כי הפורום X_X...

NimaZ

New member
כי הפורום X_X...../images/Emo108.gif

שאלון
יאללה אנשים התחלנו במבצע להחיות את הפורום
הורעע 1. מה אתם שותים בבוקר ? 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? 5. האם השבוע עבר מהר ? 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? 10. למה ? 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? 14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ? 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? 19. איזה ספר אתם קוראים ? 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ?

NimaZ

New member
אניי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? כלום.. אולי חלב עם הקורנפלקס.. 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 10 דקות
3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? הממ.. הפלאפון מצלצל בשבע וחצי.. אני קמה בשבע חמישים... נגיד.. עד שמונה עשרים- חמישים דקות
4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא ממש משמועתי*-8 מאוד מוזר:| 5. האם השבוע עבר מהר ? הממ.. כן ולא.. הוא עבר נורמלי.. בגחלל שביליתי את כל הימים בבית חולה
6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה רע, וטוב
כבר שלושה ימים לא הייתי בבצפר
(3.5) 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? המממ.מ.. השבת.. רגעע.. אה אני אלך להזכרה*-8 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שאבא יביא לי פילם
9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? בחנות מסוימת קונה מצלמה מגניבה
10. למה ? כי אני אוהבת צילום
11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? איזה קור?
יצאתי החוצה שכמעט התאדתי
12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? פהעעע
13. באיזה צבע המעיל שלכם ? לא נגעתי בו כל ה"חורף".. הוא לבן 14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ? השאלון הזה לא עדכני*-8 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? נופ 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? המממ... לא זוכרת איך קוראים לו.. אבל הנוקיה משו... שלהמון אנשים יש אותו.. [מקשים מעצבנים] 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? עם כל הפורום
18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? קונה מצלמה מגניבה
19. איזה ספר אתם קוראים ? ברגע זה-- החידה השישית של יאיר לפיד 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? 1 [ויום אחרי זה נתקע לי השיר של הגרמנים כל היום
]

moi../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

1. מה אתם שותים בבוקר? שוקו 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות? שתי דקות 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית? אני לא משתמשת בשעון מעורר...אבל לצורך העניין <
> חצי שעה בערך... 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה? לא 5. האם השבוע עבר מהר? מאוד
6. אם כן, האם זה טוב?רע? גם וגם 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה? אייר תהיה אצלי
8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם? שאני אעשה טוב את החימום בסטפס :| 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו? אממממ...במיטה
לישוןןןןן <איכס ללמוד לפיסיקה :S> 10. למה? כי אני עייפה ואין לי כוח ללמוד לפיסיקה?
11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים?
לא כ"כ קר... אבל לפני כמה שבועות לא יצאתי בגלל הקור
12. האם אתם נהנים מהקור? כן האם אתם מחממים את הבית?כשקר... איך?באמצעת מזגן
13. באיזה צבע המעיל שלכם? יש לימעיל כחול כהה ומעיל שחור 14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה?
היום לא ראש חודש אדר
<נראה לי
> 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים?
לא 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם? של siemens הם פשוט לא נוחים!:S 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש? הפורום<
>,יוסי<
> 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים? קונה בגדים
19. איזה ספר אתם קוראים? לא קוראת כרגע ספר 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה"? 0

Obi Dan Kenobi

New member
אה! צרפתית! ../images/Emo2.gif ../images/Emo119.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? שוקו.. או במקרה שלי תה.. 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? לפחות שעה
3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית? אה.. 45 דקות?
4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? אני לא ממש זוכר..
5. האם השבוע עבר מהר ? אם חושבים על זה ששני-שלישי-רביעי הייתי בבית, אז כן
6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? אה.. אני חולה.. ככה שזה לא הכי טוב..
7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אני אדע את הבדיחות שיהיו ב"משחק מכור"
וץ זה, כמו שגורי אלפי אמר ב"רצועה", יש הרבה חומר שיורד. אז זה יהיה מגניב!
8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? להגיד לי שהמבחן בצרפתית התבטל
9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? 10. למה ? 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? בטח!
12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? לא ממש נהנים.. בקיץ אני מתגעגע לקור.. עכשיו אני מתגעגע לקיץ.. או שלא? או שכן?
13. באיזה צבע המעיל שלכם ? כחול כהה
14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ? אני אשתה אלכוהול כמו כבשה אלכוהוליסטית..
15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? בטח!
אני נולדתי ב-א' בתשרי! 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם? לא יודע..
זה שעושה קרינה למוח
17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? אה.. אין לי מושג..
18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? קונה כמה משחקים טובים למחשב
ואולי כמה סרטי DVD..
19. איזה ספר אתם קוראים ? קראתי הרבה..
20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? הסרט ששודר פעם ב-HOT3? עם "רציתי רק, לבדוק לך ת'מנוע.."?
אה.. מדי פעם, כמה קטעים..

