כישופים

joe18

New member
כישופים

היי תהיתי אולי תוכלו לעזור לי ולתת לי איזה טיפ כיצד ניתן ע``י כישוף לגרום להתאהבות.

Tal_Ya_Tal

New member
לjoe18

היי ג`ו, ישנן דרכים רבות לגרום למישהו להתאהב בך. אולם לפני שאני מספרת לך על כך, רציתי לספר לך על שבעת העקרונות רבי העצמה של הרמס טריסמגיסטוס: הרמס טריסמגיסטוס, הרב מאג, אחד הגדולים בעולם, אם לא הגדול מכולם, זיהה את העקרונות הקוסמיים הללו: 1. עקרון הרוחניות- ``היקום ההוא יציר כפיו של אלוהים`` 2. עקרון התואמות- ``עליונים כתחתונים, תחתונים כעליונים`` 3. עקרון הריטוט- ``כל הדברים הם במצב של תנועה בלתי פוסקת. שינוי בריטוטים שלהם, גורם לשינוי בהתבטאויותיהם`` 4. עקרון הקוטביות- ``לכל הדברים יש שתי פנים. לכל אחד זוג ניגודים. ניגודים אלו, זהים במהותם ושונים בדרגה בלבד``. 5. עקרון הקצב-``לכל דבר זרימה מיוחדת לו-זרימה של גאות ושפל. 6. עקרון הסיבה והתוצאה-``לכל סיבה יש תוצאה משלה ולכל תוצאה, סיבה משלה``. 7. עקרון המין- ``בכל דבר יש היבט נקבי והיבט זכרי``. ישנם בנוסף לכך, ארבעה עקרונות קוסמיים: 1. מה שאנו נותנים-אנו מקבלים 2. מה שאנו מקרינים –משתקף אלינו בחזרה 3. מה שאנו מאמינים בו- הופך להיות אמת עבורנו 4. כל מחשבה שאנו חושבים- יוצרת את עתידנו לפי כללי האתיקה הקוסמית, השפעה מכוונת על רצונו של אדם אחר, עשויה לגרור אחריה קארמה דומה. על פי עקרון מס` 6. עקרון הסיבה והתוצאה. אפילו הוויקאנים נשמעים לאתיקה הקוסמית ומודעים לכך שכל פעולה שלנו, חוזרת אלינו פי שלוש. ובכן, ה`כישוף` היחיד שאני מאמינה שעובד כאן, הוא: להקרין לאדם השני אהבה כל הזמן במחשבה. על פי העקרון הקוסמי מס` 2. של : מה שאנו מקרינים –משתקף אלינו בחזרה. זהו `כישוף` עצמתי ביותר. ככל שתקריני יותר אהבה אמיתית, אהבה בלתי מותנית, לא רכושנית, אהבה זו תושב אלייך פי שלושה. זה עובד! זה בדוק! טוב, אני מודעת לכך שקצת `עבדתי עלייך`. כי אינך יכולה לאהוב ב א מ ת מישהו אחר, אם אינך אוהבת את עצמך. ואם את אינך אוהבת את עצמך, אז למה שאחרים יאהבו אותך?!?! איך אני יודעת שאין זאת אהבת אמת? אלא רק התאהבות? כי באהבת אמת, לא מנסים לכפות מאום על הזולת. כי לאהוב, זה לשחרר!!! לא לכבול!!! אז בשבילך וגם בשביל מנטי, אני מוסיפה את ההודעה על אהבה רומנטית. אשמח מאד אם תגיבי (גם בזעם). אז בברכת אור ואהבה לשנה החדשה, TALYA

joe18

New member
מסכימה אך.......

