כישלון

בן הקשת

New member
למה בכלל צריך להתמודד איתו../images/Emo35.gif

לא צריך להתמודד איתו. מקבלים את קיומו (אחרי שחקרנו לעומק, והצלחנו להבין אם בכלל באמת נכשלנו, ועד כמה...). פשוט מקבלים אותו, ולומדים ממנו כמה שיותר, לא בשעה, לא ביום, ואולי אפילו לא בשנה, אבל לומדים ולומדים, ומנצלים את הלימוד הזה לטוב, לעליית מדרגה. "כישלון בלאהוב נכון"?.... אין כזו חיה. יש לאהוב, ויש לא לאהוב. נקודה. איך אוהבים נכון????? "כישלון עצמי"??? ברור לך מה הצבת לעצמך כמטרה, שאת אומרת שנכשלת? בררי היטב - אולי את לא רואה את זה נכון בכלל? זה שמערכת היחסים כשלה לא בהכרח מצביע על כישלון אישי. קחי את העניינים יותר בקלות, פחות ברצינות, (לא אומר שלא תלמדי ותפיקי לקחים, רק קחי את זה יותר בקלות, בחיוך) והכל יתבהר לאט לאט. "איך נושמים בכלל, איך נושמים?" אולי זה יעזור?
בינתיים - קחי חיבוק

דג דה גן

New member
צריך ... צריך להתמודד איתו

אבל רק על מנת להפנים אותו טוב טוב, להפיק לקחים לקום ולהמשיך הלאה!

רחלי228

New member
אני הייתי משנה את המילה כישלון

יש לה קונוטציה טוטאלית... למילה "טעות" ואז פני הדברים משתנים..וקצת יותר קל לפתור את הענינים... אפשר להסתכל על זה ככה: איך מתמודדים עם טעות? טעות של מערכת היחסים טעות בשיקום מערכת היחסים טעות בלאהוב נכון טעות בלהציג את הדברים נכון טעות עצמית טעות (מה באמת צריך לפרט עוד?) ואז החוכמה היא...לעשות הכל על מנת לתקן את הטעות.... כישלון, כמוה כסתימת הגולל ...הצהרה על "אני כישלון" זוהי בריחה מאחריות... כאילו נאמר "אני כישלון, ואין מה לעשות".... אז...לשנס מתניים, לשנות זוית ראיה ולהיות בעשיה על מנת לתקן את פני הדברים...וכך לא מגיעים אל תהום הנשיה. בהצלחה...

כישלון

היא הרגשה פרטית שלך .. אפשר לומר שרוב הזמן אנחנו בכישלון..כי מעט ההצלחות..איך את מודדת את ההצלחה? מה הקווים האדומים שלך..מה הקרטריונים שלך להצלחה? אז מה אם את רק בינונית וזה לא מדד להצלחה..אין אמצע? אין גוונים? מהו הרף להצלחה אצלך? למה לא תשני אותו..ותקלי על עצמך..למה לראות כישלון במצב שלא בדיוק הצליח לפי המתכונת..והמתכונת של מי היא? של הסביבה או הדרישה שלך מעצמך? האם יש לך תכתיבים או שאת בונה לעצמך את רף ההצלחה שלך? אם תתחילי להגדיר לעצמך מה טוב לך תראי שהכשלון שלך הוא לא כישלון , אלא דרך להגיע להצלחה..דרך אולי קצת מפותלת וקשה..אך יש תמיד פסגה שאפשר לשאוף אליה.. סתם..כותבת את זה גם לעצמי..

תודה מקרב ../images/Emo23.gif לכל המגיבות והמגיבים

היום כבר יותר קל הלחץ על העין השטופה השלופה הקלופה הצלופה הפרופה ,הטרופה השרופה הצרופה הדלופה הגלופה... אל תדאגו, מחר זה יחזור.

אפשר להפוך כישלון לניצחון

ללמוד מהטעויות שנעשו בעבר ולראות איפה אפשר לתקן את מה שצריך אף פעם לא מאוחר מדי אני בעצמי עברתי רק לא מזמן דברים שנראים כמו שאת מתארת וחשבתי שסוף העולם הגע היום אני יודע שזה לא כך ושצריך להתסכל קדימה עם אופטמיות!

אא ניר

New member
אם היכולת להתמודד עם כישלון,

לא נרכשה בילדות, בעזרת ההורים. הרי שידרש דור או עידן, ומטפל טוב על מנת לרכוש את היכולת.

למעלה