sisty

New member
שאלוןןן../images/Emo3.gif

ארוך. 20 שאלות שלמות
נענה על זה מאוחר יותר

../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? שוקו 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? לא יודעת
כמה דקות
3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? שעה 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? :| הוא היה הזוי לגמרי... אז אני אפילו לא אצליח לספר אותו
5. האם השבוע עבר מהר ? כן :-\ 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? רע! כי השבוע לאט לאט נגמר לי וביום ראשון יש לי מבחן עננננננק בהיסטוריה 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אחרוש להיסטוריה
שבת קודמת הייתה כייפית ... הועידה!
8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שיעבור לי כאב הראש.. שיגיע הערב.. שמישהו יגיד לי שאין מבחן בהיסטוריה ביום ראשון
9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? במיטה... 10. למה ? אני עייפה 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? להפסיק לקנח את האף 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? כן! ^^ חורף זה כייף
ואני כל הזמן מפעילה את המזגן ומחממת הכל
13. באיזה צבע המעיל שלכם ? שחור... אבל אני לא כ"כ הולכת איתו... יש לי שנאה למעילים 14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ?
15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? לא
16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? לא יודעת 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? איתכם...
18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? ואוו.. שלא תדעו.. (זה כ"כ כייף להגיד את זה
) הייתי קונה...אמממ... משהו
19. איזה ספר אתם קוראים ? פרא\גבי ניצן... ואני תקועה בו שנים כי אין לי זמן לקרוא
20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? 0

me ../images/Emo9.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? שוקו
2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? מממ... 10 דקות?! 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? משו בין חצי שעה לשעה, תלוי מתי אני מתחילה באותו יום... 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? ממ... כן, עדיף שלא תדעו
(היום ניסיתי לתאר ת'חלום של אתמול לאביטל, לא עבד!
) 5. האם השבוע עבר מהר ? מאוד!!!! שבוע חביב!
6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? מממ... זה נחמד כי היה דברים נחמדים השבוע למרות שבעיקרון זה היה אמור להיות שבוע עם 7 מבחנים..
7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? לא אלך להופעה של אלג'יר...
אולי אני נוסעת לכפ"ס לראות אפרתוש וניל (ושי גבסו!) ולעשות יומולדת לבאפי...
8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? הייתי צריכה ללכת לאיזה הופעה מסויימת של איזה מישו מסויים ולראות אותו באופן מאוד מסויים אח"כ... אה, ולהרביץ לאגודת מתלהבים מסויימת!
אבל היום אני רואה את עופר וזה מויי כייף!!!
9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? היום, משו בין 11 ל12 וחצי, אוניברסיטת חיפה, קפה דשא! 10. למה ? ע"ע מה היה צריך לקרות היום כדי להעלות לי חיוך על הפנים... וגם כי אני הכי אוהבת את ה"למה", נכון! 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? שומדבר לא ימנע ממני לעשות דברים! (חוץ מ...........) 12. האם אתם נהנים מהקור ? בטח!
(חוררררררף
) האם אתם מחממים את הבית ? כשמאוד קר.. איך ? מממ מזגן?!
13. באיזה צבע המעיל שלכם ? יש לי קפוצ'ונים בכלמיניי צבעים
14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ? ווהו, אני אזכיר את זה היום לעופר שאני אראה אותו "נרבה בשמחה!" 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? אולי היום עם עופר...
16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ?
17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? המון אנשים...*תמים* ושי!שי!שי! (
) ומפגש פורום!
18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? לוקחת מונית ספיישל בחזור מהאוניברסיטה למבחן... אחרי המבחן נוסעת לכפ"ס ולת"א (אהמ אזור, הייתי מפריעה לאביטל בשטפס
) ומסיימת את היום עם המג'יקל ועופר.... ררררררררר!!!
19. איזה ספר אתם קוראים ? סיפור פשוט?!
20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ?
!!!!!!!!!!!!!!!! מממ... לא זוכרת, היו כמה פעמים ואני מ-ת-ה לראות את זה שוב!!!
להלהלהלה לבדוק לו ת'מנוע!!!|תמים|
וגם יש שם ציון קטן וחמודדדדד!!!
יומטוב

EagleGirl

New member
כי הרבה זמן לא הייתי פה...

