כי בא לי להתחדש..

rotemotek1988

New member
כי בא לי להתחדש..

אם היו מציעים לכם תכונה אחת שהייתם מוחקים מעצמכם איזו תכונה זו הייתה?! ולמה בעצם היא כל כך מפריע לכם? שימו תמונה שלדעתכם משקפת אתכם בזמן התקף של התכונה הזו למשל: אני רוצה להיות פחות נאיבית היא מפריעה לי נורא כי ככה מצליחים כל פעם מחדש "לדרך" עלי אפילו אנשים שאני נורא אוהבת

אממממ

אני חושבת שאני נקשרת לאנשים יותר מדי מהר וזה מפריע לי כי אז בשלב מסויים הם עוזבים וזה כואב גם אם הכרתי אותם רק יום נניח

זה קל לי לגמרי- יש 3 דברים:

פחות לקחת ללב- אם אני נפגעת ממשהו זה הופך למרכז העיסוקים שלי, זה מנהל לי את היום, מעסיק לי את המחשבות לאורך זמן (תלוי כמה נפגעתי). אני מתה להיפטר מהתכונה הזו.
זה קשור לדבר הקודם- להיות פחות פרנואידית
עברתי דברים בחיים שהפכו אותי לפרנואידית. קרה יותר מפעם שהייתי שעיר לעזאזל של מישהו (כולל מרצה באוני' שפשוט התעלל בי- לא מינית, תודה לאל!- והוא אפילו פוטר). אז עכשיו קורה שאני בטוחה שמישהו סימן אותי שוב- זה יכול לקרות בעבודה, בקבוצות למיניהן, ואפילו בפורומים. למדתי שזה שאני פרנואידית- לא אומר שלא רודפים אחריי... ואני מתה להיפטר מתחושת הרדיפה הזו
הצורך לרצות, להיות נחמדה- זה לפעמים גורם לאנשים לדרוך עליך. בזה קצת השתפרתי, כי אני עובדת עם קהל, ונאלצתי לפתח את האסרטיביות שלי. אני רוצה להמשיך להשתפר בזה. זהו

אני הייתי רוצה לשנות...

את הפחדים שיש לי, יש דברים שאני רוצה מאוד לעשות אבל פשוט אין לי אומץ.. ואני מדבר על דברים גדולים, בחיי היום יום אני לא באמת סופר מישהו.. לדוגמא אני רוצה כבר להוציא ספר שירים שלי, ואני לא יודע איך להתחיל או מה לעשות וכו... או שכשאני אוציא ספר כזה, ואני אוציא ב"ה, אז אני אצטרך לפרסם אותו ולהתראיין ופה ושם ושם ופה, והדברים האלה מלחיצים אותי.. הייתי רוצה לבקש אומץ
ורותם טוב שאת פה! התגעגענו אלייך

Fall 0ut Girl

New member
תשובות למשחק =]

אנשיםםם אני חדשה בפורוםםם.... תהיו נחמדיםםם =] והתכונה שהייתי רוצה לשנות....? ~~~חושבת~~~ אולי..פחד מתגובות של אנשים... זה קצת מונע ממני להראות את ה"אני האמיתי שלי"... בלאט. *+*+*ערב קסום*+*+*

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ותחשבי על זה ככה, את נותנת לחבורת ערסים ופחות ואנשים שלא מכירים אותך לקבוע לך תחיים או לפחות חלק די עיקרי בהם, את בעצם לא עצמך כשאת לא מתלבשת או נראית כמו שאת רוצה להראות. גם אני הייתי ככה פעם עד שיום אחד התעוררתי והחלטתי לשים עליהם זין וסוף סוף הרגשתי שהייתי אני האמיתית. קיצור תעשי מה שבראש שלך

MrMemory

New member
המ.

זה לא שאלה קשה, אבל ההסבר שלי עליה, קשה לחשוב עליו. אמ, אני חושב שהתכונה שהייתי משנה בעצמי היא שאני נוטה לדבר קצת-יותר-מדי
(בלשון המעטה.) ואני מאוד מפחד שבהווה או בעתיד, לא משנה באיזה שלב, זה יגרום לאנשים להתרחק ממני ואשאר לבד-בודד-סוליקו בעולם. זה הרעיון הכללי. אה, וכל תמונה של נערה בוכה תשמש כעזר להודעה הזו
אין לי מושג למה נערה, אבל זה יותר מתאים לי מנער. ועדיף שלנערה יהיה שיער חום חלק. והתמונה תהיה ממאנגה. ויהיו לה עיניים כחולות. הנה, אתם מבינים? :\

MrMemory

New member
לא, לא ממש.

