כיתוב על יאכטה

asafraviv

New member
כיתוב על יאכטה

שלום, ברצוני להדביק על יאכטה מדבקה עם שמה. כלומר לכתוב את השם של הסירה עליה... איכן ניתן להדפיס כאלה מדבקות?, אני משער שזה מדבקות מיוחדות.. האם ניתן להביא קובץ שהכנתי מראש וידפיסו לי אותו?(קובץ PSD של תוכנת פוטושופ) ומהי העלות של דבר כזה כל עצה או עזרה תתקבל בברכה תודה רבה אסף

ronibenyosef

New member
כיתוב

ניתן בקלות לקבל אותיות כדי להדביק על כלי שיט,בכל בית דפוס המדפיס לשלטים ויש לו פלוטר חיתוך,העלות יכולה להגיע לכמה מאות שקלים. החוכמה בהדבקה היא בהכנת השטח,דבר שמחייב ניקוי יסודי בעזרת חומרים כימיים,כדי להסיר את השומן מהפיברגלס. ביתי הדפוס עובדים עם מחשב ויכולים לקבל כול פורמט חיצוני, כדאי לבדוק את מאגר הפונטים הקיים במחשב שהוא בוודאי יותר גדול ועם מיבחר מעניין.

אותיות נדבקות...

בתל אביב באזור התחנה המרכזית (דרך פ"ת- לא זוכר מספר) מול פקיד השומה, בית מסחר לאותיות נדבקות מכל הסוגים. אם זה רק שם הספינה, זה לא יקר.

gerson1

New member
שם

א. שם של סירה מוכרז באגף הספנות ע"י הרשם לכלי שייט (כנראה קטנים אצלך). זה לא משהו שנעשה באופן פרטי. כלומר, תצטרך להגיע לחיפה ולרשום את שם הכלי וכד' דבר שאינו פשוט(אולי השם "תפוס"? ב. לגבי האותיות: טפט בעל כושר הדבקה גבוה ועמידות במים ישמשו אותך להדבקה על גבי הדופן כמו סטיקר. לגבי מפרשים התהליך דומה וצריך חומר המתאים לבסיס ארג המפרש שלך. בחנויות המיצרות חומרים להכנת תצוגות (בדומה לחנויות כתיבה) תוכל למצוא חומרים מתאימים. אפשר גם לצבוע, אגב.

asafraviv

New member
תודה רבה לכולם

הכלי הוא דווקא לא כלי קטן (יאכטה חדשה באורך 27 מטר) זוהי מתנה לחבר שרק קיבל את היאכטה. מישהו עיצב לי את השם של הספינה, ולידה עוד איור קטן של מפרשית. יכולה להיות בעיה עם כזה דבר?, כלומר שלא יאשרו את זה? בכל מקרה מישהו יכול להמליץ לי על בית דפוס שעושה את זה? תודה רבה

למעלה