היי ג`ו
אל תביני אותי לא נכון. לא פקפקתי באהבתך אותו. (אגב, האם קראת את הודעתי למעלה, שהקדשתי לך ולמנטי?). כרגע, היות שרגשותייך כה כנים ועמוקים, את מצוייה בסבל. סבל נוראי. אני יודעת. גם אני הייתי שם. אולם מה שאני טוענת, זה דבר אחר. אני טוענת שמה שאנו חווים כרגש של אהבה טהור, הוא בעצם טעות!!! כי סבל ואהבה לא יכולים לשכון יחדיו. ואנו סובלים בשל העובדה, שאיננו משיגים את מה שרצינו. כלומר, רצון האגו, איננו מסופק. כי אם הזולת היה משיב לנו אהבה, היינו בעננים. והאגו, או האינדיבידואליות, שהיא תחושת הנפרדות, אינה מכירה באחדותנו המתקיימת בכל מקרה. האגו רק רוצה לדעת, שהזולת משיב לנו אהבה. הוא (האגו) זקוק לאישורים אלו, על מנת לטפח את עצמו. לכן, האגו (תחושת הנפרדות) רוצה להשיג את שלו בכל מחיר. גם בדרכי שכנוע שאינם תואמות את האתיקה הקוסמית, הדוגלת ברצון חפשי. הלוא אלוהים העניק לנו את זכות הבחירה החפשית. אז מי אנחנו שניקח אותה מאחינו? לכן גם אמרתי, שקצת `עבדתי עלייך`. בעקרון, ישנם דברים שאנשים רבים עושים, על מנת לגרום לזולת להתאהב בהם. (תמצאי סיפורים כאלו לרוב במיתולוגיה היוונית). אולם גם כיום אנשים שעוסקים ב`מאגיה שחורה`, `וודו` או `שחור` (עם שורוק) משתמשים בטכניקות מסוימות שכאלה…. ישנן טכניקות המשתמשות בחפצים אישיים של האדם שרוצה שיאהבו אותו, או בחלק מהפרשותיו, שערותיו או צפרניו ויש כאלה המשתמשים בטכניקה של הדמייה, או חדירה למחשבות הזולת בזמן שהוא נם את שנתו…. כל אלה פסולים בעיניי. אני פשוט, באמת, באופן עקרוני, אינני עוסקת בכישוף!!! והיות שאני מאד נאמנה לאתיקה הקוסמית, אינני מאמינה בעשיית כישופים, או כל דבר, העשוי להשפיע על תודעתו של מישהו אחר מבלי לתת לו את זכות הבחירה החפשית!!! אולם מה שהצעתי לך, הוא מאאאד אמיתי ומאאאד עובד. אם תשגרי אל אהובך, את אהבתך כל הזמן, אהבה מוחלטת, אהבה ללא תנאי, ללא שום רצון לכפות עליו מאום, רגש האהבה, (שהוא זכרון קדום של כולנו) יתעורר גם בקרבו. בברכת אור ואהבה טליה