אביתר.. :)

ויוני בלוך.. יצא לי לשמוע אותו הרבה החורף ושלומי שבן ואת השירים הרגועים של עברי לידר... ושחר אבן צור.. אהבתי מאדדד את הדיסק החדש שלו!

אביב גפן, שחר אבן צור...../images/Emo188.gif|אישלג

גם קצת שלמה ארצי (מזכיר לי תמיד את החורף) ע"מ- על הכינרת בזריחה (אביב גפן)
מזכיר לי את צמח..... זיכרונות נעימים מהקיץ~!

jimmyhendrek

New member
ממ..

לצלילי הגשם הראשון זה היה הרבה אביתר בנאי ושילה פרבר בימים האחרונים קרח 9 (שיש לי את אחד הדיסקים שלהם "תחילתם של החיים הנכונים" מיום שישי האחרון) ושלום חנוך+ אריק איינשטיין (שקניתי שני תקליטים שלהם לפני איזה שבוע לפטיפון החמוד שלי.. אחד מהם זה אלבום הופעה מכל מיני תקופות) וזה משתנה לפי מצב רוח ולא ממש לפי מזג האוויר .. אז עד סוף השבוע אמן אחר יבלוט יותר אצלי..

../images/Emo113.gifבבבבבבבבבר../images/Emo113.gif

אני שומעת הכל מהכל ומכל סוג. לא משנה לי העונה או מצג האוויר או החודש בשנה, אני תמיד שומעת מה שבא לי באותו הרגע.

ענת1986

New member
אהוד בנאי (לא החדש ../images/Emo9.gif), ברי סחרוף-

אקוסטי וסימנים של חולשה בעיקר, ורוקפור.

miss tambourine

New member
בזמן האחרון..

אחת הלהקות ששלוטות בפליי ליסט שלי היא בוטן מתוק בקרקס...

Jeckey

New member
דניאל סלומון!

כשאומרים לי שירי חורף ישר דניאל סלומון עולה לי בראש! אז דניאל סלומון...וגם אביב גפן.

למעלה