כיתת מחוננים

מצב
הנושא נעול.

hanna69

New member
כיתת מחוננים

כיתת מחוננים
בני משתתף בתוכנית העשרה למחוננים כבר שנה שניה. השנה הוא ניגש למבחן איתור לכיתת מחוננים בחטיבת ביניים ולא עבר. ידוע לי כי יש רק כיתה אחת כזאת בעיר ויש הרבה "פרוטקציה" כדי להכנס אליה, על כן רבים שנמצאו כמחוננים והשתתפו בתוכנית ההעשרה לא מצליחים להכנס לכיתה זאת. מהם דרכי הערעור ? האם יש סיכוי ?

אולי אם תתני פרטים נוספים

כיתת מחוננים
בני משתתף בתוכנית העשרה למחוננים כבר שנה שניה. השנה הוא ניגש למבחן איתור לכיתת מחוננים בחטיבת ביניים ולא עבר. ידוע לי כי יש רק כיתה אחת כזאת בעיר ויש הרבה "פרוטקציה" כדי להכנס אליה, על כן רבים שנמצאו כמחוננים והשתתפו בתוכנית ההעשרה לא מצליחים להכנס לכיתה זאת. מהם דרכי הערעור ? האם יש סיכוי ?
אולי אם תתני פרטים נוספים
אנשים יוכלו יותר לעזור. באיזו עיר מדובר? האם האיתור לכיתה מתבצע באמצעות הבחינה בלבד? האם מקבלים אבחון פרטי?

TikvaBonneh

New member
עירעור

כיתת מחוננים
עירעור
אם את מתכוונת למבחן האיתור שנעשה ע"י מכון סאלד את צריכה לשלוח פקס למשרד החינוך אגף מחוננים בירושליים, אם את רוצה את יכולה לפנות אלי במסר ואני אתן לך טלפון ופקס שלהם ולבקש שישלחו לך טפסים לעירעור. את הטפסים את צריכה להעביר למורה וליועצת ולהחזיר למשרד החינוך. נראה לי שכבר מאוחר מידי לגבי השנה ואם עירעורך יתקבל הוא יכול רק להתחיל בשנה הבאה. לגבי הסיכוי - אני לא מכירה את העיר שלך ואת הסיפור של הפרוטקציה בה, אז אין לי דרך להעריך את הסיכוי. אני היגשתי עירעור כי הבן שלי אובחן כADHD והסתבר לי שהוא זכאי להבחן בתנאים מתואמים, והעירעור שלי התקבל. לדעתי העירעור לא עבר דרך העירייה, אלא טופל בלבדית ע"י משרד החינוך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה