כיתה ללקויי למידה

אילת 12

New member
כיתה ללקויי למידה

אני עוברת לחיפה.בתי עולה לכיתה ז. הוכרה על ידי ועדת השמה כזכאית לכיתה קטנה בחטיבה רגילה. מי יכול לתת לי אנפורמציה לגבי כתות ז ללקוויי למידה בחיפה .או כל הצעה לגבי מסגרת טובה לילדה לקויית קשב והיפראקטיבית. האם יש בית ספר לאמנויות?

מציעה לך לפנות למח' חינוך מיוחד

בחיפה ולבדוק איתם מה יש לעשות בנושא ובתי הספר האפשריים. לאחר שיחה איתם, תוכלי לדעת יותר פרטים ולהתמקד בעשייה וחפושים. בהצלחה!!

חגית35

New member
פני לאגף החינוך או שר"פ בחיפה

הם יפנו אותך או דרשי זימון מיידי לועדת השמה זו זכותך בכל מקרה גם אם תפני אליהם ויש לך חומר כולל אבחון ודו"ח מאיש מקצוע הם יערכו ועדת השמה וכדאי כבר כי השנה החלה...

moogy1

New member
אומנות בחיפה

אילת לילה טוב, בחיפה שני בתי ספר בהם מגמות לאומנות: הראשון והמתאים מבינהם הנו ליאו באק, בית הספר הטוב ביותר בחיפה, אשר מגלה רגישות רבה ככל שהוא יכול ( גם שם יש פספוסים, אבל לפחות מאוד משתדלים ). בית הספר השני הוא בית הספר רעות. לי אישית יש אלרגיה לשבלוניות וחוסר הגמישות בו, אך אולי כדאי לבדוק. אחרי הכל בית הספר צריך למצוא חן בעיני ביתך ולא בעיני. מסגרת אחרת ושונה מאוד מן השתיים האחרות הנה תיכון עירוני א, אשר בראשו עומדת מנהלת מדהימה ורגישה להפליא. נכון, בית הספר לא "נחשב" כמו ליאו באק, אך מעטים יכולים להתחרות עמו על היחס אותו הוא מעניק לתלמידיו. מקווה שעזרתי בברכה אלמוג

למעלה