כישופי אהבה.

white night

New member
כישופי אהבה.

נתקלתי בשני כישופי אהבה, האחד נקרא כישוף לבן והשני שחור... חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי מה בעצם מבדיל אותם כל כך שהאחד טוב וטהור והשני מרושע... הראשון- כישוף אהבה שחור: מצרכים: נר ורוד בקבוק חדש (לא משומש) של שמן זית סכין ביצוע: לאחר הנחת הנר על המזבח יש לשמנו בשמן הזית, מהאמצע כלפי מעלה ואז מהאמצע כלפי מטה. בזמן שמשמנים יש לדמיין את כל האהבה זורמת לתוך הנר. ברגע שכל השמן נגמר (מה שבעיני מעט תמוה... בקבוק שמן שלם על נר מסכן?!) חורטים על הנר את המבוקש, לדוגמא: i wish for ____ to love me לאחר החריטה מדליקים את הנר וממשיכים לדמיין את האהבה זורמת בנר ובלהבה. מומלץ להתפלל בזמן בעירת הנר, וכשהוא נגמר הלחש מסתיים. כישוף אהבה לבן- קחו נר ורוד והניחו סביבו 6 טבעות במרחק שווה אחת מהשניה. כעת הדליקו את הנר, אימרו את שם מושא אהבתכם ולחשו את הלחש: .Gana be with me in all that I do .Gana, please bring me a love that is true give him ( or her) the strength to put into words his (her) feelings, and sing like the song of the birds כעת, חשבו עוד על האדם שרציתם וחיזרו על המזמור, לאחר מכן כבו את הנר באמצעות מגע --לא נשיפה!!!-- והלחש הסתיים. ואני תוהה- מדוע האחד שחור והאחר לבן? מה ההבדל בינהם?

yonini

New member
הראשון....

בטח מהאתר של WiccaSphere לא שזה רע אבל רק הוא משתמש במזבח.... בואי ניתן את הדוגמה הרגילה. אם היטלר כילד היה חולה במחלה קשה והייתי מרפה אותו אז זה כישוף לבן נכון? אבל אחר-כך הוא הרג כ-8,000,000 אנשים-אז זה שחור. יש עוד הרבה דוגמאות זאת לא כל-כך טובה אבל מבינים ממנה את העקרון(אהבתי את הדוגמה עם בן לאדן).

wind and fire

New member
לא הבנתי...

לא כול כך הבנתי את הדוגמא שלך... ומה ההסבר של בן לדן?

אז יוניני..

זה כן נקרא כישוף לבן,ריפאת אותו, כיוון שאין קשר בין שני הדברים... זה שני דברים שונים... זה שהוא חולה זה דבר אחד וזה שהוא הרג אנשים רבים זה דבר אחר... בטוח המון אנשים פה יתעצבנו על התגובה שלי(נראה לי..)אבל זה ההגיון...

shabaz

New member
לא ממש...העקרון נשאר בעינו...

שריפית אותו זה דבר טוב...עקרונית... זה שהוא החליט לבסוף להרוג 8 מליון אנשים זה לא באשמתך

Zipadidoda

New member
זה לא נכון לחלוטין

בגלל שאם היא לא הייתה מרפא אותו הוא לא היה עושה את זה

shabaz

New member
אתה יודע שאפשר להתחיל עם זה דיון

פילוסופי ענק. דבר ראשון, בוא נקח את הסיטואציה שהוא לא חלה. זה גרם לו לשנוא אנשים בדרכים אחרות שקרו לו בהמשך דרכו. עכשיו, אם הוא חלה ומישהו ריפא אותו, נניח שהוא היה יהודי. הוא לא לקח כסף וערבות וכל זה. אתה לא חושב שהיטלר היה מרגיש כלפיו חמלה? תזכור שהוא עוד היה ילד והוא לא ממש ידע במה להאמין. עכשיו בוא נדמיין שתי סיטואציות שאחת קרתה ואחת יכלה לקרות. היטלר מעולם לא חלה... באו אנשים אליו ושיכנעו אותו, אם הוא בכלל היה צריך שכנוע שהיהודים הם קקי.. הוא נהיה לדיקטטור והרג 8 מליון אנשים. הסיטואציה השניה, האנשים באים אליו ולא מצליחים לשכנע אותו, כי הרי יהודי הציל את חייו ללא תמורה כלשהי. ההרג לא מתקיים נכון? בעקרון השאלה הזאת לא ממש לגיטימית, כי מי אמר שאחרי שריפאו אותו הוא באמת היה הורג את האנשים הללו? אבל בכל אופן, אם זה כן היה קורה, מן הסתאם זה לא קשור לריפוי.. ה קשור לצורת המשך השתלשלות חייו לא? אם היו מרפאים אותו יכול להיות <<אני סתאם נותן דוגמא>> מחליט לעבור למקום יותר נחמד, והוא לא היה פוגש את האנשים שהוא פגש אם הוא נשאר במקום הנוכחי שלי נכון?

Zipadidoda

New member
אתה לא היית צריך לעשות את זה כזה אר

וך. הרעיון הוא שלכל כישוף יהיו הרבה תוצאות אחרי זה גם. אז משהו "רע" אחד לפחות (וסביר שהרבה יותר) יקרה. אפשר לדעת בעזרת כלי ניבוי מספר השלכות שיבואו אחרי הכישוף וככה להחליט. אבל לא את כ-ל ההשלכות. זה לא אורמ שמה שאתה כתבת הם השלכות שבאמת יקרו וזה לא אומר שהם הסופיות. זהו

meital97

New member
שניהם...

שניהם מאותו אתר ואם אני לא טועה הראשון אמור "לגרום" לכך שאותו אדם יואהב אותך ואילו השני משמש לדעת אם השני אוהב אותך ואם כן אז לתת לו ת´מילים להגיד את זה או משהו כזה... מיטל

בעיקרון:

כישוף אהבה לבן לא מכריח אנשים לבוא אליך, אלא רק מזרז את מציאת האהבה וכישוף אהבה שחור מכריח אדם להיות איתך, בניגוד לרצונו החופשי. השחור שייך כמובן לדרך יד השמאל והשני לדרך יד הימין. יש "מתכון" לכישוף אהבה וויקאני (לבן) במאמרים, של ארדן, ריינבירד.

white night

New member
אוקיי

הבנתי את ההבדל בין כישוף אהבה שחור ללבן אבל שני הלחשים האלה (וכן שניהם מאותו אתר, ואגב מה העניין של המזבח?) נראים לי די דומים.... ובכלל אני חוזרת על שאלה ששאלתי- יש כישוף או לחש או לא-יודעת-מה שיכול ליידע אותי האם הצד השני אוהב או לא?

Ranger One

New member
טוב די!

הפארסה הזאת נמשכה מספיק זמן! מה אסור לי לצאת לחופשה בבן-שמן ולהחלים בלי שהפורום הזה יוצף בשטויות של נעליים?! אין כזה דבר "לזרז מציאת אהבה"! תפעילו לכמה שניות את החומר האפור הזה שיושב לכם בראש! אם מישהו רוצה לאהוב אותכם, הוא יאהב אותכם, אם לא אז הוא לא. זה מגוחך שמישהו "יזרז" מציאת אהבה! אני אשאיר אותכם אם כמה מילות פרידה בנושא. מי שלא יכול לחכות לאהבה, לא ראוי לאהבה.

holy_sheep

New member
ג´אסטין??? היית ביער בן שמן???

*סליחה מראש על התגובה המתפרצת* מגניייייייייייייייייייב!!!!!!!!!! וואי... חבל שלא ידעתי קודם שתהיה שם.... ושוב: מגנייייייייייייייייב!!!!!!! נ.ב היו שם אנשים שרצו להכיר אותך.... או אנשים שעוד לא ידעו שהם רוצים להכיר אותך... אני בכל אופן- הוזמנתי- אבל לא הלכתי.. מקווה שנהנת

Ranger One

New member
יש לי שאלה...

