כיתת הלהבים - רשמים

כיתת הלהבים - רשמים

בימים אלה אנחנו פותחים, בבי"ס CSSD, כיתה שמוקדשת אך ורק לאומנות הלהב. הרעיון פה הוא להגשים חלום - הרי כולנו רוצים לדעת להלחם בחרב (יו קילד מיי פאדר וכו'). ואכן, השיעורים מתוכננים, כך מספרים לי, להתמקד כמעט אך ורק בחרבות, פגיונות, גרזנים. בקיצור - חוויה לכל חובב פנטזיה ומשחקי תפקידים כמוני, וכמוני, יש לציין, היו עוד כמה בכיתה. השיעור הראשון היה בסיסי ביותר - שתי זוויות התקפה הבסיסיות, ומספר קונטרות. אבל מדהים לראות איך עבודה עם חרב, למרות שהיא "אותו דבר" כמו עבודה עם מקל מבחינת ווקטורים, ולמרות העובדה שגם כשאצלינו עובדים עם מקל העבודה היא באוריינטציה של חרב, עדיין, כשעובדים עם הדבר האמיתי זה מאלף. המשקל, העובדה שפתאום אתה מבין שבאמת יש לך להב ולא צריך "להכות", אלא רק לליירט בקלות - הכל נהיה ברור יותר. הכיתה הראשונה הורכבה מתלמידים חדשים, עם כמה תלמידים וותיקים של CSSD. היה פשוט מדהים לראות את הפרצוף של התלמידים החדשים קורן מאושר. זהו - סתם רשמים. בברכת "I am not left handed" האפור

avshalomat

New member
אבל אז איך נהיה אנשי הפעלולים

של ההמשך לנסיכה הקסומה? ולזרוק סלעים אני לא מוכן, למרות מה שרומז אחד התלמידים נמוכי הקומה שלך על גודלי

avshalomat

New member
בעזרת השם רבי אורן בעזרת השם

או חכה שאני אתארגן על עבודה טובה יותר, גמישה יותר, על להוציא את הרישיון מחדש לאוטו ועל הלימודים שלי ואני בדרך, עניין של כמה חודשים אני מאמין

alfin

New member
נשמע מעניין

אפשר לקבל יותר פרטים ? מועד התחלה , מסגרת לימוד - קורס עם כמה שעות או אימון לתווח ארוך ?

פרטים?

שיעור של 90 דקות. לא קורס - לימודי כיתה "רגילים" - קרי אמנות לחימה בכלי להב... כמה סוגי סייף. מועד ההתחלה: 21.09.2003 20:00 ואי"ה - כל שבוע אותו יום ואותה שעה. עלויות: עלות שוטפת = 200 ש.ח לחודש. מהחודש נשאר רק חצי ולפיכך - עבור ספט' = 100 ש.ח באוק' למי שיודע כי הוא ממשיך יש הוצאות חד פעמיות כדלקמן: 1. ביטוח שנתי 250 ש.ח (אפשר בתשלומים) 2. ציוד אימונים (חרב, פגיון, משקפי מגן וחולצה) = 250 ש.ח (אפשר בתשלומים)

תל-אביב.

נחמקין וגוטמן טוענים שאין ערים אחרות בישראל - יש תל-אביב, כל השאר זה "הפריפריה". ואם זה דרומית לצומת חולון, צריך פספורט...

ועכשיו ברצינות (ובקצרה):

Common Sence Self Difence - Street Combat הוא שם של בית ספר המלמד אומנויות לחימה פיליפיניות והוכר לא מכבר כשיטה עצמאית. בנוי בעיקר על ארניס מודרני ומושפע מדברים נוספים. פרטים נוספים באתרנו (הלא כ"כ מעודכן ושישופץ בקרוב www.asnis.co.il )

למעלה