לטליה: אני מסכימה איתך לגבי עניין האהבה אמיתית שבה לא כובלים אלא משחררים אך האהבה שלי הינה אהבה אמיתית למרות זאת. זאת בשל העובדה שאת אותו אדם שיש בי את הרצון ל``כשף`` אותו אני אוהבת! כבר למעלה משנה,והאמת היא שלא כפיתי עליו דבר- היתה לי שיחה עימו..... ולאחריה מכשלא רצה - עזבתי אותו לנפשו וזאת למרות אהבתי הגדולה והעצומה כלפיו. הבעיה היא שמאז אותה שיחה,עברה עוד כחצי שנה ( בנוסף לשנה בה אהבתי אותו) ואיני מצליחה בשום אופן להוציא אותו מהראש. ניסיתי הכל- באמת. לכן שאלתי את אותה שאלה על כישופים. יש לי תחושה שההסבר שנתתי כרגע אינו מוצלח מספיק בכדי שבכל זאת תתני לי איזה טיפ קטן לכישוף ואף הפשוט ביותר... אך אודה לך מאוד מאוד אם תעזרי לי בכל זאת!. שנה טובה!!! joe

Tal_Ya_Tal

New member
היי ג`ו

אל תביני אותי לא נכון. לא פקפקתי באהבתך אותו. (אגב, האם קראת את הודעתי למעלה, שהקדשתי לך ולמנטי?). כרגע, היות שרגשותייך כה כנים ועמוקים, את מצוייה בסבל. סבל נוראי. אני יודעת. גם אני הייתי שם. אולם מה שאני טוענת, זה דבר אחר. אני טוענת שמה שאנו חווים כרגש של אהבה טהור, הוא בעצם טעות!!! כי סבל ואהבה לא יכולים לשכון יחדיו. ואנו סובלים בשל העובדה, שאיננו משיגים את מה שרצינו. כלומר, רצון האגו, איננו מסופק. כי אם הזולת היה משיב לנו אהבה, היינו בעננים. והאגו, או האינדיבידואליות, שהיא תחושת הנפרדות, אינה מכירה באחדותנו המתקיימת בכל מקרה. האגו רק רוצה לדעת, שהזולת משיב לנו אהבה. הוא (האגו) זקוק לאישורים אלו, על מנת לטפח את עצמו. לכן, האגו (תחושת הנפרדות) רוצה להשיג את שלו בכל מחיר. גם בדרכי שכנוע שאינם תואמות את האתיקה הקוסמית, הדוגלת ברצון חפשי. הלוא אלוהים העניק לנו את זכות הבחירה החפשית. אז מי אנחנו שניקח אותה מאחינו? לכן גם אמרתי, שקצת `עבדתי עלייך`. בעקרון, ישנם דברים שאנשים רבים עושים, על מנת לגרום לזולת להתאהב בהם. (תמצאי סיפורים כאלו לרוב במיתולוגיה היוונית). אולם גם כיום אנשים שעוסקים ב`מאגיה שחורה`, `וודו` או `שחור` (עם שורוק) משתמשים בטכניקות מסוימות שכאלה…. ישנן טכניקות המשתמשות בחפצים אישיים של האדם שרוצה שיאהבו אותו, או בחלק מהפרשותיו, שערותיו או צפרניו ויש כאלה המשתמשים בטכניקה של הדמייה, או חדירה למחשבות הזולת בזמן שהוא נם את שנתו…. כל אלה פסולים בעיניי. אני פשוט, באמת, באופן עקרוני, אינני עוסקת בכישוף!!! והיות שאני מאד נאמנה לאתיקה הקוסמית, אינני מאמינה בעשיית כישופים, או כל דבר, העשוי להשפיע על תודעתו של מישהו אחר מבלי לתת לו את זכות הבחירה החפשית!!! אולם מה שהצעתי לך, הוא מאאאד אמיתי ומאאאד עובד. אם תשגרי אל אהובך, את אהבתך כל הזמן, אהבה מוחלטת, אהבה ללא תנאי, ללא שום רצון לכפות עליו מאום, רגש האהבה, (שהוא זכרון קדום של כולנו) יתעורר גם בקרבו. בברכת אור ואהבה טליה

