כי אני עדיין אוהבת. הא?

Chen w

New member
כי אני עדיין אוהבת. הא?

את אכזרית היום. אטיח בך מילים עד שאפרוץ בלשוני הקרה את שק דמעותייך. התיזי עליי מיץ מרה היום. רי בי אמת חדשה למדי אותי איך להיות אדישה אני שואלת אם אני גוועת בתוכך ואת לא יודעת לענות. נסעת לך רחוק לחפש לי תשובות. לחפש לי תשובות? את משוגעת. היום, אני מקיאה נפש ישנה. מחכה בקוצר רוח לכדורים מלאכותיים, 'לא אמיתיים' תגידי. 'נגד פאראנויה' אני אומר. מצד שני את מזכירה מיד אחר כך -'הכל אותו הדבר.' ואם כן; הכל גווע, מת, נאבד.. מה על כל הרגעים? מה על הנצח שהבטחת לי בלי מילים? מה על זה (נגיעה ביד)? מה על זה (חיבוק חזק)? מה על זה (צלקת על יד ימין)? ומה עליו (אותו חיוך [סיקריט סמייל.. )? את יודעת מה, את אומרת הרבה דברים.. באמת שכן. היום אני בן אדם יותר מתמיד, בן אדם. שמרגיש ונושם וחושב ותוהה ופוחד ודואג ומתגעגע ורוצה וכמה ומתקן והורס וכועס ועצוב ובוכה וצוחק.. ונחמד, ואכזר ואיום ונורא וצדיק אחד בסדום ועמורה היום אני חן מתמיד. אמיתית ותמימה כל כך.. טיפשה ועצובה עצובה, היום. ואהבתי מכל האנשים שלי אותך אכולת פחדים. שרמוטה. זרקת אותי מהר. היום, אין לך ממה להיזהר. נגמרתי כבר אני חיה רעה בלילות בבוקר, ממשיכה להיות אבל ניסים ונפלאות וחיוכים והפתעות וקרואסון בקיוסק שממול ואסון וצרה ומבול ואימה סערה אצלי בלב מרה שחורה מאכלת כמו אותם פחדים אצלך חברה יקרה שקרנית מכוערת.

behappy

New member
הוי...

"היום אני בן אדם יותר מתמיד, בן אדם. שמרגיש ונושם וחושב ותוהה ופוחד ודואג ומתגעגע ורוצה וכמה ומתקן והורס וכועס ועצוב ובוכה וצוחק" .

אאוץ'. ../images/Emo14.gif כאב, במיוחד:

"נגמרתי כבר אני חיה רעה בלילות בבוקר, ממשיכה להיות אבל ניסים ונפלאות וחיוכים והפתעות וקרואסון בקיוסק שממול ואסון וצרה ומבול ואימה סערה אצלי בלב מרה שחורה מאכלת כמו אותם פחדים אצלך חברה יקרה שקרנית מכוערת" מחבקת אותך מכאן
הלוואי ויעזור החיבוק הזה, אפילו אם רק בקצת... {}

High and Dry

New member
פפפ. ../images/Emo91.gif ענקית.

מסוג הדברים שקורעים אותך מבפנים הכל בבטן מסתובב לי דאמ כמה שזה מדהים. עם כל מילה הזדהתי. פשוט כך. את מדהימה, ילדה. מדהימהמדהימה. ~
~

למעלה