אתה וויקאני? כי ההוראות האלו צועקות "נכתבתי על ידי וויקאני!!!". ואם כן, לא אמור להיות לכם טיפה יותר מקוריות מאשר לעתיק מאנשים אחרים? תראה, אני מבין שאתה רוצה מישהי. רוצה לשמוע סוד קטן? גם אני מישהי מקסימה ומדהימה שהיופי שלה יוכל להאפיל על השמש תוך שנייה. אבל לי לפחות יש את ההגינות לא לנסות טריקים מלוכלכים כמו להטיל עליה מקשוף. מה לעזעזל יעזור לך איזה בובה מחלון ראווה בתור חברה? אתה לא מבין ששבהטלת כזה מקשוף אתה משבש לה את הליך המחשבה?! אתה לא "מנתב" את זה! אתה מבצע פעולה שלפי דעתי מקבילה לאונס (ואני משתדל לא לזרוק את המילה הזאת סתם). אתה לוקח את הדעה הקיימת לש מישהו ומשנה אותה ככה שתתאים לצרכים שלך. לפי דעתי, אין שימוש נתעב יותר וחסר טעם יותר למקשוף. אם זאת הסיבה שאתה לומד מקשוף, אז אני מציע אחד משלושת האופציות הבאות: 1) קח אקדח ותירה לעצמך בראש. 2) clean up your act. 3) תפסיק ללמוד מקשוף. אני באופן אישי שתתחיל להפעיל את המוח שלך לפני שאתה סתם עושה דברים.

white night

New member
אוקיי. נבהיר משהו- אני בחורה.

במידה והתכוונת אלי כמובן. וחוצמזה למה כל כך התעצבנת? אם לא איכפת לך, את לא יודעת את כל הסיפור שלי ואת הסיבות שבגללן אני כותבת ופונה לכשפים ושאר ירקות... אני לא מתכוונת לכפות שומדבר על אפ´חד אז תרגעי. ובכלל- שאלתי מה ההבדל בינהם ולא אמרתי אפילו לא ברמז שאני עומדת להשתמש בהם... אני אפילו לא מתיימרת להיות מכשפה/קוסמת (איך שלא תרצו לקרוא לזה) מתחילה, אני בחורה רגילה מאוד שפשוט מתעניינת מאוד במיסטיקה, מאגיה וכשפים ומאמינה בהם. בכל מקרה עכשיו כשהבהרנו את זה- אפשר להמשיך בדיונים. שלום!

Ranger One

New member
בשם האלים!

את לא מבינה אפילו איך וכיצד מקשוף פועל! ברור שאת לא "מתכוונת" לכפות את רצונתייך, אבל ככה זה פועל! אם את מטילה מקשוף אהבה על מישהו את רק כופה את הרצון שלך עליו. אני ממליץ בחום שתקראי את הספר "מקשוף - הבסיס" וגם את הספרים שיבואו בסדרה ,במיוחד את "מקשוף - אתיקה".

