כיתת מעשנים?

אלוׁנית

New member
כיתת מעשנים?

הבנתי שיש אופציה להבחן בכיתת מעשנים. אז ככה, אני מעשנת המון. לחץ, בתוספת חוסר היכולת לעשן, יכול להוציא אותי מריכוז. כבר חשבתי על איך להתמודד עם זמן הבחינה בצורה כזו שאוכל לגנוב לי שלוש-ארבע דקות עישון. באמצע מבחן, כשאני בלחץ של זמן, כשאני נתקעת עם איזו שאלה, זה המתכון הבטוח להתחיל לחשוב על סיגריה ולהתקשה להתרכז במשהו אחר. אמרו לי שיש לי אופציה להבחן בכיתת מעשנים, אבל גם אמרו לי שאפילו מעשנים כבדים סובלים בכיתה כזו. המחנק, כל העשן, העיניים מתחילות לשרוף, אין אוויר. מה אתם אומרים? מישהו פה נבחן פעם בכיתת מעשנים?

לא נראה לי שכדאי....

ממש לא נראה לי בריא ומועיל לשבת בכיתה אפופת עשן. כל מי שמגיע לכיתת מעשנים זה מישהו שביקש להגיע לשם כי הוא מתכוון לעשן בזמן המבחן. עכשיו תדמייני איך הכיתה נראית אחרי שעה שכבר כ"א מ20-30 האנשים שיושבים איתך כבר עישנו לפחות סיגריה אחת. ויש לך עוד יותר משעתיים לשבת ולפתור תרגילים בגועל הזה. זאת דווקא יכולה להיות דרך מאוד טובה להיגמל מסיגריות, אבל לא נראה לי שזה יתרום להצלחה שלך במבחן. ד"א - אני נבחנתי במקלט שבין כה וכה כמעט אי אפשר היה לנשום בו. אני לא מנסה לדמיין מה היה קורה אם זו היתה כיתת מעשנים. ילד חורף

Minerva

New member
../images/Emo6.gif

הקורס שאני לומדת בו הוא בערך קורס מעשנים... טוב, לא באופן רשמי, אב כל המסדרונות מלאי עשן...

dovyair

New member
זמן עישון?

אם יש לך זמן לעשן אז אין סיבה שתהיי בלחץ - זה מלכוד 22 שכזה. תזכרי אבל שבאוניברסיטה אין כיתות עישון, אז תתחילי להתרגל.

למעלה