יפה מאוד כל הכבוד לך רנהההההה עבודה יפה עשית הציון 100%
ז זיוי .. New member 27/8/03 #21 יפה מאוד כל הכבוד לך ../images/Emo140.gifרנהההההה עבודה יפה עשית הציון 100%
נ נירהמ1 New member 27/8/03 #20 איזה יופי - באמת עולם ומלואו../images/Emo39.gif "מתה" מקנאה, אבל החצבים פורחים גם ברחובות, ויש ריח של סתיו באוויר. הסתיו יהיה רשמי בעיני כשאריח את ריח הגואיבות. איזה כיף לך,
איזה יופי - באמת עולם ומלואו../images/Emo39.gif "מתה" מקנאה, אבל החצבים פורחים גם ברחובות, ויש ריח של סתיו באוויר. הסתיו יהיה רשמי בעיני כשאריח את ריח הגואיבות. איזה כיף לך,
M mozal New member 27/8/03 #23 איזה יופי ../images/Emo2.gif פשוט מקסים... כל זה בגינה שלך? אני מקנא... והנה אני כאן, במסלול של משרד-מטבח יומם ולילה יום נפלא מיקי.
איזה יופי ../images/Emo2.gif פשוט מקסים... כל זה בגינה שלך? אני מקנא... והנה אני כאן, במסלול של משרד-מטבח יומם ולילה יום נפלא מיקי.
R r66 New member 27/8/03 #24 שלייייי...רק שלי. כיף. אני מוקפת ירוק. הבית שלי מוסתר בעצים ושיחים מסביבו. מתה-מתה על הירוק-ירוק הזה. אפילו פינת עישון מקסימה יש לי (נכון מירבוש?! ). אתה מוזמן, כמובן
שלייייי...רק שלי. כיף. אני מוקפת ירוק. הבית שלי מוסתר בעצים ושיחים מסביבו. מתה-מתה על הירוק-ירוק הזה. אפילו פינת עישון מקסימה יש לי (נכון מירבוש?! ). אתה מוזמן, כמובן
M mozal New member 29/8/03 #33 מצטער על האיחור... אבל בכיף! רק תגידי מתי, איזה בקבוק ואיזה קינוח להביא... חולה על'ך |מתוקה| מיקי