בדמיון שלי דמיינתי את ה"מצלמה" כביכול מזווית פרופיל ורקע כחול בהיר יותר. עזבי, זה דברים שעדיף לא להוציא כדי שלא ייסתבכו
.

Black Sheep 194

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ממ.. תכונות שרוצה להפטר מהם
פחד מאנשים. מכל בנאדם חדש וגם שאני מכירה בעצם
קשר חזק- לא משנה אם אני מכירה מישהו שעה או יום אני נקשרת אליו נורא מהר. תכונה שאני סובלת ממנה הרבה לאחרונה.

spomi

New member
טוב אז...

תכונה שהייתי רוצה לשנות בי זה את הדאגה שלי לכל העולם ולפעמים את זה שאני פשוט לא דואג לעצמי... אני לא אומר שלא צריך להיות איכפתי,פשוט אצלי זה ממש יותר מדי ואז אני נפגע - כי פשוט כל כך איכפת לי מאחרים/ושהכל יסתדר והכל יהיה מושלם וכולם יהיו מרוצים... אז שמתי תמונה די מתאימה אני כאילו זה שמאחורה שפשוט מותח את השפתיים של זה שמקדימה ואומר לו "שאני תמיד אגרום לו לחייך" מצחיק אותי כי זה מזכיר לי את עצמי אני פשוט תמיד רוצה שהכל יהיה בסדר...שכולם יהיו מחויכים ולפעמים זה פשוט לא עובד וזה לקחת צעד אחד אחורה. ובנימה זו לילה טוב...טוב שלא נשפכתי פה ברמה מטורפת.

אממ בקיצור

אובססיבית- יש קטעים ותקופות שזה ממש מפריע לי ואפילו יכול להחשב ל OCD אבל בקטנה, יש מקרים ממש חמורים של זה. עקשנית- אם נגיד מישהו מתחיל לריב איתי על משהו ממש עקרוני אצלי אני לא יעזוב אותו ויציק לו עד שיבין את הנקודה שלי.

SW E800

New member
הייתי רוצה לשנות

את המופנמות שבי. רוצה להיות יותר פתוח עם אנשים.. זה מחרפן אותי..

gilad music

New member
ההיתי רוצה להיות פחות....

מופנם כלפיי אנשים לא ביגלל שזה רע אלא ביגלל שאנשים מפרשים את המופנמות שלי כסנוביות ולכן יש לי שם של "סנוב" וזה ממש לא ככה...!

rotemotek1988

New member
הרבה מפחדים להשאר לבד אחרי הכל ...

ובכל מקרה למה נראה לכם שכל כך קשה למצוא חברים אמיתיים אם בעצם כל אחד רוצה את החבר הטוב שלו... אני למשל הגעתי למסקנה שאני חייבת חברים חדשים שאני אוהב ואסמוך עליהם ועובדה שיש הרבה באותה גישה שלי כרגע ובשניה שניפגש לא יקרה כלום ולא תתפתח מזה ולו מערכת יחסים אמיתית אחת אז... איך אפשר למצוא את האוהבים שלך אם כל אחד לא עושה את הצעד הראשון והאמיתי?!

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אממממ

אם היו מציעים לכם תכונה אחת שהייתם מוחקים מעצמכם איזו תכונה זו הייתה?! נראה לי שהרבה.. אני נורא תלותית ואני בכלל לא אוהבת את זה, נקשרת מהר מאוד לאנשים.. נפגעת בקלות.. זוכרת דברים מאוד. ידיד שלי עכשיו מציק לי בטירוף (ידיד לשעבר) והוא מצידו סתם כותב לי תגובה ואני מצידי חושבת על זה שבועות ומרגישה רע ואני מרגישה שהתמונה הזאתי משקפת אותי בערך.. את התכונה. כי אני יכולה להכאיב לעצמי ולהזיק.. ולהיפגע.. ועדיין אחרי הכל אני יראה את הלב שלי, כמה בעצם אני אוהבת.. ינסה לשכוח, ולסלוח.. אפילו שפוגעים בי.

Phoenix2base

New member
התכונה שלי..

שהייתי מוותר עליה בשמחה זאת.. הביישנות שלי אבל יאמר לזכותי שאני לא תמיד ביישן.. רק לפעמים אבל גם זה דיי מעיק.. :) לא נורא

למעלה