me ../images/Emo9.gif
1. מה אתם שותים בבוקר ? שוקו
2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? מממ... 10 דקות?! 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? משו בין חצי שעה לשעה, תלוי מתי אני מתחילה באותו יום... 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? ממ... כן, עדיף שלא תדעו
(היום ניסיתי לתאר ת'חלום של אתמול לאביטל, לא עבד!
) 5. האם השבוע עבר מהר ? מאוד!!!! שבוע חביב!
6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? מממ... זה נחמד כי היה דברים נחמדים השבוע למרות שבעיקרון זה היה אמור להיות שבוע עם 7 מבחנים..
7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? לא אלך להופעה של אלג'יר...
אולי אני נוסעת לכפ"ס לראות אפרתוש וניל (ושי גבסו!) ולעשות יומולדת לבאפי...
8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? הייתי צריכה ללכת לאיזה הופעה מסויימת של איזה מישו מסויים ולראות אותו באופן מאוד מסויים אח"כ... אה, ולהרביץ לאגודת מתלהבים מסויימת!
אבל היום אני רואה את עופר וזה מויי כייף!!!
9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? היום, משו בין 11 ל12 וחצי, אוניברסיטת חיפה, קפה דשא! 10. למה ? ע"ע מה היה צריך לקרות היום כדי להעלות לי חיוך על הפנים... וגם כי אני הכי אוהבת את ה"למה", נכון! 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? שומדבר לא ימנע ממני לעשות דברים! (חוץ מ...........) 12. האם אתם נהנים מהקור ? בטח!
(חוררררררף
) האם אתם מחממים את הבית ? כשמאוד קר.. איך ? מממ מזגן?!
13. באיזה צבע המעיל שלכם ? יש לי קפוצ'ונים בכלמיניי צבעים
14. היום ראש חודש אדר, איך תרבו בשמחה ? ווהו, אני אזכיר את זה היום לעופר שאני אראה אותו "נרבה בשמחה!" 15. האם אתם מודעים/חוגגים ראשי חודשים ? אולי היום עם עופר...
16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ?
17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? המון אנשים...*תמים* ושי!שי!שי! (
) ומפגש פורום!
18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? לוקחת מונית ספיישל בחזור מהאוניברסיטה למבחן... אחרי המבחן נוסעת לכפ"ס ולת"א (אהמ אזור, הייתי מפריעה לאביטל בשטפס
) ומסיימת את היום עם המג'יקל ועופר.... ררררררררר!!!
19. איזה ספר אתם קוראים ? סיפור פשוט?!
20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ?
!!!!!!!!!!!!!!!! מממ... לא זוכרת, היו כמה פעמים ואני מ-ת-ה לראות את זה שוב!!!
להלהלהלה לבדוק לו ת'מנוע!!!|תמים|
וגם יש שם ציון קטן וחמודדדדד!!!
יומטוב