אריאנה

New member
כישופי אהבה

היי , ג`ו! אני מתארת לעצי שטליה לא תאהב את זה שאני נותנת לך את כתובת האתר הבא , אבל אולי זה יגרום לך להבין כמה דברים: WWW.AVATARSEARCH.COM הוא אתר העוסק במאגיה שחורה ובכישופים שונים ומשונים , לפני שאת מבקשת מאנשים כישופים , כדאי שתיכנסי לשם ותקראי קצת על מה הדברים האלה יכולים לעשות כי לפי הקארמה האוניברסלית - מה שתעשה לאחרים יחזור אלייך פי שלוש - WHAT GOES AROUND COMES AROUND לדוגמא: אם תעשי כישוף לכסף - אז באמת יכול להיות שתקבלי כסף , אבל רוב הסיכויים שזה יקרה כי משיהו קרוב אלייך ימות ( שלא נדע ) וישאיר לך ירושה , כמובן שזוהי רק דוגמא וחס וחלילה , שלא יקרה כלום , אב ל את צריכה להבין שכאשר מטילים כישוף על אדם בדרך שחורה - כורתים ברית עם השטן , את כורתת ברית עם לוציפר , עם כוחות הרשע , מפלצות התהום ועוד יצורים שאת לא רוצה להתחבר אליהם או שיסתובבו לך בבית , כי כשכוחות מסויימים עוזרים לך , תמיד מגיע זמן התשלום בחזרה - תמיד !!!! אם זה היה כזה פשוט - כולם היו עשירים ויפים ומאוהבים - אבל זה לא כך , לכל דבר יש מחיר , תזכרי את זה טוב טוב לפני שאת עושה משהו. מעבר לזאת , ג`ו - מי שלא רוצה אותך , לא שווה אותך , תמשיכי הלאה אחותי !!!!!! בברכת הצלחה ואהבה אמיתית וטהורה אריאנה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אריאנה, B-)

למרות שחשבת שלא, מאאאד אהבתי את תשובתך. אני לא בעד להפחיד אף אחד, אולם אני גם לא בעד להסתיר את הדברים. כי אז, הסקרנות גוברת וישנו חיפוש בדרכים עקלקלות. לכן אני בעד להראות את הדברים כמות שהם. ללא כחל ושרק. אך באותו מעמד, גם להבהיר וגם להסביר. כך נהגתי גם עם שני בניי, כאשר סקרנותם גברה. אם בתחום המיני ואם בתחום הרוחני. L&L TALYA

אריאנה

New member
יש לי שאלה . . .

היי , טליה ! יש לי שאלה בנוגע לכשפים , אמנם לא לבנים , אך בכל זאת . למדנו בקורס ``מאגיה ביהדות העתיקה `` על הטקסים שנהגו לבצע בימי קדם. עדיין לא הבנתי את סמליות הדברים כלומר: מדוע השימוש בנרות שחורים? השימוש בצלם אדם כאשר זה לא דמות הקורבן עצמו?( ז``א האדם עצמו ) יש את הרגשת הספק בכל אלה משום שאני חושבת לעצמי: איך הכוחות הפועלים אמורים לדעת על מי מדובר? יכול להיות שהשאלה שלי קצת מבולבלת , אני אנסה להתנסח מחדש: בסרטים תמיד רואים שכאשר עושים כישוף , קורים דברים באותו הרגע. ביהדות גם קיימים כישופים כאלה (כישוף להורדת עצם שנתקעה בגרון אדם וכו` ). אך , ביהדות גם יש כישופים לבנים ( !!! ) , שלמדנו בקורס שלאו דווקא פועלים באותו רגע (כישופי אהבה , שנאה , ואפילו גרימת מוות ע``י לקיחת טיט מעברו של נחל וכו ). אני לא מבינה איך אפשר לדעת אם כישופים כאלה באמת היו קיימים ואם הם פועלים ומדוע הם נחשבים לכישופים שהם ``בסדר`` על פי היהדות ונלמדים בקורסים באוניברסיטה . כמו כן קיבלנו דוגמא לקמע כתובה שאותה נהגו לשים בתוך עור צבי וללכת על הצוואר למזל והגנה מפני כוחות רשע , האם יש אמת בדבר? לתשובתך אודה מאד. יש לך תשובות לענין. אריאנה

למעלה