1. מה אתם שותים בבוקר ? קולה 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? שאלה דפוקה.. חצי דקה.. 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? באיזור ה40 דקות 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? כן היה איזה חלום אבל כולו קשור לסטאנד אפ אין לי כח להיכנס לזה 5. האם השבוע עבר מהר ? לא ממש 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? לא יודעת 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? שבת שעברה הופעתי בצוותא, שבת הזאתי אני כנראה אלך להופעה בשרונ'ס 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? לקבל כרטיס למשחק של אולקר. שניים. כי הבטחתי. 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? טורקיה!! 10. למה ? כי כבר הרבה מזן לא הייתי שם וכולי געגועים 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? איזו קור?!?! חם בחוץ 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? התנור דולק תמיד. שקע ותקע על הזין שלי 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? אין לי מעיל... לא הספקתי לקנות. יש לי כל מיני סווטשירטים 14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ? אני אשתכר למוות 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? כן, אני מתקלחת כל ראש חודש 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? אמא מנגו וסבא פליפר (מיכאל הנגבי) 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? חברים מטורקיה 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? הולכת לבנק, משקיעה ומחכה עד שיהיה לי מסםפיק כסף לטוס לטורקיה 19. איזה ספר אתם קוראים ? לא קוראת ספרים. רק פנאי פלוס ודיעות אחרונות 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? אף פעם

הנני

1. מה אתם שותים בבוקר ? מי פנים (דפנה מבינה) 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? עד שנחנקתי ונשרפה לי הושת 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ?שעה שעה וחצי 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? יותר מדי 5. האם השבוע עבר מהר ? לא 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? רע 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? כלום 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?שאני אראה מישו 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? אצלו 10. למה ? נו מה.. 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? לא 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? מתה על קור 13. באיזה צבע המעיל שלכם ?אין לי 14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ?היום ראש חודש אדר? 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ?לא 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? דור שלישי מל סוג 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? כבר שבוע 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? שופינג? 19. איזה ספר אתם קוראים ?את הספרון של הפלא החדש 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" מזה?

prophecy girl

New member
יו אני כותבת בפורום O:../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? שוקו
2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? דקה וחצי ככה XD 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? הממ אין שעון. אבא מעיר אותי
ולוקח לי 25 דקות XD למרות שאם אני ממש רוצה זה יכול לקחת 10..
4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא OO: אבל היו הרבה מוזרים XDD 5. האם השבוע עבר מהר ? מאוד OO: 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? טוב מאוד. אני לא צריכה ללמוד יותר להיסטוריה ^^ 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? הממ.. את העבודת גמר XD 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? אם אני אסיים את העבודת גמר ואת הריקוד לאלון אני אהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם
9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? ניו יורק 10. למה ? כי אני מתגעגעת
11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? כע. אני מאוד עצלנית. לא עושה כלום חוץ מלשבת ליד המחשב\טלוויזיה, לישון ולהתקלח 7 פעמים ביום XD 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? כע נורא כיף לי ^^ למרות שבימים האחרונים חם.. יש חימום בכל חדר ואנחנו מדליקים א כולם ביחד ככה שאף פעם לא קר XD ויש לי גם כרית חימום
13. באיזה צבע המעיל שלכם ? יש לי שלושה XD סגול, שחור ולבן 14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ? אני אפסיק להיות עצלנית ^^ [או שלא
] 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? לא D: 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? סמסונג\ מוטורולה. לא מסתדרת איתם :| 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? איתכם :( ועם עוד המון אנשים מאוונסנס ;[[ 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? שאיבת שומן? XDD 19. איזה ספר אתם קוראים ? כרגע שומדבר... 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? תסקלו אותי אם אני אגיד שאפפעם? =\

only ronly

New member
מיכל!!!!!1../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה טוב שבאת!!! ואת נשארת פה! לתמיד!

למעלה