כיתוב קומותיים

מצב
הנושא נעול.

gay1982

New member
כיתוב קומותיים

כיתוב קומותיים
בהמשך לדיון משבוע שעבר על הכיתוב בקומותיים, היום ראיתי לראשונה את הרכבת של 8:14 מתל אביב לראשונים עם כיתוב על גבי הצגים החיצוניים ברכבת!!! רשום את שם התחנה בלי ה' הידיעה. ודרך אגב, היום נפתח קו רמת חובב ועובדי הרכבת מבאר שבע צפון וממרחב דרום נסעו לשם היום להדרכה. לראשונה מזה שנים הייתה תחנת באר שבע צפון שקטה ובלי רעשי רכבות משא.

fireman

New member
תחנת באר שבע לא הייתה ולא תהיה

כיתוב קומותיים
בהמשך לדיון משבוע שעבר על הכיתוב בקומותיים, היום ראיתי לראשונה את הרכבת של 8:14 מתל אביב לראשונים עם כיתוב על גבי הצגים החיצוניים ברכבת!!! רשום את שם התחנה בלי ה' הידיעה. ודרך אגב, היום נפתח קו רמת חובב ועובדי הרכבת מבאר שבע צפון וממרחב דרום נסעו לשם היום להדרכה. לראשונה מזה שנים הייתה תחנת באר שבע צפון שקטה ובלי רעשי רכבות משא.
תחנה שקטה מבחינת רכבות משא....כל רכבות המשא הנוסעות דרומית לב"ש עוברות בתחנה זו מה גם שמ.ת.ר נמצא עדיין בתחנת באר שבע צפון. אני בטוח שתחנת באר שבע צפון תהיה ותמשיך להיות צומת רכבות חשובה מבחינת רכבות משא, עדיין יבוצעו שם עיתוקים בלי סוף וכו.

gay1982

New member
באר שבע צפון

תחנה שקטה מבחינת רכבות משא....כל רכבות המשא הנוסעות דרומית לב"ש עוברות בתחנה זו מה גם שמ.ת.ר נמצא עדיין בתחנת באר שבע צפון. אני בטוח שתחנת באר שבע צפון תהיה ותמשיך להיות צומת רכבות חשובה מבחינת רכבות משא, עדיין יבוצעו שם עיתוקים בלי סוף וכו.
באר שבע צפון
לפי מה שהבנתי מעובדי התחנה ולפי מה שראיתי היום יחסית לאתמול אפילו, התחנה מאוד שקטה. הרכבות נכון להיום רק עוברות בה וחונות בה רק בלילה. עובדי המשא נוסעים בקטרים ריקים לרמת חובב כדי לבצעעיתוקים לרכבות. העיתוקים שיהיו בבאר שבע צפון יהיו מזעריים לעומת מה שהיה עד עכשיו. והכוונה שלי שהיא תהיה שקטה מהבחינה שלא יהיו שם חריקות של גלגלי משא שבדרך כלל חורקים ביותר. הרי נכון להיום רוב הרכבות שנכנסות לתחנה הן ic3. ודרך אגב... היום ראיתי לראשונה את קטר מספר 116 מושך ודוחף את מערך דו קומתי מספר 9 לתוך המוסך. ידעתי על השילוב הזה שניתן לעשותו אבל רק היום ראיתי לראשונה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה