כישלון ראשון
נשים יקרות
אני בת 51 והיום לצערי קיבלתי תשובה שלילית מתרומת ביצית - החזרה ראשונה
נרשמתי למסלול הדסה ועברתי החזרה לפני כשבועיים עם שני עוברים יפים
לפני כחודש התבקשתי לבצע אולטרסאונד והתברר שיש לי שרירן בגודל 37 מ"מ ואת הצילום שלחתי לרופא בהדסה
יש לי תחושה שהרופא לא שם לב שיש לי שרירן - נאמר לי ע"י האחות שהוא התלהב מרירית הרחם שלי 9.4
לא עדכנתי את הרופא מפני שחשבתי שהוא מודע לכך ובכל זאת מחליט לבצע את ההחזרה שזה לא אמור להיות לי כמכשול
בזמן ההחזרה כשאני בחדר הניתוח הרופא אומר לי כאילו בפליאה - את יודעת שיש לך שרירן? הייתי בהלם
שאלתי האם זה יכול לגרום לבעיה בקליטה והוא ענה שכן ובמידה ולא ייקלט הריון אני מציע לך לבצע הסרה של השרירן
לא שאלתי שאלות נוספות מפני שקיוותי שבכל זאת יהיה הריון
היות והיום קיבלתי תשובה שלילית - אני כועסת וממורמרת וצריכה הרבה כוחות נפש להרים את עצמי שוב
אגב: ביצעתי גם היסטרוסקופיה והכל תקין
האם מישהי שמעה על ניתוח שלא פוגע בהמשך הפוריות?
אני ממש בדיכאון ומבקשת עזרה.
תודה רבה
נשים יקרות
אני בת 51 והיום לצערי קיבלתי תשובה שלילית מתרומת ביצית - החזרה ראשונה
נרשמתי למסלול הדסה ועברתי החזרה לפני כשבועיים עם שני עוברים יפים
לפני כחודש התבקשתי לבצע אולטרסאונד והתברר שיש לי שרירן בגודל 37 מ"מ ואת הצילום שלחתי לרופא בהדסה
יש לי תחושה שהרופא לא שם לב שיש לי שרירן - נאמר לי ע"י האחות שהוא התלהב מרירית הרחם שלי 9.4
לא עדכנתי את הרופא מפני שחשבתי שהוא מודע לכך ובכל זאת מחליט לבצע את ההחזרה שזה לא אמור להיות לי כמכשול
בזמן ההחזרה כשאני בחדר הניתוח הרופא אומר לי כאילו בפליאה - את יודעת שיש לך שרירן? הייתי בהלם
שאלתי האם זה יכול לגרום לבעיה בקליטה והוא ענה שכן ובמידה ולא ייקלט הריון אני מציע לך לבצע הסרה של השרירן
לא שאלתי שאלות נוספות מפני שקיוותי שבכל זאת יהיה הריון
היות והיום קיבלתי תשובה שלילית - אני כועסת וממורמרת וצריכה הרבה כוחות נפש להרים את עצמי שוב
אגב: ביצעתי גם היסטרוסקופיה והכל תקין
האם מישהי שמעה על ניתוח שלא פוגע בהמשך הפוריות?
אני ממש בדיכאון ומבקשת עזרה.
תודה רבה