מיי נהר

New member
משהו כללי על כישופי נרות../images/Emo16.gif

קבלו קטע מספר הצללים שלי במתנה
כישופי נרות:
המזבח שלך : ניתן להשתמש בכל דבר בעל חלק עליון שטוח... אני משתמשת בגזע ישן שמעליו דיקט. הייה יצירתי... באשר לכיסוי, אני משתמשת בלבן בגלל שהוא צבע שניתן לשימוש לכל מטרה. אף על פי חלק מהכישופים מגדירים צבע ספציפי, ואז צריך להשתמש בצבע המסוים. שוב, יצירתיות. .. תזכיר לעצמך שכישוף בנרות בדרך כלל מתרכז באזור מצומצם ולכן החזק אביזרים כפמוטים, ומחזיקי מקלות או קונוסים של קטורת, בעיצוב מינימלי. קטורת : יש המאמינים שקטורת אינה חשובה בכישופי נרות. אני לא יכולה לדמיין כישוף נרות בלי הקטורת. הסוג שבו יש להשתמש יכול להיות מפורט בכישוף ספציפי, אם זה המקרה בהחלט צריך לנצל את זה. בדרך כלל, אני משתמשת בוורבאנה, אבל אין לזה חוקים כתובים. קטורת מסמלת את יסוד האוויר. עם העשן העולה, עולות גם המחשבות שלנו אל על לתוך היקום. התכוננות לעבודת הכישוף: בטרם ניגשים לטקס עצמו, הכן לעצמך אמבט נחמד ומרגיע. הוסף מלח ים מלוא היד כדי להביא את מטעני האנרגיה שלך למצב שבו הם צריכים להיות. הדלק כמה נרות, כבה את האור והרגע. נקה את המחשבה שלך מהפסולת שאספת במשך היום. דמיין את המים רוחצים את כל השליליות הלאה ממך. זה מאוד חשוב שהמחשבה שלך תהיה רגועה וצלולה לפני שניגשים לעבודת כישוף. סוגים של נרות : כל סוג של נר יכול לשמש לכישופי נרות כל עוד הוא טוהר וקודש לפני השימוש. אף על פי שנרות משעוות דבורים הם יקרים יותר, הם יותר חזקים כי הם מיוצרים מהטבע. כמו עם כל כלי אחר, הנר שהכנת בעצמך למטרה ספציפית, ייתן תוצאה הרבה יותר מרשימה. הרבה מכשפות מנוסות ישתמשו רק בנרות שהן הכינו בעצמן בגלל זה. טיהור וקידוש: זהו צעד חשוב מאוד ואין לדלג עליו. טיהור מסלק כל האנרגיות השליליות שהנר אסף בדרך. כמו לגבי שאר האביזרים המשמשים אותך, אתה רוצה שהנרות שלך יהיו חופשיים ככל האפשר ממחסומים אנרגטיים. שקע את הנר במלח ים ובקש מהאל והאלה לברך אותו. יכולתי לתת לך את הבקשה מנוסחת אבל אני חושבת שזה יותר טוב כשזה בא מהלב שלך. משיכת הנר בשמן: שלב זה חשוב לא פחות מהשלבים האחרים. השתמש בשמן המועדף עליך, או במה שהכישוף הספציפי דורש. באופן אישי, אני מעדיפה שמן לוטוס, אבל שוב זאת רק ההעדפה שלי. מה שחשוב זה הכיוון בו מושכים את הנר: כדי למשוך משהו אליך, יש למשוך שמן על הנר בתנועה מידרדרת מהחלק עליון למרכז ואז מהחלק התחתון למרכז. כדי לשלח משהו הלאה ממך יש למשוך את השמן מהאמצע של הנר לקצוות. אין למשוך את השמן בתנועת ´הלוך חזור´ כי זה שולל את המטרה. את השמן שנשאר על האצבעות שלך יש למשוך על אזור העין השלישית שלך ועל עצם החזה שלך. ואז לאמור : "אני מטהרת ומקדשת את הנר הזה בשם האל והאלה, הלוואי שבשירות האור, יבער, עם עוצמה." עכשיו מגיע הזמן לציין את הכוונה שלך או המטרה של הנר. חריטה: בחריטה על נר יש ליישם אותו עקרון המשמש למשיכת נר בשמן. כדי למשוך משהו אליך, יש לחרוט על הנר בתנועה מידרדרת מהחלק עליון למרכז ואז מהחלק התחתון למרכז. כדי לשלח משהו הלאה ממך, יש לחרוט מהאמצע של הנר לקצוות. אין לחרוט בתנועת ´הלוך חזור´ כי זה שולל את המטרה. הכותבת: Bri, המסורת: וויקה, המתרגמת: מיי-נהר לשרותכם הערה שלי:
אצל הצוענים האש הוא אל.

morning star

New member
הוספתי למאמרי הפורום

בקטגורית הפרקטיקה בתור "כישופי נרות - הפן המעשי" מקווה שאת לא מתנגדת (אם כן, אין בעיה להסיר). בתודה, הנווד

למעלה